به نظر من اقا lavson1361 دچار توهم شده
به نظر من اقا lavson1361 دچار توهم شده
دوستان به نظرتون از هر نظر هم از نظر قیمت هم از نظر سواری و هر چیزه دیگه بهترین ماشین موجود و در ضمن خوش قیمت ترین ماشین بازار چیه ( کمترین قیمت و بهترین کیفیت به جز پراید و پیکان )؟؟؟
الان تو نظر سنجی 206 تیپ 5 اوله تندر و 405 و سمند lx دومند. دوستان اگه لطف کنن بگن منظورشون از سایر خودرو کدام هاست ممنون میشم.
ورنا فوق العاده پرمصرف هستش...
فرمان فوق العاده نرمي داره
از نظر فني و دوام هم سالهاي سال بدون خرج اضافي و مشكل كار ميكنه...
تعادل و پايداري خوبي داره و رانندگي باهاش خيلي لذت بخشه
اخه باید بدونیم واسه چی میخواد اگه واسه اسپرت و گاز دادن میخواد 206 وگرنه برای خوانواده که 206 بدرد نمی خوره .
آقا همونطور که گفتم تردیدی در کیفیت موتور لوگان وجود نداره . در مورد کلیپ که گذاشتی این داچیا لوگان هست که در رومانی اروپای غربی مونتا÷ میشه ولی با آرم داچیا بجای رنو . تو آخرین شماره مجله ماشین هم این خودرو رو بررسی کرده . ابن لوگان با لوگان موجود در ایران مشابه نیست کیفیت قطعات و مونتا÷ کلی فرق داره و به گفته تستر این ماشین حتی قطعات داخلی از لحاظ کیفیت کاملا فرق دارن . همینطور من کلیپ رو دیدم pejo 1600 نیست 1400 هست و در آخر هم با هم به خط میرسن . این هم متذکر بشم همونطوری که میدونید حتی تیپ 5 هم در ایران با نمونه اصلی حداقل 20 تا 30 درصد افت کیفیت براثر دستکاری قطعات و مونتا÷ بد پیدا کرده اگر تیپ5 مدل 82 رو با 85 مقایسه کنی و حتی یکبار پشتش بشینی کاملا این اختلاف چه موتوری چه بدنه محسوس هست . اما امکان نداره لوگان چه در سرعت چه در شتاب از 1600 پ÷و پیشی بگیره که این امر طبیعی هست چون این 2 تا اصلا در یک کلاس نیستن منظور هاچبک و سدان هست .
206 خودرویی هست که میشه روش به لطف ECU پیشرفته طیف وسیعی از امکانات الکترونیکی رو از جمله دسته کروز سوپرچیپ السیدی تایپ B & C و غیره رو نصب کرد . درمورد لوگان اطلاعی ندارم بشه اینکارروکرد یا نه .
Last edited by shahramcat; 25-06-2008 at 23:56.
Glx ترو تمیز مدل 75 تا 77 گیرت اومد بگیر.(فرانسوی)
دوو اسپیرو و ریسر هم بد نیستن ولی فروششون مشکله و لوازمشون نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)