ببین صبح ها که سرده 10 ثانیه بزار روی حالت پمپ باشه و بعد استارت بزن بزار 20 30 ثانیه درجا باشه بعدشم که راه افتادی زیادی گاز نده و دور موتور رو بالا نبر... اینایی که گفتم علمی نیست ولی منطقی هست ..
ببین صبح ها که سرده 10 ثانیه بزار روی حالت پمپ باشه و بعد استارت بزن بزار 20 30 ثانیه درجا باشه بعدشم که راه افتادی زیادی گاز نده و دور موتور رو بالا نبر... اینایی که گفتم علمی نیست ولی منطقی هست ..
یه سوال تکراری فرق بین تیپ های مختلف 206چییه هر چه گشتم پیدا نکردم 206معمولی صندوق دار نه؟
به هر حال کم مصرفترین خودرو که ساخت داخله همین 206 عزیز هستش.من که راضی بودم
تیپ 2 ساده موتور 1.4 ... 2 تا شیشه برقی ... تهویه دستی ...
تیپ 3 مثل بالا ولی ایراکادیشن اتومات + ABS + airba + کاسه های عقب بزرگتر و 4 تا شیشه برقی
تیپ 5 مثل تیپ 3 + موتور 1600
تیپ 6 مثل تیپ 5 + اتومات بودن دنده
تیپ های سدان
V8 برابر با تیپ 5
v9 برابر با تیپ 6
v1 اگر اشتباه نکنم امکانات تیپ 2 موتور تیپ 5
خلاصه کلی بندوبساط داره این صندوق دار یکی مثلا v2 گازسوزه ..یکی امکانات تیپ 5 داره موتور تیپ 2 ..کلا همه جوری توش هست![]()
بنزینهای جدیدی که پتروشیمی تولید میکنه فاقد قدرت لازم پس از احتراق هستند(وآلودگی ناشی از آنها به دلیل درصد بالای بنزن و سرطانزا بودنش بماند) و شما کافیست برای مصرف واقعی خودروی خود یک سری بنزین با اکتان 95 بزنید و نتیجه رو اعلام کنید .
ميانگين مصرف خارج شهر 5.8Lit/100kmميانگين مصرف داخل شهر10.1Lit/100kmميانگين مصرف تركيبي7.3Lit/100km
یعنی مصرف 206 کمتر از پراید هستش؟
یه سوال آیا 206تیپ 3مدل 83 ایربک(کیسه ی هوا)+absداره؟
ربطی به سال نداره .... تیپ 3 حتما ایربگ و ABS داره ... فقط الان یک مدل تیپ 2 سفارشی داریم که ABS داره ... ولی 83 حتما اون موارد رو داره .. البته توی پست قبلیم یادم رفت بگم 5 و 6 4 چرخ دیسکی هست.
شک نکن دوست عزیز که مصرف پراید تا 9 لیترم هست.
206 کمتر مصرف می کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)