اقا توی این روزها حتی اسفند ماه کسی تونسته شارژ آنلاین کنه؟ (البته به غیر از siavashjal که میدونم جوابش مثبته!)
فکر کنم فقط 200 MB خرج رفرش کردن تو سایته 1844.ir کردم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اقا توی این روزها حتی اسفند ماه کسی تونسته شارژ آنلاین کنه؟ (البته به غیر از siavashjal که میدونم جوابش مثبته!)
فکر کنم فقط 200 MB خرج رفرش کردن تو سایته 1844.ir کردم
موافق ام.واقعا اذيت مي كنند.من 3 روز زودتر پول را پرداخت كردم هنوز شارز نشده.
من فردا شارژم تموم میشه اما متاسفانه نه شماره حساب شرکت را بلدم و نه وارد سیستم میشه!!(لوگین نمیشه) چیکار کنم؟؟
آقا اصلا سیستم لوگین سایت مشکل داره داخل میری نرفته میگه دوباره لوگین کن اصلا مسخره بازیه. موقع فاکتور ایجاد کردن هم گیر میده فاکتور 128 نامحدود ایجاد نمیکنه افتضاحه هیچ کس هم جوابگو نیست. بیایید جمع بشیم نزدیک 20 نفر بریم اونجا بگیم میخواهیم انصراف بدیم باور کنید به غلط کردن میفتن. یا بیم شکایت کنیم. نشستیم فقط میگیم فلان و بهمان. از خودمون باید شروع کنیم جلوی این دزدی و بی مسئولیتی وایستیم. مطمئن باشید رسیدگی میشه تعدادمون یاد بشه
مشکل لوگین درست شد!!
یه جوانمرد پیدا بشه و شماره حساب شرکت را بده و توضیح بده که چطوری باید مشخصات فیش را بهشون برسونم؟توی کدوم قسمت باید مشخصات فیش را بنویسم؟؟
من 23 اسفند اینترنتی پرداخت کردم.
فقط از اینترنت اکسپلولر استفاده کنید. البته این سیستم جدیده بهتر شده
با tab هم بین فیلد ها حرکت کنید.
سلام.من همه كارها را انجام مي دهم ولي شارز نمي كنه و ميگه كه شماره فيش تكراري است.درصورتي كه شماره را مثل هميشه و درست وارد مي كنم.
[/quote]
سلام.بي خيال شو.بگذار بعد عيد.من الان 3 روز زودتر پرداخت كردم و فكس كردم و از طريق سايت هم وارد شدم و شماره فيش را دادم و زنگ هم زدم و هيچ كاري صورت ندادند.اصلا كسي نيست كه تلفن را جواب بده.مثلا خير سرمان 3 روز زودتر پرداخت كرديم.خدا لعنتشان كند كه با مردم اين جور برخورد مي كنند.
سلام.بي خيال شو.بگذار بعد عيد.من الان 3 روز زودتر پرداخت كردم و فكس كردم و از طريق سايت هم وارد شدم و شماره فيش را دادم و زنگ هم زدم و هيچ كاري صورت ندادند.اصلا كسي نيست كه تلفن را جواب بده.مثلا خير سرمان 3 روز زودتر پرداخت كرديم.خدا لعنتشان كند كه با مردم اين جور برخورد مي كنند.
[/quote]
شاید چون قبلا شماره فیش اینا رو فرستادین میگه تکراریه
يعني چي؟ فكر نمي كنم.پس چرا شارز موقت ندادند.ممنون
Last edited by رايانه; 30-03-2009 at 12:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)