1_ والا من که این کاره نیستم ، اما فکر می کنم طبق نظرات سیمور عزیز ، دی تو پلاس ، باید برنده باشه ، با اختلاف کمی البته ....
2 _ تم و اسکین رو نمی دونم راستش (جسارت نشه محمد جان ، من معمولا بر اساس این جنگولک بازی ها انتخاب نمی کنم ، اگه باشه که چه بهتر ، اما اگه نبود ، خیلی تو ذوقم نمی خوره )
3_بله ، کریتیو و کاوون هر دو تاشون ، اسپیکر دارن ، حالا کدوم بیتره !! نمی دونم
و نمی دونم تاچ کدوم بیتره ... اما به پیشنهاد آخر پست حتما عمل کن .
ببین محمد جان ، دارم پا تو کفش سیمور می کنم ، اما خب ، مواردی که به ذهنم می رسه رو می گم ، تو خودت باید تصمیم بگیری ...
کریتیو :
خب همونجوری که گفتی 3 اینچی هست اش در حالی که کاوون 2.5 هست _ سبک تر از کاوون هست ( حدود 15 گرم ) _ ساپورت فیلم اش تا 640 در 480 هست ، اما کاوون 320 در 240 .
اما کاوون :
اولین مزیت اش ، اینه که می تونی بدون نرم افزار استفاده کنی _
دوم این که ساپورت بهتری از آهنگ ها داره ، فرمت های بیشتری رو می خوره _ درسته که صفحه اش کوچکتره ، آما 16 میلیون هست ، اما کریتیو 262 کیلو هست _ پلی بک کاوون 50 ساعت در مقابل 25 هست برای آهنگ و برای فیلم هم 10 ساعت در مقابل 5 ساعت _
در آخر من بهت اکیدا ، اکیدا ، اکیدا توصیه می کنم توی یوتیوب فیلم ببینی از جفتشون ، هم دستت می اد که کدوم تاچش بهتره ، هم این که کدوم اینترفیس اش بهتره برات ...
باز بهت توصیه می کنم حتما صفحه سایت کاوون رو ببینی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حق با سیمور بود ، دقیقا که نه ، تقریبا همون اس 9 هستش ، اگه نمی تونی اس 9 بگیری ، دی 2 پلاس ، بهترین جایگزین برای اس 9 هست اش .
امیدوارم از 2 دلی درت آورده باشم ....
یا حق