من ذهنم به جایی قد نمیده جز اینکه سخت افزار خراب باشه! یا توانش کم باشه و مثلا خوب نتونه با سون کار کنه
دوستانِ دیگه اگه میدونن کمک بدن
من ذهنم به جایی قد نمیده جز اینکه سخت افزار خراب باشه! یا توانش کم باشه و مثلا خوب نتونه با سون کار کنه
دوستانِ دیگه اگه میدونن کمک بدن
دوستان من یه فیلم دانلود کردم که توی 4 پارت هست که 01 - 02 - 03 - 04 هست ....
چه طوری باید این ها رو به هم بچسبونم .....
ممنون.
با برنامه HJ-Split میتونی انجام بدی،از لینک زیر بگیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایلی که پسوند .nfo داره و با بعضی از فیلمها دانلود میشه ، چه نوع فایلی است ؟
باید حذف بشه یا خیر ؟
اطلاعات آپلودر و سایت مبدا و از اینجور اباطیله.
پاک کردنش هم بلااشکاله و برخی گفتن که مستحب هم هست !
این فیلمها که تو عنوانش dual audio نوشته یعنی به دو زبون صدا داره ؟
سلام بچه ها من فیلم notting hill رو با فرمت عجیب a00 a01 ....a05 دانلود کردم حالا نمی تونم بزش بکنم . کسی میتونه کمک بکنه
ممنون![]()
یحتمل با برنامه hj split است
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
؟.............
+
فیلم مانی بال رو گرفتم.. به صورتی بود که ظاهرا باید با hj split وصل میشد ولی نمیشه . پارتهاش عجیبه . به این صورت:
Mnybll-2011-720p_IMDB-DL.Com.mkv.001
Mnybll-2011-720p_IMDB-DL.Com.mkv_2
Mnybll-2011-720p_IMDB-DL.Com.mkv_3.003
Mnybll-2011-720p_IMDB-DL.Com.mkv_3
Mnybll-2011-720p_IMDB-DL.Com.mkv_4
چرا اینطوریه ؟ تو hj هم که میخوام پارت اولش رو باز کنم اصلا نشونش نمیده (جزو فرمتی که hj باید بازش کنه نیست یعنی)
آره، احتمالا هم یکی صدای اصلیش هست و اونیکی دوبلش به زبون دیگه.
پسوند آخرشون همینه یا چیز دیگست؟( از folder and search options تیک Hide extensions for known file types
رو بردار ببین همینه پسوندشون؟)
اگه همین بود یحتملبا برنامه HJ-Split باید باز بشه، پسوند فایل ها رو به 001 و 002 و ... تغییر بدید ببینید مشه یا نه!
سلام دوستان ...
من چند تا فيلم دانلود كردم ... از جمله فيلم هاي جديد مثل War House و ... نسخه ي Blue ray & 720 كه اينا رو من ريختم روي USB و وصل كردم به تلويزيون تا توي تي وي ببينمشون ... اما خب اينا اصلا هيچ زيرنويسي نداره خود فايل اصلي !
من حتي خود فايل اصلي رو با يه زيرنويسش ( هماهنگ ) داخل يه پوشه ريختم و باز امتحان كردم كه تلويزيون هيچ زيرنويسي رو نشون نداد.
مي خواستم ببينم راهي هست كه اين فايل ها رو با زيرنويس و روي فلش در تلويزيون ببينم يا نه كلا بايد بيخيالش بشم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)