تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 209 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

اگه نباشه جاش خالی می مونه almata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    دنیای بی انتهای وب

پيش فرض

پس با این پول چی بگیرم که هم با کیفیت باشه هم قشنگ باشه.یه چیزی ک با این هندا 125 فرق کنه؟
    میتونی یه همچین موتورهایی رو بخری:
    هیرمن 125 سی سی قیمتش هم 800 تومانه

پاژنگ 150 سی سی که قیمتش هم 950 تومانه

اینم همون پالس 125 (XCD125) که قیمتشو دقیق نمی دونم

2. 2 کاربر از almata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    اتفاقا دنبالش گشتم ولی کسی نداشت . از کجا بخرم ؟ مغازه دارها نمی دونند اصلا چی هست .
    تنکیو
    پایه موبایل برای ماشین پیدا نکردی؟اگه منظورت همینه باید بگم که توی همه لوکس فروشی های ماشین باید پیدا بشه.بست پلاستیکی هم که می تونی از مغازه های لوازم یدکی موتور بگیری.

4. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خدمات پس از فروش عالیه !
    شنبه این هفته بعد از کیلومتر 1500 شتر رو برده بودم نمایندگی فارس برای سرویس و تعمیر می گند تازه 2 شنبه هفته بعد زنگ بزن شاید تموم شده باشه !!
    نمی دونم می خوان فضا پیما تعمیر کنند یا کشتی پرنده !

سی.جی فرموش چقدر آزادی عمل داره ؟

ــــ

تردد موتورسيكلت‌ها در آزادراهها و بزرگراههاي كشور ممنوع است و در جاده‌هاي اصلي و فرعي در زمان اعمال محدوديت نيز اجازه تردد موتورسيكلت‌ها به هيچ وجه داده نمي‌شود.

فرمانده پليس‌راه كشور با اشاره به اين كه تردد موتورسيكلت در جاده‌هاي كشور بسيار خطرناك است، گفت: در دنيا نيز موتورسيكلت‌ها تنها براي سفرهاي كوتاه آنهم درون شهر استفاده مي‌شود.
    این بابا یه کلاس موتور تورینگ و کروزر رو رسما زیر سووال برد ؟؟؟!!
    Last edited by piremard; 24-06-2010 at 14:55.

6. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام به دوستان موتور باز! گفتم یه چند تا عکس از موتور بزارم براتون اگه هم تکراریه ببخشید!

این موتور سیکلت به نا به در خواست یکی از مشاهیر بمبئی هند ساخته شده است که پروژه طراحی و ساخت ان سه ماه به طول انجامید!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به دوستان موتور باز! گفتم یه چند تا عکس از موتور بزارم براتون اگه هم تکراریه ببخشید!

این موتور سیکلت به نا به در خواست یکی از مشاهیر بمبئی هند ساخته شده است که پروژه طراحی و ساخت ان سه ماه به طول انجامید!
    سلام دوست گرامی
    کجا خوندید که موتور بدرخواست مشاهیر هندی بوده ؟!
    این موتور که شما تصویرش رو گذاشتدی مربوط هست به مخترع امریکایی بنام "جان هالت" که در زیر زمین مغازه اش سال 2004-5 ساختو بعد در 2006 بعنوان طراح دست ساز در نیویورک جایزه گرفت .

انجین موتور از اتومبیل فورد استفاده شده ، طولش بیش از 3 متره و نهایت سرعتش حدود 140-50 کیلومتر در ساعته

9. 4 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

الا من اینو چند هفته پیش تو نشریه خودرو خونده بودم...
    پس شاید اشتباه نوشته بود!

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

سلام پیرمرد جان شما اگر میخوای موفق بشی باید فرمونه موتورت رو بشکنی تا راحت تو امتحان بچرخونی حالشو ببری! ماله خودمون که شکسته بود راحت قبول شدم

12. این کاربر از roohi_rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Prince_Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

5

خدمات پس از فروش عالیه !
    شنبه این هفته بعد از کیلومتر 1500 شتر رو برده بودم نمایندگی فارس برای سرویس و تعمیر می گند تازه 2 شنبه هفته بعد زنگ بزن شاید تموم شده باشه !!
    نمی دونم می خوان فضا پیما تعمیر کنند یا کشتی پرنده !
    نمایندگی یاماها تو هند یه موتور سنگین رو 48 ساعته فول سرویس میکنه بدون هیچ هزینه ای.اونوقت تو ایران.......

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    خب من دیروز عصر بالاخره با کلی پیگیری موتورم رو از مرکز سرویس نمایندگی تحویل گرفتم و مبلغ 98800 تومان هم پرداخت کردم که البته ایشون 1200 تومان پول خرد هم نداشت . پس رندش کرد شد 100 هزارتومان

خب انصافا صدای وحشتناک موتور کم شده بود -البته برای 16 کیلومتر اول ! - صبح امروز گردن موتور کج شده ! بردم همونجا طرف گفت ((اونجر همینه دیگه ! )) بهش می گم آخه اینکه نمی شه یه موتور به این راحتی فرمونش منحرف بشه . من تو یه دست انداز تصادف می کنم !!

ظهر اومدم منزلم . موتور رو جلوی درب روی جک وسط زدم . یک ساعت نکشید که صدای بلندی اومد . سریع رفتم دم درب و دیدم موتور تو آسفالت به عمق بیش از 10 سانت فرو رفته و روی کاپوت پراید نوی همسایه افتاده . دسته ی موتور پوست کاپوت رو بریده بود و کاپوت کاملا له شده بود !

به مسئول تعمیر گاه می گفتم که این موتور از درب باک بنزین می ریزه . من موتورم منفجر می شه . می گه کار ما نیست . باید خودت یه واشر براش بسازی !!

موتور رو کنار خیابون پاترک کردم . یکی اومده موتور رو جابجا کرده !

من اصلا موندم این مملکت چه خبره . از رفقام می پرسم باید برم از شهرداری شکایت کنم بابت آسفات کهنه ای که فرو رفته . می گند نه تازه باید خسارت ماشینم بدی + آسیب رسوندن به آسفالت . قرار شد که من از شهرداری شکایت میلیونی کنم . چون بار 5 ایمیست که موتورم تو تهران پارک کردم و جکش تو آسفالت فرو رفته و این نشان نامرغوبیت و اهمال کاریه . اما وقتی برگشتم خونه ، ماشینه رفته بود و فرصت یه دعوا از دستم رفت !
    یه مطلب دیگه هم اینکه امروز 6600 تومان پول آزمون معاینه پزشکی دادم . بعد برق رفته بود و با عجله ما رو بردن توی یه آلونکی و یه تابلو تو ظلمات نشونمون دادن می گن بگو کدوم سمتیه !! بعد یه امضا کرد ! در حالیکه تو برگه معاینه بیش از 40 فاکتور پزشکی باید معاینه می شد و ما بابت همین اینقدر پول یامفت به حساب دولت ریخیتم . اما در 4 ثانیه تستمون در یک اتاق شبیه به سلول زندان در نهایت تحقیر تموم شد . حتی گوسفندها رو هم وقتی به حراج می برند بیشتر معاینه می کنند . نه تست گوش ، نه فشار خون و نه سلامت بدنی - لازمه ی موتورسیکلت رانی - !

حالا شما ممکنه بگید این چقدر غر می زینه ولی خب اینا چیزایی که بچشم می می آد و واقعا ناراحت می شم و ژست فرنگی مابی هم نیست . یکسری بی نظمی و عادات ایرانیه که نمی شه با هیچ آبی در گلو فرو برد .

15. 6 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

پیری جان واقعا آدم وحشت می کنه مطلبی که نوشتی رو می خونه.

17. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •