بچه ها مگه نوکیا 6220 ساخت فنلاند هم داریم؟؟؟؟؟
بچه ها مگه نوکیا 6220 ساخت فنلاند هم داریم؟؟؟؟؟
نه ... همه ليبل هستند ... :دي
فکر نمی کنم دیگه 6220 فنلاندی پیدا بشه ! جدیدا همه چینی هستن ولی خب چینی با کیفیت فنلاند چون تحت لیسانس فنلاند ساخته شدن و همون کیفیت رو دارن .
فکر نمی کنم دیگه 6220 فنلاندی پیدا بشه ! جدیدا همه چینی هستن ولی خب چینی با کیفیت فنلاند چون تحت لیسانس فنلاند ساخته شدن و همون کیفیت رو دارن .
حرف شما درسته ... ولی بعید می دونم از همون اولم فنلاندی وجود داشته باشه ... الان دیگه فقط یه چند تا سری محدود تو فنلاند ساخته و آزمایش می شن ...
درسته من هم 6220 فنلاندی ندیدم ولی چون دوستان گفتن ، جواب دادم .
الان چیزی که توی بازار هست چینی هست و اینایی که زده فنلاند ، لیبل عوض شده هستن .
تایید میشه ... البته گوشی های که در چین تولید میشن کیفیت خوبی دارن و کاملا تحت نظارت نوکیا هستند ...
بچه ها من بخوام gps گوشیم رو فعال کنم چه کارایی باید کنم؟ تاحالا باهاش ور نرفتم. تاپیک اموزشی داره؟ سرچ کردم ولی نبود..,
مرسی![]()
GPS که فعال هست ... یعنی میتونی به ماهواره کانکت شی... اما خوب برای نقشه دو تا نرم افزار معروف داریم ...:
گارمین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسمارت کام :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسمارت کام نقشه های بیشتری داره ... ولی گارمین نقشه هاش بهتره ...
100%
من الان یک ان82 چینی دارم ( البته نه چینی های آشغال یا همون بلوتوثها ! ) بلکه چینی ای که تحت لیسانس خود فنلاند ساخته شده و خدا رو شکر تا حالا که 7-8 ماهی هستش دارمش با مشکلی روبرو نشده ولی چیزی که هست اینه که دیگه ایرانیها به نام چین حساس شدن و تا بهشون میگی چین ، فرار می کنن و می گن " نخر " که این اشتباهه و کیفیت همون هستش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)