با استفاده از یک برنامه ی ساعت برای اسکرین سیور
با استفاده از یک برنامه ی ساعت برای اسکرین سیور
اسکرین سیور بیشتر از یک دقیقه نمیمونه...با استفاده از یک برنامه ی ساعت برای اسکرین سیور
سلام دوستان
من 6120 دارم و به سرم زده بفروشم و یه n78 بگیرم. میخواستم نظر شما رو بدونم . معذرت که نمیتونم 126 صفحه رو بخونم.
پیشنهادتون چیه؟
سلام
میخواستم بدونم که این گوشی مشکل خاصی چیزی نداره؟
هنگ نمیکنه؟
من تجربه ی خودم رو میگم.
من هیچ مشکلی تا اینجا از این گوشی ندیدم.
صفحه ی نمایش زیر نور خورشید عالیه.
سرعت گوشی بالا هست.
جی پی اسش مشکلی نداره.
وایرلسش خیلی عالی و پر سرعته.
بازی ان-گیج رو به راحتی میشه بازی کرد.
صداش بلند هست ولی کیفیت آنچنانی نداره(به نظر من).
کیفیت قاب پشتش یکم بده و به راحتی خش میفته ولی به سختی خش دیده میشه.
صفحه کلید هم فقط یکی دو روز اول یکم ناراحته ولی بعد عادت میکنی.
من هم موقع خرید می ترسیدم که نکنه این گوشی خیلی برام هنگ کنه و ازاین جور چیزها ولی از وقتی که گرفتم حافظه ی اون رو هم تا آخر پر کردم و تا حالا که برام هنگ نداشته و خدا کنه تا آخر همینجور باشه.
تنها چیزیش که در حد انتظار نبود همون دوربینشه( به نظر من) چون من از کیفیت دوربینش راضی نیستم(گفتم من) حالا از بقیه هم بپرسین.
برای اون آقایی که میخود 6120 رو بفروشه میگم که امکانات این گوشی به نظر من خیلی بهتر از 6120 هست ولی هر جور مایلید.
دوستان من میخوام برنامه unidic رو روی دو تا n78 بریزم ری اولی که ورژنش 10 هست اجرا میشه ولی روی دومی که ورژنش 12 هست اصلا نصب نمیشه میشه بگید جریان چیه؟
????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!دوستان من میخوام برنامه unidic رو روی دو تا n78 بریزم ری اولی که ورژنش 10 هست اجرا میشه ولی روی دومی که ورژنش 12 هست اصلا نصب نمیشه میشه بگید جریان چیه؟
برای منم نصب نشد![]()
![]()
لینک آدرس برنامه رواینجا عنوان کنید تا بررسی بشه ... همین برنامه Unidic که روی گوشیتون نصب نمیشه ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)