تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 350 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

در آغاز فعالیت SE P990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با اجازه آقا حسين عزيز

دوست عزيز از اين ورژن استفاده كن اميدوارم مشكلت حل بشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ناكازاكي جان خيلي ممنون چجوري ميشه به جاي لوگوي شبكه كه برداشته شده مين منو را قرار داد ؟
    ممنون .

در آغاز فعالیت SE P990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با اجازه آقا حسين عزيز

دوست عزيز از اين ورژن استفاده كن اميدوارم مشكلت حل بشه
    کد:
    ناكازاكي جان خيلي ممنون چجوري ميشه به جاي لوگوي شبكه كه برداشته شده مين منو را قرار داد ؟
    ممنون .

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

حسين آقا سلام
    ببخشيد بعد از هك با برنامه ي جديد ) همون كه بدون كامپيوتر انجام مي شود ( يه علامت بالاي صفحه مياد كه شبيه نامه است .
    اينم عكسش

اين علامت مال چيه اگه لطف كنيد و يه راهنمايي كنيد ممنون ميشم .
    كدوم عكس؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببخشيد بعد از هك با برنامه ي جديد ) ( يه علامت بالاي صفحه مياد كه شبيه نامه است .
    اينم عكسش

اين علامت مال چيه اگه لطف كنيد و يه راهنمايي كنيد ممنون ميشم .
    اين فكر نكنم عكس capsswitch جديد باشه . تا اونجايي كه من ميدونم اين عكس مال برنامه Mcleaner يا sms spam هست چون اين پاكت نامه مربوط به قسمت sms اين برنامه ها ميشه

داره خودمونی میشه nakazaki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض Mod For Activity Menu

ممنون ناكازاكي جان.لطف كردي.
    خواهش ميكنم آقا حسين وظيفم بود

ممنون .
    دوست عزيز از اين يكي هم ميتوني استفاده كني
    اميدوارم ديگه مشكلي نداشته باشي
    در ضمن تمامي اين مودها توسط Sh.a.r.k ساخته شدن

کد:

در آغاز فعالیت ali_26's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

10 Player Skin

سلام امیدوارم هرجا که هستین حالتون خوب باشه.با اجازه ی حسین آقای گل و بقیه دوستان که زحمت میکشن منم می خوام کارمو شروع کنم .اولین کاری که تقدیم میکنم یه اسکین پلایر هست که کار خودم و به دو رنگ نارنجی و سبز طراحی کردم که در عکس فقط رنگ نارنجیو گذاشتم براتون که طبق سلیقه ی خودتون از هر کدوم که دوست دارین استفاده کنین و امیدوارم خوشتون بیاد و هر انتقاد و پیشنهادی منو خوشحال می کنه پس منتظر هستم

رنگ نارنجی
    کد:
    رنگ سبز
    کد:

7. 2 کاربر از ali_26 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed_f65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

بله دوستان به همین سادگی دیگه نیازی برای ساین کردن برنامه ها ندارین.

مراحل کار:
    1-انجام مراحل پست شماره 1
    2-ساخت پوشه c:\resource\swicertstore\dat
    3-کپی کردن فایل 00000001 به پوشه ای که ساختیم(c:\resource\swicertstore\dat) (این فایل داخل ضمیمه این پست هست)
    4-ساین کردن برنامه ای که نیاز به ساین داره با key و cert بدون پسورد. (این دو فایل فایل داخل ضمیمه این پست هست)
    5-نصب برنامه دلخواه

كار با برنامه SignSIS-GUI:
    با اين نرم افزار كه توي همين پست ضميمه شده شما ميتونيد فال مورد نظر رو ساين كنيد:
    نرم افزار رو اجرا ميكنيد و طبق عكس زير از بالا به پايين فايلهاي توي ضميمه(Sign.zip) رو جايگزين ميكنيد

ويرايش: متاسفانه فايل ضميمه شده SignSIS-GUI ناقص آپلود شده بود كه در حال حاظر درست هست.

سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان
    گوشي من به دليل يه اتصالي كوچيك نميتونه به كامپيوتر وصل بشه.به خاطر همين من از اون راهي كه بدون نياز به كامپيوتر گوشي هك ميشه وارد شدم و به قولي گوشيم رو هك كردم
    بيشتر هك ها رو هم موفق شدم انجام بدم.ولي اين جريان ساين نمي دونم چرا رو گوشيم جواب نميده.
    سوال اول : آيا چون از روش اول گوشي رو هك نكردم اين مشكل رو دارم يا اصلا ربطي نداره كه از روش اول يا روش دوم گوشي هك بشه؟
    سوال دوم :آيا فايل sis اي كه با برنامه ساين ميشه رو بايد نصب كنم يا اينكه اول فايل ساين نشده و بعد از اون فايل ساين شده رو نصب كنم؟
    در هر صورت اين پيغام وقتي فايل ساين نشده رو اجرا ميكنم مياد رو صفحه : The package uses a protected uiq
    و اين پيغام هم وقتي فايل ساين شده رو اجرا مي كنم نمايش داده ميشه : This software is already installed on this device
    در صورتيكه اين فايل رو براي بار اول بود كه مي خواستم اجرا كنم.واين نكته كه قبل از اين گوشيم رو يك بار مستر ريست كرده بودم
    Last edited by hamed_f65; 14-07-2008 at 17:02.

در آغاز فعالیت ali_26's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان
    گوشي من به دليل يه اتصالي كوچيك نميتونه به كامپيوتر وصل بشه.به خاطر همين من از اون راهي كه بدون نياز به كامپيوتر گوشي هك ميشه وارد شدم و به قولي گوشيم رو هك كردم
    بيشتر هك ها رو هم موفق شدم انجام بدم.ولي اين جريان ساين نمي دونم چرا رو گوشيم جواب نميده.
    سوال اول : آيا چون از روش اول گوشي رو هك نكردم اين مشكل رو دارم يا اصلا ربطي نداره كه از روش اول يا روش دوم گوشي هك بشه؟
    سوال دوم :آيا فايل sis اي كه با برنامه ساين ميشه رو بايد نصب كنم يا اينكه اول فايل ساين نشده و بعد از اون فايل ساين شده رو نصب كنم؟
    در هر صورت اين پيغام وقتي فايل ساين نشده رو اجرا ميكنم مياد رو صفحه : The package uses a protected uiq
    و اين پيغام هم وقتي فايل ساين شده رو اجرا مي كنم نمايش داده ميشه : This software is already installed on this device
    در صورتيكه اين فايل رو براي بار اول بود كه مي خواستم اجرا كنم.واين نكته كه قبل از اين گوشيم رو يك بار مستر ريست كرده بودم

دوست عزیز شما باید به این پست مراجعه کنی حسین آقا گفتن چه کاری باید انجام بدید
    کد:

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام به دوستان.ظاهرا روش جدیدی برای هک آمده که فقط با یک برنامه:CapsSwitch که روی گوشی نصب میشه میشه گوشی رو هک کرد.احتمالا تا الان هم توضیحاتی در موردش داده شده.
    من پیشنهاد دارم که اگر میشه این روش جدید رو توی یک تاپیک جدید ادامه بدین.
    این فقط یک پیشنهاده.

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

عزیز این برنامه هایی که تو پست 2 هست نوشته مال پی1 یا پی990 میشه بریزی رو دبلیو950 ؟ چون تو موبایلستان نوشته بود ممکنه گوشی بالا نیاد.باید مخصوص و ادیتش مال 950 باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •