دوستان من جدیدا اس ام اس می فرستم همش میره تو outbox و همش هم sending failed میشه و همش unsent هست...یه نظرتون ایراد از گوشیه؟بعد جالبیش در اینه که وقتی مسیج رو edit می کنم و دوباره send میکنم این دفعه فرستاده میشه...
دوستان من جدیدا اس ام اس می فرستم همش میره تو outbox و همش هم sending failed میشه و همش unsent هست...یه نظرتون ایراد از گوشیه؟بعد جالبیش در اینه که وقتی مسیج رو edit می کنم و دوباره send میکنم این دفعه فرستاده میشه...
نه ایراد از خطه، گاهی اوقات پیش میاد. service center رو عوض کنی شاید مشکلت حل شه.دوستان من جدیدا اس ام اس می فرستم همش میره تو outbox و همش هم sending failed میشه و همش unsent هست...یه نظرتون ایراد از گوشیه؟بعد جالبیش در اینه که وقتی مسیج رو edit می کنم و دوباره send میکنم این دفعه فرستاده میشه...
بچه ها مواظب باشید ... شید ... شید ... شید ... د ... د ...
به تازگی g700 تقلبی در بازار مشاهده شده به قیمت 200 هزار تومن. ایراد اصلی هم توی دوربینشه که بالا نمیاد یا سخت بالا میاد...
اگه سیم کارت ir-tci هست، بسوزونین تا بشه mci تا مشکل برطرف شهدوستان من جدیدا اس ام اس می فرستم همش میره تو outbox و همش هم sending failed میشه و همش unsent هست...یه نظرتون ایراد از گوشیه؟بعد جالبیش در اینه که وقتی مسیج رو edit می کنم و دوباره send میکنم این دفعه فرستاده میشه...![]()
مرسی دوست عزیز دقیقا فکر کنم مشکلش همینه
بچه ها تاچ من از تنظیم در رفته گوزپیچ شده . تا حالا 3-4 بار هم کالیبره اش کردم ولی باز هم باید دو میلیمتز بالاتر کلک کنم تا درست کار کنه. اعصابمو خورد کرده حسابی . چیکار ش کنم؟
بازم کالیبره کنش
نشد ریست کن
نشد آپدیت کن
نشد گوشی رو ازت میخرم 50 تومن(این آخری شوخی بود)
نشد که نشد.
اصلا انحرافش یکنواخت نیست. وقتی سمت راست بالا صفحه خط میکشم تا 5 میلیمتر خطا داره ولی وسط صفحه خطا نداره دوباره پایین سمت چپ دو میلیمتر خطا داره.!!!!!!!!!
خیلی عجیبه نه؟![]()
اقا یه سوال
این دوربین g900 در حد دوربین p990 هم نیست؟ مگه میشه اینقدر ضعیف؟
ميگم وحيد جون تو كه تو كار تعويض دوربين گوشي و انگولك كردن و اين حرفايي() نميدوني ميشه دوربين گوشيهاي uiq رو جاي هم ديگه استفاده كرد يا نه؟
يعني مثلا نميشه دوربين P1 يا همين جي900 رو مثلا گذاشت رو p990 ؟
موفق باشي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)