من هر کاری کردم نتونستم اون رایفل rail way رو بسازم 1 تیکه اش رو هرچی گشتم پیدا نکردم دیگه بیخیال شدم.
پس بیخیال پچ. بذاریم جدیده بیاد.
ممنون.
من هر کاری کردم نتونستم اون رایفل rail way رو بسازم 1 تیکه اش رو هرچی گشتم پیدا نکردم دیگه بیخیال شدم.
پس بیخیال پچ. بذاریم جدیده بیاد.
ممنون.
سلام دوستان
من برای نصب این بازی ارور 6006 می ده مگه هرچی برنامه داری ببند از اینرنت بیس اور میگره؟ ایا ptach هست که بشه مشکل منو حل کنه؟
غلط نکنم اون عصا هه رو گیر نیاوردی! از اون عصا ها که دست اون پرستاره هست!(تو پوستر!) چون فقط تو بیمارستانا پیدا می شه اسمشم سخته اکثرا نمی دونن چی هست!
می گم اگه بمب مگاتون رو منفجر کنی دوباره بری تو شهر مگاتون با یه حفره عمیق رو به رو می شی دیگه؟
من الان ده روزه بازی نکردم! دلم برا خودم تنگ شده! اون منی که تو ویست لنده رو می گم!
در مورد تیکه تیکه شدن دشمنا یکمی اغراق شده! مثلا با یه هفت تیر می شه کله یه سوپرموتانت رو ترکوند! خوب این خیلی اغراق داره!
اره اون عصا رو که میگی اصلا ندیده بودم.
من خیلی وقته بازی رو پاک کردم خیلی معتاد شده بودم.
حیف سیو ها هم پرید.
Last edited by aghamajid1369; 26-04-2009 at 22:25.
من ساختم ... چیز مالی نبود ...من هر کاری کردم نتونستم اون رایفل rail way رو بسازم 1 تیکه اش رو هرچی گشتم پیدا نکردم دیگه بیخیال شدم.
ولی باحالیش این بود که هی سوت میکشید تیر میزد
سلام
من همه چیزش رو ساختم جز یک تفنگ دارتی هست که دستورالعملش رو از جیب یک مرده یافتم
این رو هنوز یک تکه اش رو نیافتم :(
امین مچت رو گرفتم.
مگه تو نمیگفتی که اصلا دزدی نمیکنی؟؟؟
واقعا زشته.![]()
اقا میشه یک راهنمایی کنین که تفنگ های درست و حسابی از کجا گیر بیارم؟
مثلا چه تفنگی؟؟؟
تعریفت از درست و حسابی چیه؟؟؟
یه مسلسل خیلی خوب تو جنازه ی یه بنده خدایی طرف های اون ایستگاه مترویی که میره طرف اونجایی که میری به گذشته هست ... دمیج بالاتری داره .. خشابش هم بیشتر پر میشهاقا میشه یک راهنمایی کنین که تفنگ های درست و حسابی از کجا گیر بیارم؟