حسام
لینک دانلود برای اینها داری ؟ ( لینک خودته )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه داری ، ممنونم میشم که بفرستی .
حسام
لینک دانلود برای اینها داری ؟ ( لینک خودته )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه داری ، ممنونم میشم که بفرستی .
شما بعد از اينكه اكانت رو ساختي و وارد شدي اونجا يك ليست دراز ميبيني كه همش داره بهش اضافه ميشه اونجا ميگردي دنبال IRAN.SIMULATION بعد روش 2بار كليك ميكني كانك ميشي البته ازت رمز ميخواد كه:12345 رو وارد ميكني و ديگه چيزي نميمونه مثلا هواپيما رو انتخاب ميكني و... اصلا كاري نداره![]()
این آتاریه؟؟؟یه سر برید این ادرس اون وقت میفهمید چقدر خوشبختیم که باfsxداریم بازی میکنیمواقعا چقدر شبیه سازه...
آقا دنی از گزارش تصویریت ممنونم... جالب بود.
منم یه چند تایی عکس گرفتم اگه خدا بخواد...
--------
-------
------
-----
جای همتون خالی بود.خیلی حال داد.
Last edited by mro229; 17-09-2009 at 15:11.
اقا ممنون برای توضیحاتی که دادی این vor یه کم فهمش سخت بود ! تا ادم تو شرایطش قرار نگیره وبه خدا خيلي خستم وگرنه پاسختو رو كامل و با عكس ميدادم. اما سعي ميكنم تا فردا عصر در مورد vor با عكس بيشتر بنويسم. هر چند چيزي نميدونم و حالا حالاها چيز براي ياد گرفتن هست چيز! و ضمن اينكه بايد اول ايواو رو تموم كنم كه هي قول ندم و نيمه كاره بمونه اما اگر باز هم متوجه تشديد تا فردا شب صبر كنيد . يا يكي از دوستان زحمتش رو بكشه.
تصور نميكنم كورس بيشتر از 360 وجود داشته باشه.ببينيد شما يك دايره دور پرنده در نظر بگيريد و به 360 درجه تقصيم كنيد. حالا دماغه هواپيما روي هر كدوم از اين اعداد كه باشه ميشه هدينگ
اما اگر همون دايره رو دور يك فرستنده VOR در نظر بگيريد ميشن كورس يعني اگر از سمت عدد 285 درجه به سمت VOR بريد داريد روي كورس 285 درجه از اون VOR حركت ميكنيد. و اين درحاليه كه چون شمال و جنوب ثابت هست و تغيير نميكنه و در نتيجه دايره دور پنرده شما با دايره دور VOR يكي هست پس براي اينكه روي كورس 285 به VOR نزديك بشيد بايد با هدينگ 105 درجه حركت كنيد(285=180+105) . يعني با اختلاف 180 درجه و اين يعني اگر از كورس 285 درجه VOR يك خط مستقيم بكشيم از هدينگ 105 درجه هواپيماي شما عبور ميكنه و از پشت ازهدينگ 285 درجه خارح ميشه!!
ساده گفتم!؟ ساده هست . فقط گره ذهني هست كه براي هر كس و براي ساده ترين مسائل هم ممكنه پيش بياد.
به اميد خدا فردا مشكلات حل ميشن و با انتقال به سرور جديد هر چه رو كه هست و نيست ميزارم. تا يك مرجع بزرگ داشته باشيم و كيفيت پرسش و پاسخ ها بالا تر بره. البته اگر دوستان هم كمي كمك كنن.
راستي اجازه بديد از دوستاني كه قابل دونستند و سر زدند چه ثبت نام شده ها و چه نشده ها!!! خصوصا قديمي هاي تايپيك مثل آقاي ايزي و بقيه دوستان تشكر كنم.
در ضمن آقاس nasa لطف كرديد و يك ريپينت 737-800 داديد كه براي دانلود... لينكش كار نميكنه اگر لينكه ديگه اي محبت كنيد هم من و هم دوستاني كه بهش احتياج دارن ممنون خواهيم شد.
تجربه نکنه دستش نمیاد! تا حد زیادی فهمیدم باید در عمل چک کنم![]()
من امروز از دوستم خواستم که خودش خلبان هست خواستم بیاد که کلاس فشرده برام بزاره
به اصطلاح من رو راه بندازه برنامه های لازم برای انلاین پرواز کردن و همی جور کار کردن رو برام انجام داد
2 تا پرواز هم از پیام به مهر اباد کردیم ! خیلی جالب بود ! فقط نمی دونم چرا ivao روی ورژن X اجرا نشد
مجبور شدم رو ورژن 2004 کار کنیم ! امشبم ساعت 9 یه پرواز فرمیشن تو IVAO از ایران هست
بازم ممنون من فعلا خیلی هیجان زده هستم !
فقط اگه می دونید برنامه های IVAO روی ورژن X جواب میده یا نه به من بگید
سلام به نظر میاد بازیه خیلی هیجان انگیزی باشه!
آخرین نسخشو لینک میدین؟
راستی این داستانایی که میگین حقیقت داره؟؟!
میشه آنلاین بازی کرد؟
سلام خوش اومديد .
اول از همه اين رو بايد بگم كه اين بازي بيشتر جنبه ي آموزشي داره ولي اگه به پرواز علاقه داشته باشيد اين برنامه خيلي خوبه...
بله اين داستانها كاملا واقعي هستند و ساعتها طول ميكشن.
چند روش هم براي آنلاين پرواز كردن هم هست.
لينك"""خيلي هجمش زياده واقعا ميخوايد دانلودش كنيد...؟
سلام.سلام به نظر میاد بازیه خیلی هیجان انگیزی باشه!
آخرین نسخشو لینک میدین؟
راستی این داستانایی که میگین حقیقت داره؟؟!
میشه آنلاین بازی کرد؟
همونطور که دوستمون گفتن این برنامه بیشتر جنبه آموزشی داره و اکثر خلبان هایی که من با اونها صحبت کردم از این نرم افزار استفاده می کنن. آخرین ورژن این برنامه X هست.
بهتره که این برنامه رو از بیرون بخرید یا از کسی تهیه کنید. به صرفه تره تا این که دانلود کنید.
برنامه کامل به همراه سرویس پک های 1 و 2 حدود 4 دی وی دی هست که بعدا برنامه ها و هواپیماهای دیگه روی این برنامه اضافه می شن که حدود چندین دی وی دی می شه.
فکر می کنم اصل برنامه رو دانلود نکنید به صرفه تر باشه. چون ممکنه که اصلا خوشتون نیاد و بیهوده دانلود کنید. این یک برنامه شبیه ساز برای افرادی هست که به پرواز هر چه طبیعی تر علاقه دارن....
موفق باشید.
من هم کلی عکس گرفتم . اما چطوری باید اپلود کنم ؟
Last edited by amirardallan; 17-09-2009 at 22:00.
فکر کنم این سایت مناسب آپلود کردن باشه.من هم کلی عکس گرفتم . اما چطوری باید اپلود کنم ؟
بعد هم داخل تگ [img] قرار بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)