دوست من اگر واشر خراب باشه امروز و فردا نداره آخرش باید عوض بشه پس بهتره زودتر عوضش کنی که حداقل از ماشینت راضی باشی و با این قیمتها الان 100 تومن هزینه داره فردا معلوم نیست چقدر بشه
دوست من اگر واشر خراب باشه امروز و فردا نداره آخرش باید عوض بشه پس بهتره زودتر عوضش کنی که حداقل از ماشینت راضی باشی و با این قیمتها الان 100 تومن هزینه داره فردا معلوم نیست چقدر بشه
سلام
سئوال قبلی رو که کسی جواب نداد
دیروز ماشین رو بردم تعمیرگاه. چک کرد گفت فشنگیت سوخته.ولی پایه اصلی گیربکست هم خرابه. بعدا بیار درستش کنم چون یه مدت دیگه دوباره فشنگی رو از کار میندازه. ولی 10 دقیقه نشده بود عوض کرده بود دوباره دیدم کار نمیکنه. بردم پیشش گفت مال همون پایه گیربکسه . میخواستم ببینم کسی از دوستان در موردش اطلاعات داره؟ این پایه اصلی گیربکس چجوریاست, گرونه؟ اگه بدم بازش کنه امکانش هست تو خرج زیاد بیوفتم؟
سلام یه چند وقته چراغ ترمز سمت شاگرد روشن نمیشه
به نظرتون مشکلش چیه ؟ لامپش سوخته یا فیوزش یا ....
ماشین : پرشیا 88
مشکل احتمال زیاد از لامپه اگر فیوز بود هر دو چراغت خاموش میشد
سلام دوست عزیز
منظور از این پایه میل ماهک که به دسته دنده و گیربکس متصل است.
این میله ساییده شده
اگه بخوای عوض کنی باید گیربکس پایین بیاد.
میتونی یه فشنگی دنده عقب پایه بلند پیدا کنی و بندازی درست میشه
باید یه فشنگی پیدا کنی که اون ساچمه که داره بلند تر باشه که جبران اون ساییدگی رو بکنه.
ممنون. خودم میتونم عوض کنم ؟اگه ممکنه بگید چی کار کنم؟
بله دوست عزیز یه لامپ دو کنتاکت خار مخالف اسرام بخرید پیچ رو باز کتید و کیت رو در بیارید لامپ رو با فشار و چرخش خارج کنید فقط با احتیاط که چیزی نشکنه
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
امروز متوجه شدم که چراغ ترمزام روشن نمیشه و پس از جستجو فهمیدم که از کلید فشنگی زیر پدال است ولی خیلی بدجا و سخته چه راهی پیشنهاد میدین
پرشیا
ممنون
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
سلام
اینو کسی نمیدونست؟
امروز باطری ماشینو عوض کردم یه پوما 74 آمپر انداختم 135 تومن
سلام دوستان،
من یه 206 تیپ 2 دارم چند روز پیش که ماشین بیرون پارک بوده، دزد نمی دونم چجوری صندوق عقب رو باز و خالی کرده بود. الان دیگه صندوق عقب باز نمیشه کسی میدونه چجوری قفل رو لاز کنم آیا قفل نیاز به تعویض داره؟
با یه پیچ گوشتی دو سو اینکارو میکنن.
بهتره بری کلیدسازی راهنماییت کنن.
SD هست یا هاچ بک؟
برو چند تا کلید سازی حسابی پرس و جو کن ... نذار سرت کلاه بره ها ! حواست باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)