تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 126 از 151 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

1

خب باید از دستور findRecord استفاده بشه، حالا یا در ماکرو یا در کد VBA . البته بهتره تغییر مشخصات دانشجو رو جداگانه در یه فرم مخصوص خودش انجام داد.
    ممنون از پاسختون.یه خواهشی ازتون داشتم.اونم اینه که اگه میشه یه نمونه کار از خودتون بذارید تا ما با نگاه کردن به کارهایی که کردید ازش درس بگیریم.البته نمونه کارهای خود آفیس هست ولی پیچیدس و ازش نمیشه چیزای زیادی فهمید.ممنون میشم اگه خواهشم رو اجابت کنید.
    -دو تاسوال دیگم داشتم:
    1-چطور میشه نتایج حاصل از کوئری رو که به صورت جدول هست، در فرم (form) نمایش داد.
    2-چطور میشه یه فرم داشت که داخلش یه تکست باکس داشته باشه که هرچی تو اون وارد کردیم ، مبنای جستجومون تو کوئری برای یه فیلد خاص قرار بگیره.
    بازم ممنون
    Last edited by albert; 30-04-2011 at 21:30.

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

من یه فرم توی اکسس ایجاد کردم
    چه جوری میتونم جوری تنظیم کنم که اگه بعضی از فیلد ها خالی باشه اطلاعات در بانک اطلاعاتی ذخیره نشه.(یعنی فیلد اجباری یا همون ستاره دار چه جوری میتونم ایجاد کنم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من یه فرم توی اکسس ایجاد کردم
    چه جوری میتونم جوری تنظیم کنم که اگه بعضی از فیلد ها خالی باشه اطلاعات در بانک اطلاعاتی ذخیره نشه.(یعنی فیلد اجباری یا همون ستاره دار چه جوری میتونم ایجاد کنم)
    سلام موقع تعریف فیلدهای بانک اطلاعاتی یکی از گزینه هایی که در قسمت field properties ( در بخش پایینی صفحه) وجود داره Requierd هست که باید اون رو yes کنی
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

سلام موقع تعریف فیلدهای بانک اطلاعاتی یکی از گزینه هایی که در قسمت field properties ( در بخش پایینی صفحه) وجود داره Requierd هست که باید اون رو yes کنی
    موفق باشید
    پیغام خطایی که در وصرت وارد نکردن اطلاعات میدهرو نمیشه به دلخواه تغییر داد؟؟

یه سوال دیگه.می خواستم یه combo box درست کنم که یه سری گزینه توش وارد کنم.تا اینجا درست.می خوام یه گزینه توش بزارم با عنوان "سایر موارد" که اگه اون انتخاب بشه یه کادری زیرش فعال یا پدیدار بشه که بشه اونو اطلاعات وارد کرد
    چه جوری این کار رو بکنم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام خدمت سروران گرامی. شاید مطرح کردن این پست اینجا درست نباشه ولی از اونجایی که بیشتر افرادی که با اکسس کار میکنن به این تاپیک مراجعه میکنن وبا توجه به کمبود زمان این پست رو اینجا زدم.
    با توجه به اینکه نمایشگاه کتاب تهران تازه باز شده و مدت زیادی هم باز نیست و تا سال دیگه ما شاهد چنین رخدادی در این سطح نیستیم از اساتید محترم و اونایی که با کتابهای خوبی کار کردن خواهش میکنم کتابهای خوبی رو که استفاده کردن بگن ( ترجیحا فارسی باشه)تا دوستان بتونن اونا رو تهیه و استفاده کنن. فقط خواهشی که دارم دوستان از دادن پست بیهوده در این رابطه خودداری کنن تا این تاپیک از موضوع اصلی دور نشه و مدیران سایت مجبور به بستن اون نشن.
    دوستانی هم که اسم کتاب رو میگن ،خواهشن اسم نویسنده و انتشارات رو بگن که پیدا کردنش تو نمایشگاه آسان بشه و اگر سطح کتاب رو هم بگن (مبتدی-متوسط-حرفه ای)که دیگه خیلی عالیه.
    من خودم از دو تا ایبوک استفاده کردم که خیلی عالیه فقط به زبان انگلیسی هست(هرکی خواست بگه تا آپلود کنم): 1-اولی Teach Yourself VISUALLY Access 2010 هست که به صورت تصویری آموزش داده و حتی اگه زبانتون هم خوب نباشه به صورت ابتدایی و در کمترین زمان ممکن مسائل اساسی اکسس رو آموزش میده که برای افراد متوسط و مبتدی خوبه. دومی کتاب Access 2010 Inside Out از انتشارات خود مایکروسافت هست که بدرد افراد حرفه ای میخوره و در ضمن زبانتون هم برای خوندنش باید تقریبا خوب باشه. البته کتاب دومی شامل سی دی مثالها هم هست ولی من هرچی تو اینترنت گشتم نتونستم مثالها رو گیر بیارم. اگه کسی مثالهای این کتاب رو داره ، برای استفاده بذاره لطف بزگی در حق من و همه اکسس آموزان کرده. شرمنده که خیلی طولانی شد.ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

سلام.یه کار واجب داشتم.چه جوری می تونم که فرم جستجو توی اکسس درست کنم؟؟خواشا کمکم کنید.کارم گیره.ممنون
    منتظر هستم

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

چرا کسی جوابمو نمی ده؟این سوالو دیگه جواب بدین
    من 2 تا table دارم و دو تا فرم.اطلاعات table 1 به وسیله فرم1 و table 2 وسیله فرم 2 وارد میشه.حالا می خواستم ببنیم که چه جوری می تونم مقدار یه فیلد از table 2 رو توی فرم 1 نمایش بدم؟؟
    با تشکر منتظر هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت همه اساتيد اين فروم
    من يك بنك اطلاعاتي براي صورتجلسات براي شركتي كه در اون مشغول هستم درست كردم ، حالا ميخوام زمان اجراي فايلم فقط فرم اجرا بشه و كسي جداول و كلا اطلاعاتقسمت شمت چپ بانكم رو نبينه .

سوال دومم هم در رابطه با انداختن يك عكس بصورت water mark پشت subform داخل فرممه.
    ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد.

---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------

دوست عزيز براي اين كار حتما بايد يك نقطه مشترك بين دو تا جدول ايجاد بكني يعني اگر خواستي مثلا شماره فاكتور رو از جدول يك بخوني اول بايد اين فيلد رو روي جدول دو ايجاد بكني بعد در قسمت relationship اين دو فيلدو به هم مرتبت كني

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

پيش فرض مشكل با Access

سلام

ديتابيس تحت برنامه Access داشتيم
    الان كه قصد استفاده از آن را دارم با پيغام زير مواجه مي شوم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض کمک کنید

سلام لطفا به طور کامل راهنماییم کنید بد جوری گیر کردم من در فایل پایین میخوام عمس بعد از بسم الله را بردارم و اسم و فامیل خودم را بذارم ولی همش برنامه اجرا میشه چه کار کنم کمکم کنید.

چه طوری تصاویر را که در اکسس میاد بالا ویرایش کنم. لطفا راهنمایی کنید فایل زیر است

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •