تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 241 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض عجب ویروس خفنی- کمککککککککککککک

سلام. من جدیدا یک ویروس رو دیدم که خیلی خفنه.. اولین مشکلی که ایجاد می کنه اینه که توی شبکه دسترسی به سیستم شما رو توی workgroup برای بقیه سیستمها غیرممکن می کنه. فایروال روخاموش و روشن میکنه. اکثر تغییرات سیستمی با یک ریست دوباره مثل اول میشه. شبکه به شدت کند میشه و دیگه سیستم در حالت هنگ میره. توی system voloume information هم که معمولا جای ویروسهاست چند تا فایل داره که رنگ نوشته های فولدر رو آبی می کنه (قبلا هم ویروس اینجوری دیده بودم) با نود وژن 4 آپدیت هم حذف نمیشه. Recycled هم میسازه و یه سری از کارهای ویروس autoply.exe رو هم انجام میده. یه فایل bat درست می کنه که اسمش یادم نیست و توی همه روت درایوها کپی می کنه. کمککککک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آفرین عالی کمک کردی
    مطالبت حرف نداشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه egoldfars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بله ویروسه و باید ابتدا فایلهای اصلیش رو پاک کنید.
    با نود آپدیت سیستم رو چک کنید.
    avast روی سیستم وصل هست با اون میشه .راستی فایل اصلی رو از کجا پیدا کنم و چه جوری.

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

سلام. من جدیدا یک ویروس رو دیدم که خیلی خفنه.. اولین مشکلی که ایجاد می کنه اینه که توی شبکه دسترسی به سیستم شما رو توی workgroup برای بقیه سیستمها غیرممکن می کنه. فایروال روخاموش و روشن میکنه. اکثر تغییرات سیستمی با یک ریست دوباره مثل اول میشه. شبکه به شدت کند میشه و دیگه سیستم در حالت هنگ میره. توی system voloume information هم که معمولا جای ویروسهاست چند تا فایل داره که رنگ نوشته های فولدر رو آبی می کنه (قبلا هم ویروس اینجوری دیده بودم) با نود وژن 4 آپدیت هم حذف نمیشه. Recycled هم میسازه و یه سری از کارهای ویروس autoply.exe رو هم انجام میده. یه فایل bat درست می کنه که اسمش یادم نیست و توی همه روت درایوها کپی می کنه. در ضمن یه کار خفن دیگش اینه که فایل explorer.exe رو بر می داره یه جوریش می کنه که data execution prevention دیگه اجازه اجرا شدن بهش نمیده و بلوک می کنه. یعنی ویندوز می پره. فقط بک گراند یاد بالا و explorer اجرا نمی شه. بعد هم بعضی وقتها میزنه فایلهای بوت مثل ntldr , boot.ini رو پاک میکنه و دیگه ویندوز تعطیل. کسی می تونه کمکی به من بکنه ؟
    ببینید دوست عزیز بیشتر ویروسها برای به صورت یک پروسه یا سرنخ در حال اجرا هستند. با خارج کردن این پروسه یا سرنخ، ویروس از رم خارج میشه. در این صورت شما تنها باید به جلوگیری از اجرای دوباره ویروس در هنگام راه‌اندازی مجدد کامپیوتر بکنید.

ویروسهای خفن ،task manager شما را یا غیرفعال می‌کنند یا پاک می‌کنند یا با فایلهای آلوده خودشون جایگزین می‌کنند. معمولاً این ویروسها دارای پروسه مخفی هستند که task manager قادر به نمایش آنها نیست. تنها راه استفاده از برنامه‌های مدیریت سرنخ هست. مثل Advanced Process Terminator که رایگان هست و می‌تونین از سایتش دانلود کنین.

البته برخی ویروسها به نام این برنامه حساس هستند و بهتره فایل اجرایی اونها رو به یه نام بی ربط مثل 321 تغییر بدین. البته ممکنه هیچ یک از این روشها کارساز نباشه.

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

سلام
    پس Rootkit unhooker رو دون کن بعد عکس از پروسز های فعالش بزار.
    بعد به قسمت Report برو و از تمام رایوات بگو برات گزاش بگیره.
    پولدار باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید!!!
    خوب برای بار اول این مشکل برای من به وجود امد و نمیدونم ویروس هست یا یک قضیه دیگه!!من این فلش دوستم را چپوندم توی usb و مشکل از اونجا شروع شد!!این show hidden من نابود شده و نمیدونم چرا نیست!!وقتی روی تولز کلیک میکنم دیگه show hidden ندارم و فولدر اپشن اینا نیست شده و به جاش 3 تا گزینه میاد!!
    یکی map network drive هست در اول
    بعد discconect network drive
    و بعد synchorize هست!!
    البته من ویروسی به نام autorun.inf ندیدم!!سوالی که دارم اینه ایا این ویروس هست!!البته طبق پست اول این تاپیک من وقتی روی run کلیک میکنم و regedit را میزنم پیغام regestry editing has been disabled by your administrator میده و البته دوست عزیزمون راه حل هایی داده بودند ولی متاسفانه بنده فولدر اپشنی ندارم!!
    در روش اول گفتن بتدا فلش مموری را به کامپیوتر وصل کنید اما اون فلش مموری دست من نیست!!
    در راهنمایی هم گفتن گر folder options شما وجود ندارد و ممکن است پاک شده باشد در زیر برنامه هایی برای برگرداندن ان معرفی کرده ام
    اما در زیر برنامه من متوجه نشدم چه زیر برنامه ای!!
    در روش دوم گفتن start->run->cmd.exe برای من اینو نمیاد!!
    حالا شما یک راهنمایی من را بکنید ببینم چی خاکی تو سرم بریزم!!!
    مرسی!!
    اين ويروسه اتوران خيلي راحت تر از اوني كه من فكرشو ميكردم پاك ميشه البته به اضافه ي تعويض ويندوز مال من كه مشكلش واسه هميشه با اتوران حل شد تازه وقتي يه وسيله به سيستمم نصب ميكنم كه اتوران داشته باشه خيلي راحت پاكش ميكنم بدون اينكه ويروسي بشه و يه روش خيلي ساده هم هست اگه نتونستيد از شر اتوران راحت بشيد بگيد تا راهنمايي تون كنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    سیستم من نمیدونم چه ویروسی گرفته که بیشتر فایلهای تصویری وصوتی و عکسام حذف شده و فقط یه فولدر خالی مونده حدود 50 گیگ از این نوع فایلها از کامپیوترم خود به خود حذف شده چه ویروسی میتونه باشه من آنتی ویروس avira دارم که آپدیته ولی هیچ کمکی بهم نمی کنه

خواهش می کنم کمکم کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام ممنون بابت راهنمایی من از اون مطلب که در مورد فایل های مخفی بود استفاده کردم مفید بود

در آغاز فعالیت gard&khak hak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به نام خداوند علم و دانش
    با سلام به دوستان من یه سیستم دارم که آنتی ویروس نداره و پر ویروس شده لیست ویروس ها هم در زیر است لطفا کمک کنید تا از شر این ویروس های چی بگم خلاص بشم
    در درایو C
    AUTOEXEC.BAT
    autoply.exe
    autorun.inf
    boot.ini
    CONFIG.SYS
    hgu.bat
    IO.SYS
    MSDOS.SYS
    NTDETECT.COM
    ntldr
    در دیگر درایو ها هم این ها تکرار می شن
    autoply.exe
    autorun.inf
    hgu.bat
    اکثر جاهای کامپیوتر هم این فایل رو می بینم به صورت واضح نه هایدن
    Thumbs.db
    پیشا پیش از تمام دوستان تشکر می کنم .

---------------------------------------------------------------
    به رنگ آسمون به رنگ دریا به رنگ تموم رنگای دنیا دوست دارم قد تموم دنیا

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

در درایو C
    AUTOEXEC.BAT
    boot.ini
    CONFIG.SYS
    IO.SYS
    MSDOS.SYS
    NTDETECT.COM
    ntldr
    اکثر جاهای کامپیوتر هم این فایل رو می بینم به صورت واضح نه هایدن
    Thumbs.db
    پیشا پیش از تمام دوستان تشکر می کنم .
    اینا ویروس نیستن!!!

autoply.exe
    autorun.inf
    hgu.bat
    اینا هستن! که به آنتی به روز راحت پاک میشن!برو به بخش آنتی ها یه آنتی دون کن.بعدم یه regrepair بزن.
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •