تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 126 از 3745 اولاول ... 26761161221231241251261271281291301361762266261126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اقا توی این روزها حتی اسفند ماه کسی تونسته شارژ آنلاین کنه؟ (البته به غیر از siavashjal که میدونم جوابش مثبته!)
    فکر کنم فقط 200 MB خرج رفرش کردن تو سایته 1844.ir کردم

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آسیاتک واقعا مسخرش رو در آورده. زنگ میزنم هیچ کس پاسخگو نیستش تلفنش رو میزاره تا زنگ میزنی وصل نشده میگه اپیراتورها مشغول هستش خط اشغال هست. فکر کن 1ساعت همینطوری پشت سر هم قبل سال هم همینطور بود وسط س ال که خلوته کسی نیست همینطور البته سرکاری هستش بعد ساعت 11 ظهر نشده میگه ساعات اداری تموم شده از ساعت 6 صبح تا 18 بعدظهر اونوقت ساعت 11 زنگ میزنی تعطیله خیلی باحاله. سایتش میرم لوگین میکنم وارد میشم میرم قسمت شارپ میگه شماره دوباره لوگین کنید دوباره لوگین میکنم میخواد وارد بشه دوباره یوزر و پس میخواد واقعا خالم رو بهم زدن با این سایت مسخرشون. فقط پول گرفتن بلدن مسئولیت پذیری زیر صفر. حالا رفتم تمدید شارپ کنم سرویس من 512 محدود بود 128 نامحدود میخوام بگیرم میگه شما اجازه تغییر سرویس ندارین. در صورتی که چند ماه پیش مشکلی نداشتم هر ماه هر سرویسی میخواستم بر میداشتم. زنگ میزنم که 128 نامحدود رو برام شارپ کنن هیپ کس جواب گو نیست مجبور شدم 512 محدود شارپ کنم باز هم. دعا میکنم از گلوشون پایین نره 100 برابرش رو پس بدن حروم خوارهای اسلامی
    موافق ام.واقعا اذيت مي كنند.من 3 روز زودتر پول را پرداخت كردم هنوز شارز نشده.

3. این کاربر از رايانه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hadi-3at's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من فردا شارژم تموم میشه اما متاسفانه نه شماره حساب شرکت را بلدم و نه وارد سیستم میشه!!(لوگین نمیشه) چیکار کنم؟؟

5. این کاربر از hadi-3at بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا اصلا سیستم لوگین سایت مشکل داره داخل میری نرفته میگه دوباره لوگین کن اصلا مسخره بازیه. موقع فاکتور ایجاد کردن هم گیر میده فاکتور 128 نامحدود ایجاد نمیکنه افتضاحه هیچ کس هم جوابگو نیست. بیایید جمع بشیم نزدیک 20 نفر بریم اونجا بگیم میخواهیم انصراف بدیم باور کنید به غلط کردن میفتن. یا بیم شکایت کنیم. نشستیم فقط میگیم فلان و بهمان. از خودمون باید شروع کنیم جلوی این دزدی و بی مسئولیتی وایستیم. مطمئن باشید رسیدگی میشه تعدادمون یاد بشه

7. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hadi-3at's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مشکل لوگین درست شد!!
    یه جوانمرد پیدا بشه و شماره حساب شرکت را بده و توضیح بده که چطوری باید مشخصات فیش را بهشون برسونم؟توی کدوم قسمت باید مشخصات فیش را بنویسم؟؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

اقا توی این روزها حتی اسفند ماه کسی تونسته شارژ آنلاین کنه؟
    فکر کنم فقط 200 MB خرج رفرش کردن تو سایته 1844.ir کردم
    من 23 اسفند اینترنتی پرداخت کردم.
    فقط از اینترنت اکسپلولر استفاده کنید. البته این سیستم جدیده بهتر شده
    با tab هم بین فیلد ها حرکت کنید.

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.من همه كارها را انجام مي دهم ولي شارز نمي كنه و ميگه كه شماره فيش تكراري است.درصورتي كه شماره را مثل هميشه و درست وارد مي كنم.

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

[/quote]

من فردا شارژم تموم میشه اما متاسفانه نه شماره حساب شرکت را بلدم و نه وارد سیستم میشه!!(لوگین نمیشه) چیکار کنم؟؟
    سلام.بي خيال شو.بگذار بعد عيد.من الان 3 روز زودتر پرداخت كردم و فكس كردم و از طريق سايت هم وارد شدم و شماره فيش را دادم و زنگ هم زدم و هيچ كاري صورت ندادند.اصلا كسي نيست كه تلفن را جواب بده.مثلا خير سرمان 3 روز زودتر پرداخت كرديم.خدا لعنتشان كند كه با مردم اين جور برخورد مي كنند.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام.بي خيال شو.بگذار بعد عيد.من الان 3 روز زودتر پرداخت كردم و فكس كردم و از طريق سايت هم وارد شدم و شماره فيش را دادم و زنگ هم زدم و هيچ كاري صورت ندادند.اصلا كسي نيست كه تلفن را جواب بده.مثلا خير سرمان 3 روز زودتر پرداخت كرديم.خدا لعنتشان كند كه با مردم اين جور برخورد مي كنند.
    [/quote]

شاید چون قبلا شماره فیش اینا رو فرستادین میگه تکراریه

13. این کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

يعني چي؟ فكر نمي كنم.پس چرا شارز موقت ندادند.ممنون
    Last edited by رايانه; 30-03-2009 at 12:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •