خب من همیناشم نتونستم پیدا کنم میتونی بزاری استفاده کنیم
![]()
خب من همیناشم نتونستم پیدا کنم میتونی بزاری استفاده کنیم
![]()
تیکه میندازی؟
موتور 600 اسبی فکر کنم گشتاور 2800 داره و 653 هم حدود 3000
ولی قدیمیه ها !
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Actros; 27-09-2011 at 11:21.
اینارو که دیدم منظورم اطلاعات در مورد اکتروس سری جدید mp4 نه این قدیمیا
![]()
خب دیگه جدیدی در کار نیست ! منم از تو پرسیدما !![]()
هر جا هست فقط عکس و 2تا مدل 1851و 1846 و چند تا کلیپ یکیش خیلی باحال چرخش 10 درجه آینه برای دیدن ته ترلی هنگام درو زدن تو دنده عقب و ریموتش که میشه باهاش بیشتر کارای ماشین رو با همون ریموت انجام داد
![]()
بچه ها هزینه ها و شرایط گرفتن مجوز برای ترانزیت ها .مثلا ترکیه.بلغارستان.مجار و اینا
چجوری هست؟
درامد چجوره هزینه چجوره؟ماشین مناسب چی هست برای این کار که اقلا 2 سال دیگه جوابگو باشه
کسی که 400 میلیون سرمایه داره و هدفش ماشین هست چه پیشنهادایی براش دارید توی خرید و کار؟
من اگه 400 تا داشتم می گذاشتم توی بانکچه ها هزینه ها و شرایط گرفتن مجوز برای ترانزیت ها .مثلا ترکیه.بلغارستان.مجار و اینا
چجوری هست؟
درامد چجوره هزینه چجوره؟ماشین مناسب چی هست برای این کار که اقلا 2 سال دیگه جوابگو باشه
کسی که 400 میلیون سرمایه داره و هدفش ماشین هست چه پیشنهادایی براش دارید توی خرید و کار؟صودش می خوردم راننده نمیشدم
به نظر من یکی از پر استرس ترین کارها رانندگی هست اون اگه شب توی خونت نباشی
اگرم تنت می خاره دو تا اکسور بگیر حالشو ببر
شرایط رو نمیدونم !
هرچند کار سنگینی هست شایدم به اندازه پولت سود نده . ولی ماشین خوب و کم خرج میخوای actros_axorدر رتبه های بعدی ولوو و اسکانیا و رنو
برای گرفتن مجوز تاپیک زیر رو بخونید:
نظر من اینکه 2 دستگاه اتوبوس بخر بزار تو مسیر تهران-اصفهان-شیراز و حالشو ببر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره من با نظر mohamad skystar موافقم 2 تا اتوبوس بگیر بنداز تو جاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)