تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ميزان رضايت شما از كيفيت سريال تاريخي يوسف پيامبر چقدر

راي دهنده
513. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

77 15.01%
  • خوب

126 24.56%
  • متوسط

102 19.88%
  • ضعيف

208 40.55%
صفحه 126 از 156 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 1553

نام تاپيک: سريال يوسف پيامبر (ع)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ayshin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

p>
    < اين محقق و پژوهش‌گر افزود: كارگردان‌هاي ايراني به كمك كارگردان‌هاي كشورهاي مسلمان و حتي غير مسلمان مي‌توانند به ساخت اين نوع از سريال‌هاي قرآني بپردازند.
    وي در خصوص عشق يوسف و زليخا در اين داستان اذعان داشت: عنصر عشق موتور محرك زندگي است و عشق بين يوسف و زليخا به عشق الهي تبديل شده كه بيننده را مجذوب خود نگه داشته است.

اینا رو که منم چند پست قبل گفتم ولی....

سلام
    ببخشید دیر جواب دادم می دونین که اینجا چه شلوغه !

دوست عزیز شما خودت گفتی : افسانه جومونگ در قیاس با داستان حقیقی یوسفی پیامبر (ع) .
    یارو 500 بار دور خودش می چرخه هیچ کس بهش حمله نمی کنه بعد 10 نفری دورش رو پر می کنن دو نه دونه حمله می کنن ! خوب معلومه اگه همشو با هم حمله کنن هیچ کس زنده نمیمونه ولی چون این افسانه هست دونه دونه حمله نمی کنن تا از جومونگ یه قهرمان در بیاد .</p>در مورد اینکه قرمز کردم می خوان فیلمو کش بدن تا همین جاش که 43 قسمت شده با همین ایناست .
    اینا همش برای اینه که فیلمشون طولانی تر بشه و مردم بیشتری نگاه کنن .

شما چه بی رحمی ! شوخی کردم .
    خوب اگه می خواهید ایرادشونو بهشون بگین مثلاً می تونین با احترام بگین بهتر بود اینجوری می ساختن چون اینجاش مشکل داشت .
    نه اینکه بزنین تو ذوقشون فیلمی که ساختن کوفتشون بشه !
    منم موافقم البته این که یکی یکی میان شاید به این دلیل باشه که قدیما همه باهم نمی جنگیدند.اول یکی میومد بعدش یکی دیگه.
    د.ست عزیز این رو منم می گم ولی متاسفانه هنوز هیچ کسی حاضر به جواب دادن نشده.نمی دونم چرا؟!!!

2. این کاربر از ayshin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

یه بار هم گفتم این سریال با سریال های خارجی قابل مقایسه نیست چون از دو سبک کاملا متفاوته.واینکه با سریال حضرت علی مقایسه شده بود خوب اون موقع کمی نوع پوشش مردم نزدیک به پوشش الان بود.داستان معلوم تر بود.تقریبن چیزی نداشت که مجبور باشن حذفش کنن تا ایجاد تناقض نشه و ...ولی اینجا کلی حذفی داره و مجبورن جاش یه چیزی بذارن که مسخره از آب در میاد.
    عجب تفسیری !!!!!برای دفاع از سریال گفتی این سریال و سریالهای خارجی یه سبک متفاوت دارن راستی دوست عزیز نوع پولها هم فرق میکنه ؟؟؟هزینه ها رو میگم ...مگه سبک هزینه ها هم فرق میکنه میدونی چقدر برای این سریال آب بندی خرج شده ؟؟؟؟؟خداییش این تفسیرها و کل این سریال یه توهین مسلم به مخاطب هستش ....مردم رو چی فرض کردن ؟؟؟

4. این کاربر از احمدصالح پور بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاملا تائید میشه
    واقعا هیچ چیز این سریال به دل نمیشینه....
    تازه حالا خالی بندی های این سریال کمتر از بقیه سریال های تاریخی امامان و پیامبران دیگه بوده

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

خداییش ادم یه سریال خارجی میبینه اصلا" دوست داره برای همیشه تلویزیون رو خاموش کنه ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    والدیبیباس

پيش فرض

در کل این سریال یک ننگ کامل برای صدا و سیما بود

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

کاری به بازی بازیگراش ندارم ( که مرز افتضاح رو رد کرده و وارد محدوده ی خنده دار و مسخره شده). این یکی از بدترین سریال هاییه که من به عمرم دیدم. یکی از دوستان lost رو مثال زدن. وقتی شما این سریالو میبینی تو هر لحظه ش یه اتفاق جالب و غیرمنتظره می افته. درسته که داستان یوسف مشخص و محدوده. ولی یه جوری ساختن که میشه 5 تا قسمتش رو تو 2 تا جمله خلاصه کرد.
    فیلم برداری هم که دیگه نگو. من به ندرت این سریالو نگاه میکنم. ولی یکی از قسمتاش که فرمانده ی لشکر با یارو که از کاهن های معبد بود شمشیر بازی میکرد تو یکی از صحنه ها دوربین اصلا یه طرف دیگه رو نشون میداد!
    واقعا براشون متاسفم که این همه برای یه سریال هزینه کردن آخرشم این شد.

10. 4 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

توجه کنید، این فیلم رو الکی نساختن! حدود 10سال روی ساخت دکور لوکیشن ها کار کردن بعد فیلمبرداری شرو شد. (چند سال پیشا که داشتن صحنه های مربوطبه زندان زاویرا رو می گرفتن ما با دبیرستان رفته بودیم اونجا) در ضمن پول ساخت سریال یعنی همین 4 میلیارد از جیب تهیه کننده خرج شده نه بیت المال! اگه یه سریال در حد لاست می خواید باید خیلی بیشتر از 4 میلیارد خرج بشه مگه الکیه؟؟؟

و یه چیز دیگه در مورد کاموا ! زنای اون موقع مصر باستانی همیشه مو هاشون رو می تراشیدن و کلاه گیس می ذاشتن! منظورم اینه که سعی نکردن با کاموا مثلا مو درست کنن برا بازیگرا که شما مسخره می کنید.

12. 3 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم اون قسمت جنگیدن رو دیدم
    ولی سیاهی لشگر این فیلم افتضاح کار می کنن
    واقعا مصنوعی بازی می کنن...

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عجب تفسیری !!!!!برای دفاع از سریال گفتی این سریال و سریالهای خارجی یه سبک متفاوت دارن راستی دوست عزیز نوع پولها هم فرق میکنه ؟؟؟هزینه ها رو میگم ...مگه سبک هزینه ها هم فرق میکنه میدونی چقدر برای این سریال آب بندی خرج شده ؟؟؟؟؟خداییش این تفسیرها و کل این سریال یه توهین مسلم به مخاطب هستش ....مردم رو چی فرض کردن ؟؟؟
    ببین دوست عزیز من دیگه کاری به حرف های شما ندارم واسم هم مهم نیس چی می گی فقط یکم توی حرفات دقت کن که هر دم یه چی نگی.من همش می گم اگه مخالفی اگه ناقدی یا فیلم و سریال زیاد می بینی در یک کلام بگو اگه جای کارگردان بودی چی کار می کردی؟چرا گیر دادی به تفسیر من؟اگه می تونی و بلدی به این سوالم جواب بده.ممنون میشم.

15. این کاربر از ayshin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اصلا باید به جای این فیلم یه سریال عشقی سبک هندی می ساختن تا هم این همه زحماتشون نادیده گرفته نشه هم لااقل مردم ما که این همه فیلم دوست هستن لذت ببرن از دیدنش!عزیز من این حرفا چیه؟مگه لاست تو و این سریال سبک یکسانی دارن که مقایسه می کنی؟آخه اینو کدوم آدمی انجام می ده؟چرا اینو با سریال یا فیلمی مشابه مثل حضرت علی یا دکتر قریب یا مریم مقدس مقایسه نمی کنی؟که همشون تاریخی هستن؟مثلا جومونگ چه ربطی به این سریال داره که مقایسشون می کنی؟نکنه سبک اون هم مثل اینه؟خوبه یکی از دوستان گفت که جومونگ یک افسانس نه یه داستان واقعی.اگه کامل پست ها رو بخونی این همه به لاست گیر نمی دی.اصلا مگه لاست ساخت ایرانه؟!که با یه محصول ایرانی مقایسه می کنی؟چه می دونم شاید اینی که شما می گین نسخه ی ایرانیشه!همیشه این کار رو می کنیم.چیزی که واقعا براش زحمت بکشن رو اونقد تحقیر می کنیم که گندش درمیاد.مگه این سریال مرد 1000چهره مدیری پارسال چی یاد داد که امسال 2000چهرشو ساختن؟فقط چون اونقد تحویلش گرفتن تا امسال ادامه دادن.درسته این سریال کم و کاست کم نداره ولی همه میان می گن ننگه،افتضاحه یا...اگه نمی خواین نیگا نکنین.اگه نه نیگا می کنین لااقل یه راهنمایی کنین تا کارگردانه بدونه چی می خواین.ضمنا زیاد هزینه کردن دلیل نمی شه فیلم خوب از آب در بیاد که با کم هزینه کردن بد شه اگه اخبار اسکار امسال رو شنیده باشین فیلم زاغه نشین میلیونر که چندان هم هزینه ی زیادی نکرده بودن و حتی نمی خواستن بفرستنش سینما بهترین شد.

17. این کاربر از ayshin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •