بابا با موبایل پست دادم.
خواستم بنویسم"کشویی" حواسم نبود یکبار بیشتر زدم رو دکمه ی هفت نوشته کشو7 !!!!!
اوکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا با موبایل پست دادم.
خواستم بنویسم"کشویی" حواسم نبود یکبار بیشتر زدم رو دکمه ی هفت نوشته کشو7 !!!!!
اوکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
که اینطور ...
ویرایش رو برای همین مواقع گذاشتن رفیق ...
=-=-=
به هر حال اگر اینگونه هم باشه بازم صحیح نیست
=-=-=
فقط تعداد محدودی از گوشی ها لق میزنند ... مثلا D600 یا D900 که جزء سری اول گوشی های کشویی سامسونگ به حساب میان اینگونه نیستند یا خوده نوکیا هم که از این قضیه مثتسنی نیست ....
به هر حال ایرادی بهشون نیست ....هیچ گوشی ای کامل نیست و این سیاست کمپانی های مختلف _ئه
هر گوشی یه ایرادی داره که گوشی دیگه ممکنه نداشته باشه و عوضش یک مزیت هایی رو این یکی داره که اون نداره !
مثال خیلی سادش ....
پژو پارس که بیشتر از سمند تقاضا داره تا همین حالاش هم ترمزاش معمولیه و این در حالی که سمند رو ABS میزنند و حالا که سمند جدید اومده و قاعدتا تقاضا برای این مدل کمتر میشه و به سوی سمند سورن میره قراره از سال جدید پژو پارس رو هم ABs کنند ....و این یک سیاست که بتونند تعادل رو بین هر دو ماشین بر قرار کنند !
ادیت:...
Last edited by Genjo; 14-01-2009 at 18:23.
مرسی دوستان از دلگرمی
الان کشف کردم وقتی قاب کریستال بهش می زنم لق می خوره وقتی نمی زنم لق نمی خوره!
یعنی قاب براش نذارم؟! خرابش می کنه؟
مبارک باشهیعنی قاب براش نذارم؟! خرابش می کنه؟
...
کلا قاب کلاس گوشی رو میاره پایین دی:
اما جدا از شوخی :
کلا قاب برای گوشی های کشویی زیاد تجویز نمیشه در مقابل برای گوشی های ساده و ظریف از جمله 6300 خیلی کارایی داره ...
اما اگه فکر میکنید جنسش خوب نیست و درست به گوشیتون نمیشه خب 100% استفاده نکنید
وقتی که کشویی بازه لق میخوره ...برای اینکه کریستالی به گوشی زیاد فشار نیاره و جای بازی داشته باشه .
فرق بین اکثر با همه همون چند گوشیه استثناس که لق نمیزنن.
بابا 270 تومن دادی پنجاه جور قابو تلقو اینا میزنی که چی بشه؟؟؟؟
اگه نکوبونیش تو دیوار و نندازیش زمین و درست باش رفتار کنی هیچیش نمیشه. تازه اون زبانه های قاب کریستال خودش باعث رنگ پریدگی اطرافش میشه.
280! : دی
بعدش هم حداقل یه چند روز اول آدمیزادی ازش استفاده کنم که بعدش روم بشه ببرم کوه و کمر دیگه! : دی
درستش هم همینه ........احتیاط شرط عقله دی:بعدش هم حداقل یه چند روز اول آدمیزادی ازش استفاده کنیم که بعدش رومون بشه ببریم کوه و کمر دیگه! : دی
فرق بین اکثر با همه همون چند گوشیه استثناس که لق نمیزنن.![]()
بحث بی باری بود ....
the end
هیچی پیداش کردم!
Last edited by Mary Anne; 14-01-2009 at 23:06.
من بعد از کمی ور رفتن با این گوشی چند تا سوالک! برام پیش اومده.
1- والپیپر این گوشی فول اسکرین نمیشه؟!
2- از کجا باید تعیین کنیم که کلیدهای میانبر توی صفحه اصلی به کجا برن؟ اولش پیداش کردم الان یارم رفته!
3- این گوشی اونطوری صفحه ش قل نمیشه که شماره رمز بخواد برای بازگشایی؟
همین فعلا
ممنونم
Last edited by Mary Anne; 15-01-2009 at 16:30.
سلام به بر و بچس کلوپ نوکیا n81 و اشانتیونات ( پژو پارس و سمند و سامسونگ و ... )
والپیپر فول اسکرین نمیشه ولی با یه نرم افزار تم ساز میشه که اگه میخای برات آپلود کنم(؟).
menu/tools/setting/generalpersonal .../standby mode/shortcut
tools/setting/security/pone and sim/pone auto lock
دیگه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)