کدوم رو ترجیح میدی؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کدوم رو ترجیح میدی؟![]()
مونده به مصرف ماهانه ات اگه بیشتر از 2 گیگ است صبا رو انتخاب کن
ولی اگه فقط سرعت روزانه مهمه و روزا هم داونلود نمیکنه و با مشکل 1 یا 1.5 گیگ در ماه مشکلی نداری برو از شاتل 6 ماهه بگیر ماهی میشه 11.5 اما اگه نمیتونی یکجا بدی برو یک ماه صبانت با محدودیت 3 گیگ رو بگیر 13 تومن
عزیزان، در آخر، انتخاب کننده خودتون هستید.
یکی شاتل رو دوست داره.
یکی همارا رو
یکی صبانت رو
یکی شاتل رو
یکی ماکس رو.
من خودم قرار بود یه موقعی یوزر صبا بشم. واقعا به این نتیجه رسیدم که حتی اگه سرعت شبانش 2 مگ هم بشه، باز هم برای من مناسب نیست.
چه کنم؟ سلیقه هست دیگه. اون موقعی که من قرار بود صبا بخرم، نوبت داشت. اون هم چه نوبتی؟ سه هفته موندیم تو صف انتظار. آخرش هم گفتند حداکثر تا دو هفته وصل میکنن. (یعنی 5 هفته) من هم انصراف دادم.
اومدم همین هماراسیستم خودمون. بعد از 24 ساعت خط رو وصل کردند. همون سرویسی که صبا میداد 45 تومن، ما گرفتیم 30 تومن.
گفتم که بستگی به سلیقه داره.
یکی دوست داره از شبانه بیشتری استفاده کنه؛ میره شاتل میگیره. (از 1 شب، تا 7 صبح، رایگان. به اضافه اون، جمعه ها هم رایگان)
.....
موفق باشید![]()
این مورد جمعه ها رایگان مخصوص سرویسهای آرت است و تو اکو مثل اینکه نیست
سرویسهای آرت هم قیمتاشون خیلی زیاده
توی سایت maxnet نوشته بود :
600k ماهی فقط 11000 تومان.
این که به نظر من خیلی بهتره![]()
3500 تومن هم هزینه آبنومان و مخابرات و . . . میباشد.
بدون دانلود شبانه.
موفق باشید![]()
ببخشید یعنی چه بدون دانلود شبانه.
یعنی شبا نمیتونی استفاده کنی یا منظور شما این هست که رایگان نداره؟
ممنون.
منظورم این بود که رایگان نداره.
البته از سایتش میگم هااااااا.
با یک تلفن میشه اطلاع دقیق پیدا کرد.
موفق باشید![]()
ماکس نت که نماینده ی اسیا تک هست اونم که تو سایتش خبری از دانلود شبانه ی رایگان و این دست و دلبازیا نیست
کجاش بهتره ؟؟
قیمت 600K ماهانه 16 تومن هست + 3 تومن ابونمان + 1 تومن مالیات و عوارض + 20 تومن راه اندازی
همارا همین سرویس رو میده 13500 بدون هزینه های دیگه راه اندازیش هم 10 تومن
خودت قضاوت کن حالا
-=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=-
BizimT جان گرافیست بزرگوار کجایی داداش یه سوال فنی برام پیش اوومده :
این رحیمی نیا شریک رسولی هست تو ماکس نت ؟ قبلا که اسمی ازش نبوود الان یهو از کجا پیداش شد ؟
به نظر من ماکس اگه اینجور پیش بره فاتحش خوندس باید یه فکری به حال خودش بکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که هر چی به این عقل ناقصم فشار میارم دلیلی نمیبینم که یوزر بره با اون قیمتای بالا از ماکس سرویس بگیره
یوزر اگه بخواد زیاد خرج کنه میره سمت شاتل و سرویس خدا میگیره کیفش کوک میشه
اگرم برعکسش باشه مگه همارا مرده ؟
راستی این Wimax که میگی فعلا تو تبریز نیست اگه بدن به یوزر خانگی یه زمانی سرعت دانلودش و وضعیت نویز و اینجور چیزاش مثل DSL هست ؟ ارزش داره بریم سمتش یا نه ؟
اون آنتن پشت بووم همارا پس چی هست ؟
ممنون.
درست هزینه سرویس maxnet خیلی بیشتر در می یاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)