من می خوام wireless بگیرم چه شرکتی بهتره از همه نظر(ماهی 40تومن هم بیشتر نمی تونم بدم)؟
من می خوام wireless بگیرم چه شرکتی بهتره از همه نظر(ماهی 40تومن هم بیشتر نمی تونم بدم)؟
اوه .......... سرویس 256 adsl با 3GB دانلود 17 هزار تومان البته از شهریور به بعد ....... آدم بره با dial up به اینترنت وصل بشه ولی پول مفت به این داتک نده........
كسي نميدونه داتك قراره شبا رو رايگان كنه يا نه؟ زنگ زدم پرسيدم رايگانه شبا گفت نه! گفتم همه شركت ها با اين محدوديت حجمي ها حداقل شبا رو رايگان ميكنن!
اينطوري كه نميشه داتك تو رقابت با شاتل اينا كم مياره. مثلاً شاتل 512 با 3 گيگ حجم و شب ها رايگان رو هم قيمت 512 داتك با 3 گيگ حجم بدون رايگان بودن شبانه ميده. خب كسي نمياد با اين وضع داتك بگيره...
از داتک بگیر دیگه!
دوست عزیز من که گفتم حجمیش به درد بخور نیست و خودشونو گذاشتن سر کار.همون نامحدود بگیری خیلی خیلی برات ارزونتر در میاد
داتک دیگه
بعضی وقتا یه کارایی میکنه که معلومه از سر فکر و اندیشه این تصمیم گرفته نشده
سلام.
یه سوال :
می دونم که قبلا سرویس داتک Share بوده و تو بعضی مرکزا خیلی شلوغ میشده و زنگ میزدی می گفتن سرویس Share همینه.
حالا میخواستم بدونم سرویسش هنوز Share هست یا پهنای باند اختصاصی میده؟
من اون پست شما رو كه ميگين نديده بودم. نه نامحدوداش هم به درد خودش ميخوره. من شاتلم الآن و از كيفيتش راضي هستم. فقط به منطقه ما 512 محدود نميده (به خاط اينكه پورتاش پره ميخواد نهايت سود دهي رو داشته باشه) فعلاً بايد با همين 128 بسوزم و بسازم.
دوست عزیز
چرا نامحدودش به درد نمیخوره؟
شما مگه امتحان کردید میدونید چطوریه؟
من خودم الان نامحدود 512 دارم و سقف سرعت دانلود من 64 هست که دارم با 62.2 دانلود میکنم و این سرعت همیشه ثابت هست و پشتیبانی داتک هم که خوب هست چرا باید ناراضی باشم؟
کیفیت حجمی هاش هم خوبه اما اینجور تقسیم بندی که کردن و اینکه شبانه رایگان نداره اینش هست ک ناراضی کنندس اما مطمئنم از لحاظ کیفیت خوب هست
اگه شما به سرویس من راضی کننده نمیگید پس به چی میگید راضی کننده؟
دوستان کسی از سرعت سرویس های حجمی خبری داره ؟اگه کسی خبر داره لطفا بگه Kb128 با چند دانلود میکنه؟
بچه ها منم داتکی شدم
تا اینجاش که پیرمون کرد تا وصل شه
ببینیم بعدش چی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)