این روش دیگه کار نمیکنه تو ورژن های قدیمی مثل اینکه کار میکنه
دوستان حتماً فهمیدن که تو ورژن های جدید کار نمیکنه![]()
این روش دیگه کار نمیکنه تو ورژن های قدیمی مثل اینکه کار میکنه
دوستان حتماً فهمیدن که تو ورژن های جدید کار نمیکنه![]()
اره امتحان كردم كار نكرداین روش دیگه کار نمیکنه تو ورژن های قدیمی مثل اینکه کار میکنه
دوستان حتماً فهمیدن که تو ورژن های جدید کار نمیکنه
هم ورژن قديمي ياهو و ورژن جديد
حيف شد خيلي به درد بخور بود اگه كار ميكرد
كشكي حداقل يه برنامه براي اين كار ميساختن........
برای مسنجر 9 روش دیگه ای جز فری گیت نیست ؟ فری گیت دیگه کار نمیکنه :((
بابا نه تنها یاهو چیز هست هنوز ... بلکه بقیه مسنجر ها رو هم که ایرانی جماعت استفاده نمی کرد هنوز چیزه ... مثل MSN یا Skype
بابا ما کار داریم ، یاهو رو میزنید بزنیدولی دیگه اون یکی ها رو دیگه باز کنید دیگه ..
حالا که شرایط عادی هست مخابرات چرا اینطوری میکنه ؟؟
یک طوری هم بستن هر کاری میکنیم نمیشه بازش کرد. بابا پیام رسان فعال نباشه چه طوری با دوستامون توخارج صحبت کنیم ؟ نمیشه که هی ایمیل بزنیم آخه ...
دوستان مکاتبه کنن با مخابرات و اینا و پیگیری کنن این قضیه رو
آخه نمیشه که اینجوری
صبح تا شب باید دنبال راه دور زدن بگردیم ، پس کی کار کنیم ؟
با سلام دوستان من از یاهو 8 استفاده می کنم گزینه voice در روم ها یا توی کنفرانس نیست چرا؟ نکنه بخاطره اینه که من از ساکس استتفاده میکنم
ايا اين روزها وبكم ياهو مشكل داره؟
شما از اون منوی بغل تیک گزینه show offline contact رو بزن
اینم عکسش که براتن قرار میدم
شیپ استرم خان درست نشد
با ووی پپی اان راحت میشه ان شد؟ حتی با یاهو 8 ؟
سلام
مسنجر (و پورت هاي https )از طرف سرويس دهنده هاي اينترنت محدود و مسدود شدند و اگر هم بتونيد وارد بشيد قادر به ديدن
ليست دوستان نيستيد. با نرم افزارهاي تغيير ip يا فـــيلتر شكن وارد بشين احتمالا مشكل حل ميشه!
ممنون
--- نیاز نیست من خودم آنلاین میشم به راحتی و هیچ مشکلی خاصی نیست جز بعضی مواقع که نمیشه یاهو رو Sign In کرد که اونم با چند بار تلاش مجدد میشه
شما از منوی messenger performance رو بزن و بعد بخش connection گزینه connection via proxy رو بزن و تیک زیرش رو هم بزن و به راحتی با مسنجر بیا بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)