برا من جواب داده مطمئن هستم
ما داشتیم سر چی بحث می کردیم دوست عزیز
همین را که با کامپیوتر و Pc Suit میشه sms فرستاد
برا من جواب داده مطمئن هستم
ما داشتیم سر چی بحث می کردیم دوست عزیز
دوست من با PC SUITE سري Nseries نميشه با بقيه ميشه. اين دو متفاوت هستن. سري معمولي آخرين ورژنش 6يا7 هستش اما انسريز 2.ما داشتیم سر چی بحث می کردیم دوست عزیز
سلام بر اساتید گرامی
من می خواستم یه N82 بگیرم.
حالا از ایرانبگیرم بهتره یا دبی به نظر شما؟
الان قیمت تو دبی و ایران چنده ؟لطفا اگه کسی میدونه بگه؟
راستی تو دبی همه اصل هستند دیگه نه؟
به نظر من برو از دبی با گارانتی بخر . که مطمئن باشی اصله .
منم می گم از بی بگیری بهتره ... هم ارزونتره هم ... راستی حالا که به دبی دسترسی داری ، چرا یه چیز دیگه رو انتخاب نمی کنی ؟ مثلا n78 یا w960 که همشون تو این رنجن .بگو چه انتظارایی از گوشیت داری برات یه گوشی معرفی کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداقای ابراهیم جون این دو لینک رو مقایسه کن تا متوجه بشی که ان78 کاملا در مقابل ان82 کم میاره!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتی میران rom مورد استفاده در ان82 از 128 مگابایت مستقیما 90 مگابایت ر استفاده میکنه ولی ان78 از 96 مگابایت فقط 48 مگابایت رو استفاده میکنه!
در سی پی یو ها برای ان78 single cpu arm11 369 mh و برای ان82 dual cpu arm11 334mh +3d graphic accelerator هست!در بقیه ی موارد همچون دوربین و فلاش زنون ان82 برتره!
وای فای هر دو گوشی یکسان هست و تکنولوژِی upnp رو هم دارند!رادیوی ان78 برتره که rds و transmetter رو داره!!
Last edited by rainysky50; 26-07-2008 at 11:48.
ما تسلیم شدیم
شاید فقط می خواد باهاش کلاس بزاره ! اونوقت خرید 82 براش پول الکی دادنه ،بگو چه انتظارایی از گوشیت داری برات یه گوشی معرفی کنم
در کل 82 خیلی گوشیه توپیه ، اگر می خوای از دبی بیاری گارانتی اتصالات بدون کیبورد عربی بیار ( بدون گارانتی هم بیاری مساله ای پیش نمیاد )
امین جون من همه ی اینا رو حفظم ... ولی تا حالا فروم نوکیا رو ندیده بودم دستت درد نکنهاقای ابراهیم جون این دو لینک رو مقایسه کن تا متوجه بشی که ان78 کاملا در مقابل ان82 کم میاره!!
حتی میران rom مورد استفاده در ان82 از 128 مگابایت مستقیما 90 مگابایت ر استفاده میکنه ولی ان78 از 96 مگابایت فقط 48 مگابایت رو استفاده میکنه!
در سی پی یو ها برای ان78 single cpu arm11 369 mh و برای ان82 dual cpu arm11 334mh +3d graphic accelerator هست!در بقیه ی موارد همچون دوربین و فلاش زنون ان82 برتره!
وای فای هر دو گوشی یکسان هست و تکنولوژِی upnp رو هم دارند!رادیوی ان78 برتره که rds و transmetter رو داره!!
Last edited by e.khafan!; 26-07-2008 at 12:01.
چه جور باشه ؟خدا نکنه که همه ی ان 82 ها اینجر باشه چون دراین صورت خرجش به دخلش نمیارزه....
---
کسی قیمت این شارژر های دستی رو داره ؟ می خوم ببینم یدونه از این شارژرا بگیرم یا یه باطری دیگه ( فاب 82 یا فاب 95 8g)
---
همین الان پی به این موضوع بردم که N78 انگیج نداره !
Last edited by e.khafan!; 26-07-2008 at 12:13.
که نشه با پی سی سوئیتش کار کرد و انتقال اطلاعات انجام نشه (با کامپیوتر)
هنگ کنه موقع اتصال
به نظر من برو يه باتري اصله ژاپن بگير...من اگه وقت كنم برم دنبالش حتما" ميگيرم...
ضمنا" چون سيستم عامل 78 جديدتره N-Gage فعلا" روش نصب نميشه...ولي ورژن جديدش برا 78 هم مياد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)