تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 394 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

اقا این x-fi2 چطوره چیز خوبی بنظر میاد.
    من احتمالا تو این هفته پلیرمو میگیرم و تا چند دقیقه پیش نظز نهاییم d2+ بود ولی الان با دیدن این به شک افتادم قیمتشون تقریبا یکیه البته x-fi2 یکم ارزونتره.

1. کیفیت صدای کدوم بهتره؟
    2.امکانات جانبی کدوم بیشتره و تم و اسکین کدوم بیشتره؟

اخه صفحه 3 اینچیش منو دیوونه کرد راستی کیفیت تاچش چطوره؟
    اخه لامسب ( قابلیت برتر واسه من) همون قابلیت برتر d2 رو هم داره!!! مموری کارت میخوره
    شاید امشب تا صبح نخوابیدم و انلاین موندم تا اساتید جوابمو بدن خیلی تو کفم
    وای خدا دارم دیوونه میشم

3.اسپیکر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    4. یه اگه میشه یه توضیح درباره این قابلیت x-fi2 بدین ممنون میشم
    Last edited by mamad gonzo; 25-12-2009 at 00:48.

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

اقا این x-fi2 چطوره چیز خوبی بنظر میاد.
    من احتمالا تو این هفته پلیرمو میگیرم و تا چند دقیقه پیش نظز نهاییم d2+ بود ولی الان با دیدن این به شک افتادم قیمتشون تقریبا یکیه البته x-fi2 یکم ارزونتره.

1. کیفیت صدای کدوم بهتره؟
    2.امکانات جانبی کدوم بیشتره و تم و اسکین کدوم بیشتره؟

اخه صفحه 3 اینچیش منو دیوونه کرد راستی کیفیت تاچش چطوره؟
    اخه لامسب ( قابلیت برتر واسه من) همون قابلیت برتر d2 رو هم داره!!! مموری کارت میخوره
    شاید امشب تا صبح نخوابیدم و انلاین موندم تا اساتید جوابمو بدن خیلی تو کفم
    وای خدا دارم دیوونه میشم

3.اسپیکر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    4. یه اگه میشه یه توضیح درباره این قابلیت x-fi2 بدین ممنون میشم
    1_ والا من که این کاره نیستم ، اما فکر می کنم طبق نظرات سیمور عزیز ، دی تو پلاس ، باید برنده باشه ، با اختلاف کمی البته ....
    2 _ تم و اسکین رو نمی دونم راستش (جسارت نشه محمد جان ، من معمولا بر اساس این جنگولک بازی ها انتخاب نمی کنم ، اگه باشه که چه بهتر ، اما اگه نبود ، خیلی تو ذوقم نمی خوره )

3_بله ، کریتیو و کاوون هر دو تاشون ، اسپیکر دارن ، حالا کدوم بیتره !! نمی دونم
    ادیت : اشتباه از بنده بود ، شرمنده ، کاوون دی تو پلاس ، اسپیکر نداره ، معذرت می خوام بابت این اشتباه
    و نمی دونم تاچ کدوم بیتره ... اما به پیشنهاد آخر پست حتما عمل کن .

ببین محمد جان ، دارم پا تو کفش سیمور می کنم ، اما خب ، مواردی که به ذهنم می رسه رو می گم ، تو خودت باید تصمیم بگیری ...

کریتیو :
    خب همونجوری که گفتی 3 اینچی هست اش در حالی که کاوون 2.5 هست _ سبک تر از کاوون هست ( حدود 15 گرم ) _ ساپورت فیلم اش تا 640 در 480 هست ، اما کاوون 320 در 240 .

اما کاوون :
    اولین مزیت اش ، اینه که می تونی بدون نرم افزار استفاده کنی _ دوم این که ساپورت بهتری از آهنگ ها داره ، فرمت های بیشتری رو می خوره _ درسته که صفحه اش کوچکتره ، آما 16 میلیون هست ، اما کریتیو 262 کیلو هست _ پلی بک کاوون 50 ساعت در مقابل 25 هست برای آهنگ و برای فیلم هم 10 ساعت در مقابل 5 ساعت _

در آخر من بهت اکیدا ، اکیدا ، اکیدا توصیه می کنم توی یوتیوب فیلم ببینی از جفتشون ، هم دستت می اد که کدوم تاچش بهتره ، هم این که کدوم اینترفیس اش بهتره برات ...
    باز بهت توصیه می کنم حتما صفحه سایت کاوون رو ببینی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حق با سیمور بود ، دقیقا که نه ، تقریبا همون اس 9 هستش ، اگه نمی تونی اس 9 بگیری ، دی 2 پلاس ، بهترین جایگزین برای اس 9 هست اش .

امیدوارم از 2 دلی درت آورده باشم ....

یا حق
    Last edited by akhoond; 25-12-2009 at 20:13.

3. 3 کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

سلام دوستان من یه mp3 player می خوام. باطریش برام مهمه. کیفیت صداش هم مهمه. می خوام میکروفونش قوی باشه و تا فاصله زیادو ضبط کنه چی پیشنهاد می کنید؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

1_ والا من که این کاره نیستم ، اما فکر می کنم طبق نظرات سیمور عزیز ، دی تو پلاس ، باید برنده باشه ، با اختلاف کمی البته ....
    2 _ تم و اسکین رو نمی دونم راستش (جسارت نشه محمد جان ، من معمولا بر اساس این جنگولک بازی ها انتخاب نمی کنم ، اگه باشه که چه بهتر ، اما اگه نبود ، خیلی تو ذوقم نمی خوره )

و نمی دونم تاچ کدوم بیتره ... اما به پیشنهاد آخر پست حتما عمل کن .

ببین محمد جان ، دارم پا تو کفش سیمور می کنم ، اما خب ، مواردی که به ذهنم می رسه رو می گم ، تو خودت باید تصمیم بگیری ...

کریتیو :
    خب همونجوری که گفتی 3 اینچی هست اش در حالی که کاوون 2.5 هست _ سبک تر از کاوون هست ( حدود 15 گرم ) _ ساپورت فیلم اش تا 640 در 480 هست ، اما کاوون 320 در 240 .

اما کاوون :
    اولین مزیت اش ، اینه که می تونی بدون نرم افزار استفاده کنی _ دوم این که ساپورت بهتری از آهنگ ها داره ، فرمت های بیشتری رو می خوره _ درسته که صفحه اش کوچکتره ، آما 16 میلیون هست ، اما کریتیو 262 کیلو هست _ پلی بک کاوون 50 ساعت در مقابل 25 هست برای آهنگ و برای فیلم هم 10 ساعت در مقابل 5 ساعت _

در آخر من بهت اکیدا ، اکیدا ، اکیدا توصیه می کنم توی یوتیوب فیلم ببینی از جفتشون ، هم دستت می اد که کدوم تاچش بهتره ، هم این که کدوم اینترفیس اش بهتره برات ...
    باز بهت توصیه می کنم حتما صفحه سایت کاوون رو ببینی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حق با سیمور بود ، دقیقا که نه ، تقریبا همون اس 9 هستش ، اگه نمی تونی اس 9 بگیری ، دی 2 پلاس ، بهترین جایگزین برای اس 9 هست اش .

امیدوارم از 2 دلی درت آورده باشم ....

یا حق

2.خواهش میکنم . ولی واسه من تا حد معقولی که از ظاهر پلیر خسته نشم مهمه

3. دی2 اسپیکر داره مطمئنی!!!َ؟؟؟ منظورت اونه که صدا رو به بیرون بدون هدفون هم پخش میکنه دیگه!!!
    پس چرا من جایی نخوندم که داره نکنه بسکه تو پلیرا گشتم سر سیلندرم سوخته

زن بدون نرم افزار نمیشه ازش استفاده کرد یعنی چی؟

ممنون ولی برخلاف نیت شما همچنان دو دلیه نزدیک به جنونی بین این 2 تا دارم
    Last edited by mamad gonzo; 25-12-2009 at 15:53.

6. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

خواهش میکنم . ولی واسه من تا حد معقولی که از ظاهر پلیر خسته نشم مهمه
    آره ، درکت می کنم ، حق هم داری ، من یه کم از آدمی زادی دورم

3. دی2 اسپیکر داره مطمئنی!!!َ؟؟؟ منظورت اونه که صدا رو به بیرون بدون هدفون هم پخش میکنه دیگه!!!
    پس چرا من جایی نخوندم که داره نکنه بسکه تو پلیرا گشتم سر سیلندرم سوخته
    حق با شماست ، دقیقا عبارت ات درسته ، من سر سیلندر سوزونده ام ، احتمالا چون مدام بین کاوون و کریتیو سوییچ می کردم ، اون موقع سوتی دادم و اشتباه دیده ام ، پوزش بابت اطلاعات اشتباه
    زن بدون نرم افزار نمیشه ازش استفاده کرد یعنی چی؟
    اگه کریتیو همون روش های قبلی خودش رو ادامه داده باشه ( الآن باز هم دیدم ، اما جایی تو سایت اش نبود که صریحتا اعلام کرده باشه ، سیمور عزیز میان ، باید بگن که هنوز پی سی سوت می خواد یا نه ) بدون نصب بودن پی سی سوت و نرم اقزار ، نمی تونی کاری بکنی ، یعنی اول باید پی سی سوت اش نصب اشه ، تا بتونی آهنگ / فیلم / پلی لیست رو پلیرت بریزی/ برداری .
    خدا می دونه چقدر وقته که این پی سی سوت کذایی رو ازبعد از نصب ویندوز ، تبنلی ام میاد نصب کنم و کلی دلم می خواد آهنگ های جدیدم رو بریزم روش ، اما نمی تونم ....

ممنون ولی برخلاف نیت شما همچنان دو دلیه نزدیک به جنونی بین این 2 تا دارم
    هنوز دو دلی ؟
    من برتری های اصلی زن گفتم ، صفحه بزرگتر ( در عوض 260 کیلو کالر بیشتر نیست ، خیلی جذاب نباید باشه ) و اسپیکر هستش و ساپورت سایز بزرگ تر ....

چی اش تو رو این قدر مچل کرده محمد جان ؟ صفحه بززرگ تر ؟ 0.5 بزرگ تر هست ، اما 260 کیلو کالر هست در مقابل دی 2 که 0.5 اینچ کوچیک تره ، اما 16 م هست ....
    باز انتخاب با خودته ...

رفتی فیلم ها هر دو تا رو ببینی ؟ خیلی می تونه موثر باشه ها ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

یعنی اول باهاس پی س سوت رو نصب کنی بعد تا هر وقت که پاک نشه مثل همه پلیر ها ازش استفاده میکنی. و اگه پاک شد میری دوباره نصب مکنی و یا علی منظورت اینه؟

من تو دیجی کالا دیدم زده 262000 رنگ یعنی چی؟ یعنی تصویر مات تر هست؟

دست رو دلم نزار که نفسم بند میاد بابا ما از عیل دیال اپیان هستیم
    بعد از ظهر میرم کافی نت ویدیو هاشو میبینم....
    ویدیو های دی2 هموشونو دیدم.

مثل اینکه منم سر سیلندر سوزوندم عیل رو داشته باش
    Last edited by mamad gonzo; 25-12-2009 at 17:09.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

یعنی اول باهاس پی س سوت رو نصب کنی بعد تا هر وقت که پاک نشه مثل همه پلیر ها ازش استفاده میکنی. و اگه پاک شد میری دوباره نصب مکنی و یا علی منظورت اینه؟

من تو دیجی کالا دیدم زده 262000 رنگ یعنی چی؟ یعنی تصویر مات تر هست؟

دست رو دلم نزار که نفسم بند میاد بابا ما از عیل دیال اپیان هستیم
    بعد از ظهر میرم کافی نت ویدیو هاشو میبینم....
    ویدیو های دی2 هموشونو دیدم.

مثل اینکه منم سر سیلندر سوزوندم عیل رو داشته باش
    تقریبا ...
    باز سیمور باید بیاد نظر بده که هنوز هم این جوری هست یا نه ( فکر می کنم باشه )

سیمور جان : هنوز هم فیلم ها رو مثل قدیم کانورت می کنه خودش یا فیلم ها رو دیگه بی خیال شده ؟
    اگه مثل قدیم باشه ، باید هر فیلم رو خودش به طرز دحشتناکی کانورت کنه ، خیلی عذاب آور بود ...
    نه ، 262 کیلو کالر ، یعنی تعداد رنگی که می تونه بفمه و نمایش بده 262 هزار رنگ هستش ، اما اون یکی 16 م رنگ رو ساپورت می کنه .... نمی دونم بگم تصویر چطوری می شه ....

حالا برو فیلم ها رو ببین تو ، فکر کنم تو تصمیم گیریت تاثیر گذار باشه ...

10. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

1_

اما کاوون :
    اولین مزیت اش ، اینه که می تونی بدون نرم افزار استفاده کنی _ د
    یا حق
    اینارو اطمینان دارید؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

خیر دوست من ، اشتباه از من بود ، باید پستم رو هم ادیت می کردم که اصلا حواسم نبود ، شرمنده .
    دی تو پلاس ، اسپیکر نداره دوست عزیز ، شرمنده که اطلاع رسانی اشتباه بود

اما بدون نرم افزار تا جایی که اطلاع دارم ، می تونید ازش استفاده کنید ( منظور از نرم افزار ، بودن نرم اقزار خاص برای انتقال صدا یا فیلم به پلیر هست دوست من )

امیدوارم مفید بوده باشه
    باز هم پوزش بابت اشتباه

یا حق

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من یه mp3 player می خوام. باطریش برام مهمه. کیفیت صداش هم مهمه. می خوام میکروفونش قوی باشه و تا فاصله زیادو ضبط کنه چی پیشنهاد می کنید؟؟؟؟
    چقدر میخوای هزینه کنی؟ ......... ضمن اینکه در مورد ضبط با پلیرها، باید انتظارت رو معقول در نظر بگیری: پلیرها اساساً برای پخش ساخته شده ان و ضبط رو بعنوان یه قابلیت جانبی پیاده سازی کرده ان ... اگه واقعا قابلیت ضبطش واسه ات مهمه، و میخوای باکیفیت و از فواصل دورتر ضبط کنه، بهتره بری دنبال voice recorder .. یا حداقل مدلهایی که ترکیب ریکوردر-پلیر هستند.
    1_

اما کاوون :
    اولین مزیت اش ، اینه که می تونی بدون نرم افزار استفاده کنی _ د
    یا حق
    اینارو اطمینان دارید؟
    در مورد اسپیکر: خودش در پست بعدی اش اصلاح کرد ... D2 اسپیکر نداره.

//

در مورد عدم نیاز به نرم افزار (ums بودن) : همونطور که گفت، XFi نیاز به نرم افزار داره و D2 نیازی نداره .. البته این بحث که دقیقا این یه مزیته یا نه، سلیقه ای هستش بیشتر ... خیلی ها (از جمله خود من) ترجیح میدن که مدیریت فایل رو از طریق نرم افزار صورت بدن، تا اینکه مستقیماً مثل کول دیسک داده ها رو بریزن توی دستگاه ..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو بخونید.
    Last edited by seymour; 26-12-2009 at 19:39. دليل: تصحیح

14. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •