تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 299 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من بازی رو گرفتم . به نظر من گرافیک بازی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته . بازیکنها هم خوب شبیه شدند (البته به جز رونالدینیو که به نظر من یه کم قیافش رو خراب کردند) .
    البته یه مسئله ای هست . ظاهرا بازی در 2 دی وی دی کامله . من 1 دی وی دی رو گرفتم و نمی تونم از موس در بازی استفاده کنم .(استفاده از موس در 09 اضافه شده) . فکر کنم یه دی وی دی ناقصه .
    نه عزيز اصلا ربطي نداره بازي ناقص باشه نصب نميشه كافيه از اينستاليشن 1 فايل كم كني تا به نصب پيغام خطا بده حتما مشكلت چيز ديگه اي هست. توي تنظيمات دسته بيشتر دقت كن. پيدا ميكني اشكال از كجاست

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

سلام؛
    من كه به فروشگاه پيسي ورلد سفارش دادم.
    آماده به ارسال.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

5 پچ آنلاكر اومد

توجه توجه: محبوب ترين پچ تنبل ها منتشر شد پچ آنلاكر كه تومام آيتم هاي قفل شده بازي رو آنلاك مي كنه. بدون اينكه نيازي به پولي باشيد كه بايد از راه انجام چالنج ها بدست بياريد.

لينك دانلود با حجم 206 كيلو بايت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

REview من در مورد fifa09 :

نقاط قوت :

# گرافیک فوق العاده پیشرفت کرده نسبت به نسخه های قبل .
    # استیل هر بازیکن منحصر به فرده . توانایی ها خیلی منطقی درست شده .
    # چمن فوق العاده اس ... وقتی نگاه میکنه آدم قشنگ معلومه چمنه ... سه بعدی ....
    # تیم ها و لیگ ها انقدر زیادن که سر گیجه میگیره آدم ...
    # یه نکته جالب تو بازی بارون بود ! داری بازیتو میکنی یه دفعه وسط بازی بارون میگیره و تا آخر بازی کمکم زمین خیس آب میشه ! زمین خیس هم خیلی عالی و طبیعی ساختن .
    # موزیک های بازی خوب انتخاب شده ...

نقاط ضعف :
    # تماشاچی ها اصلا خوب به نظر نمیان . احساس میکنم دو بعدی هستن .
    #استادیوم ها میتونست خیلی بهتر طراحی بشه . از اونجایی که بازی پیشرفت گرافیکی داشته باید تکسچر های استادیوم ها رو با کیفیت تر انتخاب میکردن که متاسفانه تو این قسمت تنبلی کرده EA
    # بدترین مشکل گیم پلی سرعت بالای بازی هست . سرعت بازی خیلی بیشتر از واقعیته و این باعث میشه شمایی که داری بازی میکنی بعضی اوقت گیج بشی و مخت هنگ کنه . چون حرکات سریع هستن و دریبل زدن تو سرعت بالا نیاز به تمرکز داره که واقعا سخت میشه ...
    # بازی یه مقدار آسونه . هوش مصنوعی خیلی فرق نکرده . و با دیدن بازی حریف به هیچ عنوان هیجان زده نمیشید .
    # کمر بازیکنا یه کم بیش از حد خم شده .
    # داور واقعا افتضاحه ! فقط بلده تو زمین بدوه ... اکثر اوقات هم از جریان بازی عقبه . داور های کنار هم همین طور . خیلی بد ساخته شدن .
    # قسمت منیجر )Manager( هیچ تفاوتی با نسخه های قبل نداره .... هیچ تفاوتی .
    # قسمت Be A Pro هم بد نیست اما نمیشه همیشه تحملش کرد . کمی حوصله میخواد بازیکردن جای یه نفر تو زمین . اما اگه بتونی باهاش گل بزنی خیلی کیف میکنی !

6. 7 کاربر از linkin_park بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم امروز بازی رو از وست گزفتم ....

کلا تغییرات بازی عالی هست .

منتظر Pes 09 هستم ...

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نقاط قوت :

# یه نکته جالب تو بازی بارون بود ! داری بازیتو میکنی یه دفعه وسط بازی بارون میگیره و تا آخر بازی کمکم زمین خیس آب میشه ! زمین خیس هم خیلی عالی و طبیعی ساختن .

نقاط ضعف :
    #استادیوم ها میتونست خیلی بهتر طراحی بشه . از اونجایی که بازی پیشرفت گرافیکی داشته باید تکسچر های استادیوم ها رو با کیفیت تر انتخاب میکردن که متاسفانه تو این قسمت تنبلی کرده EA
    # بدترین مشکل گیم پلی سرعت بالای بازی هست . سرعت بازی خیلی بیشتر از واقعیته و این باعث میشه شمایی که داری بازی میکنی بعضی اوقت گیج بشی و مخت هنگ کنه . چون حرکات سریع هستن و دریبل زدن تو سرعت بالا نیاز به تمرکز داره که واقعا سخت میشه ...
    # بازی یه مقدار آسونه . هوش مصنوعی خیلی فرق نکرده . و با دیدن بازی حریف به هیچ عنوان هیجان زده نمیشید .
    # داور واقعا افتضاحه ! فقط بلده تو زمین بدوه ... اکثر اوقات هم از جریان بازی عقبه . داور های کنار هم همین طور . خیلی بد ساخته شدن .
    # قسمت Be A Pro هم بد نیست اما نمیشه همیشه تحملش کرد . کمی حوصله میخواد بازیکردن جای یه نفر تو زمین . اما اگه بتونی باهاش گل بزنی خیلی کیف میکنی !
    شما تو نقاط قوت اشاره كرديد كه استيل بازيكنها عاليه ولي باز تو نقاط ضعف بازي ميگيد كمر بازيكنها بيش از حد خم شده!!!

داره خودمونی میشه daniyal62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نقاط قوت :

نقاط ضعف :
    شما بازی رو گرفتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام آقايون منم امروز خريدم نزديك بود دوتا ديويديشو بشكونم البته به خاطر نداشتن ورزشگاه santiago bernabeo
    بعد كه يه مقدار بازي كردم خوشم اومد ولي بازم به خاطر نداشتن اين ورزشگاه بازيو پاكش كردم حالا اگه يكي يه پچي چيزي به من بده كه اين ورزشگاه اضافه شه كه منم بتونم اين بازيو بازي كنم ممنون ميشم
    با تشكر

آخر فروم باز Rude Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام !
    دوستان بازی خوبه ....
    من طرفدار پر و پا قرص ساکر بودم ! ولی این بار فیفا را هم امتحان کردم که خیلی عالی بود ...
    فعلا توی بازی های فوتبال برای Pc این بهترینه ولی باید تا اومدن ساکر2009 صبر کنیم ...
    موفق باشید

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام دوستان.
    واییییی من یه مشکلی دارم اعصابم را بهم ریخته!!!!!!
    وقتی میخوام برم فصل بعدی میگه ورژن فیفا رو باید تو سایت eastore.com حل کنی و نمیزاره برم فصل بعد!!!!!
    حالا چیکار کنم؟پچ یا کرک نداره؟
    فقط زود.مرسی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •