ناكازاكي جان خيلي ممنون چجوري ميشه به جاي لوگوي شبكه كه برداشته شده مين منو را قرار داد ؟
ممنون .
ناكازاكي جان خيلي ممنون چجوري ميشه به جاي لوگوي شبكه كه برداشته شده مين منو را قرار داد ؟
ممنون .
ممنون .
كدوم عكس؟؟؟
اين فكر نكنم عكس capsswitch جديد باشه . تا اونجايي كه من ميدونم اين عكس مال برنامه Mcleaner يا sms spam هست چون اين پاكت نامه مربوط به قسمت sms اين برنامه ها ميشه
خواهش ميكنم آقا حسين وظيفم بود
دوست عزيز از اين يكي هم ميتوني استفاده كني
اميدوارم ديگه مشكلي نداشته باشي
در ضمن تمامي اين مودها توسط Sh.a.r.k ساخته شدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام امیدوارم هرجا که هستین حالتون خوب باشه.با اجازه ی حسین آقای گل و بقیه دوستان که زحمت میکشن منم می خوام کارمو شروع کنم.اولین کاری که تقدیم میکنم یه اسکین پلایر هست که کار خودم و به دو رنگ نارنجی و سبز طراحی کردم که در عکس فقط رنگ نارنجیو گذاشتم براتون که طبق سلیقه ی خودتون از هر کدوم که دوست دارین استفاده کنین و امیدوارم خوشتون بیاد و هر انتقاد و پیشنهادی منو خوشحال می کنه پس منتظر هستم
رنگ نارنجی
رنگ سبزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان
گوشي من به دليل يه اتصالي كوچيك نميتونه به كامپيوتر وصل بشه.به خاطر همين من از اون راهي كه بدون نياز به كامپيوتر گوشي هك ميشه وارد شدم و به قولي گوشيم رو هك كردم
بيشتر هك ها رو هم موفق شدم انجام بدم.ولي اين جريان ساين نمي دونم چرا رو گوشيم جواب نميده.
سوال اول : آيا چون از روش اول گوشي رو هك نكردم اين مشكل رو دارم يا اصلا ربطي نداره كه از روش اول يا روش دوم گوشي هك بشه؟
سوال دوم :آيا فايل sis اي كه با برنامه ساين ميشه رو بايد نصب كنم يا اينكه اول فايل ساين نشده و بعد از اون فايل ساين شده رو نصب كنم؟
در هر صورت اين پيغام وقتي فايل ساين نشده رو اجرا ميكنم مياد رو صفحه : The package uses a protected uiq
و اين پيغام هم وقتي فايل ساين شده رو اجرا مي كنم نمايش داده ميشه : This software is already installed on this device
در صورتيكه اين فايل رو براي بار اول بود كه مي خواستم اجرا كنم.واين نكته كه قبل از اين گوشيم رو يك بار مستر ريست كرده بودم
Last edited by hamed_f65; 14-07-2008 at 17:02.
دوست عزیز شما باید به این پست مراجعه کنی حسین آقا گفتن چه کاری باید انجام بدید
سلام به دوستان.ظاهرا روش جدیدی برای هک آمده که فقط با یک برنامه:CapsSwitch که روی گوشی نصب میشه میشه گوشی رو هک کرد.احتمالا تا الان هم توضیحاتی در موردش داده شده.
من پیشنهاد دارم که اگر میشه این روش جدید رو توی یک تاپیک جدید ادامه بدین.
این فقط یک پیشنهاده.
عزیز این برنامه هایی که تو پست 2 هست نوشته مال پی1 یا پی990 میشه بریزی رو دبلیو950 ؟ چون تو موبایلستان نوشته بود ممکنه گوشی بالا نیاد.باید مخصوص و ادیتش مال 950 باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)