نه عزيز اصلا ربطي نداره بازي ناقص باشه نصب نميشه كافيه از اينستاليشن 1 فايل كم كني تا به نصب پيغام خطا بده حتما مشكلت چيز ديگه اي هست. توي تنظيمات دسته بيشتر دقت كن. پيدا ميكني اشكال از كجاست
نه عزيز اصلا ربطي نداره بازي ناقص باشه نصب نميشه كافيه از اينستاليشن 1 فايل كم كني تا به نصب پيغام خطا بده حتما مشكلت چيز ديگه اي هست. توي تنظيمات دسته بيشتر دقت كن. پيدا ميكني اشكال از كجاست
سلام؛
من كه به فروشگاه پيسي ورلد سفارش دادم.
آماده به ارسال.
توجه توجه: محبوب ترين پچ تنبل ها منتشر شد پچ آنلاكر كه تومام آيتم هاي قفل شده بازي رو آنلاك مي كنه. بدون اينكه نيازي به پولي باشيد كه بايد از راه انجام چالنج ها بدست بياريد.
لينك دانلود با حجم 206 كيلو بايت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
REview من در مورد fifa09 :
نقاط قوت :
# گرافیک فوق العاده پیشرفت کرده نسبت به نسخه های قبل .
# استیل هر بازیکن منحصر به فرده . توانایی ها خیلی منطقی درست شده .
# چمن فوق العاده اس ... وقتی نگاه میکنه آدم قشنگ معلومه چمنه ... سه بعدی ....
# تیم ها و لیگ ها انقدر زیادن که سر گیجه میگیره آدم ...
# یه نکته جالب تو بازی بارون بود ! داری بازیتو میکنی یه دفعه وسط بازی بارون میگیره و تا آخر بازی کمکم زمین خیس آب میشه ! زمین خیس هم خیلی عالی و طبیعی ساختن .
# موزیک های بازی خوب انتخاب شده ...
نقاط ضعف :
# تماشاچی ها اصلا خوب به نظر نمیان . احساس میکنم دو بعدی هستن .
#استادیوم ها میتونست خیلی بهتر طراحی بشه . از اونجایی که بازی پیشرفت گرافیکی داشته باید تکسچر های استادیوم ها رو با کیفیت تر انتخاب میکردن که متاسفانه تو این قسمت تنبلی کرده EA
# بدترین مشکل گیم پلی سرعت بالای بازی هست . سرعت بازی خیلی بیشتر از واقعیته و این باعث میشه شمایی که داری بازی میکنی بعضی اوقت گیج بشی و مخت هنگ کنه . چون حرکات سریع هستن و دریبل زدن تو سرعت بالا نیاز به تمرکز داره که واقعا سخت میشه ...
# بازی یه مقدار آسونه . هوش مصنوعی خیلی فرق نکرده . و با دیدن بازی حریف به هیچ عنوان هیجان زده نمیشید .
# کمر بازیکنا یه کم بیش از حد خم شده .
# داور واقعا افتضاحه ! فقط بلده تو زمین بدوه ... اکثر اوقات هم از جریان بازی عقبه . داور های کنار هم همین طور . خیلی بد ساخته شدن .
# قسمت منیجر )Manager( هیچ تفاوتی با نسخه های قبل نداره .... هیچ تفاوتی .
# قسمت Be A Pro هم بد نیست اما نمیشه همیشه تحملش کرد . کمی حوصله میخواد بازیکردن جای یه نفر تو زمین . اما اگه بتونی باهاش گل بزنی خیلی کیف میکنی !
من هم امروز بازی رو از وست گزفتم ....
کلا تغییرات بازی عالی هست .
منتظر Pes 09 هستم ...
شما تو نقاط قوت اشاره كرديد كه استيل بازيكنها عاليه ولي باز تو نقاط ضعف بازي ميگيد كمر بازيكنها بيش از حد خم شده!!!
شما بازی رو گرفتی؟
سلام آقايون منم امروز خريدم نزديك بود دوتا ديويديشو بشكونم البته به خاطر نداشتن ورزشگاه santiago bernabeo
بعد كه يه مقدار بازي كردم خوشم اومد ولي بازم به خاطر نداشتن اين ورزشگاه بازيو پاكش كردم حالا اگه يكي يه پچي چيزي به من بده كه اين ورزشگاه اضافه شه كه منم بتونم اين بازيو بازي كنم ممنون ميشم
با تشكر
سلام !
دوستان بازی خوبه ....
من طرفدار پر و پا قرص ساکر بودم ! ولی این بار فیفا را هم امتحان کردم که خیلی عالی بود ...
فعلا توی بازی های فوتبال برای Pc این بهترینه ولی باید تا اومدن ساکر2009 صبر کنیم ...
موفق باشید
سلام دوستان.
واییییی من یه مشکلی دارم اعصابم را بهم ریخته!!!!!!
وقتی میخوام برم فصل بعدی میگه ورژن فیفا رو باید تو سایت eastore.com حل کنی و نمیزاره برم فصل بعد!!!!!
حالا چیکار کنم؟پچ یا کرک نداره؟
فقط زود.مرسی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)