lord of the rings
براي ps2
يا حق (:
شرمنده كدايي كه پيدا كردم كار نكرد؟!!!!!!!
يا حق (:
lord of the rings
براي ps2
يا حق (:
شرمنده كدايي كه پيدا كردم كار نكرد؟!!!!!!!
يا حق (:
براي من هم 1.2 است
منظورت چيه يعني اگر طلا 100 تا داشتي يعني ثابت نگه ميداره وزياد نميشه؟ زياد نشه كه ناجوره؟ خيلي بد ميشه كهاوني كه گفتي دانلود كردم راست ميگي ثابت مي ماند
يه كمك تو بازي
اون قسمت (5)كه بايد اون ايالتي كه كثيف است رو تميز كنيم ولجن زار است رو بايد چي كرد؟ راهنمايي كنيد
Last edited by Mahiar0; 09-02-2008 at 17:03.
چيه اينارا ميخواي اگه منظورت ترينر
اينجا كلي ترينر از اين دو بازي هست:
واگه منظورت رمز يا همونCheatهستش برو اينجا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودم اسمش رو بلدم به خودت زحمت نده اين اسم رو گفتم چون دوستان در پست هاي قبل اين اسم رو گفتن گفتم
شايد با اسم اصلي دوستان فكر كنن يه بازي ديگه هست من خودم بازيش رو دارم بازيش كردم خيلي وقت پيش بردمش هم اخر يعني ميگي اسمش رو بلد نيستم ؟1000 بار هم اسمش رو شنيدم.![]()
سلام
ببخشيد اشتباه كردم كم نميشه يعني نه كم ميشه نه زياد ثابت مي مونه.
داخل بازي جايي يادم نمياد كه بايد تميز كرد و لجن زار هم تنها دردي كه مي خوره براي به دست اوردن قير است
ولي داخل مرحله 5 اون كليسا يي كه خراب است بايد داخل امبار سنگ داشته باشي كه راهب ها بيان ببرند
و كيليسا رو درست كنن شما نمي خواد كاري بكنين فقط سنگ امبار رو زياد كنيد.
سلام چه كار دوستان داري هر چي كه مي خوان بگن فقط كافيه ما بدونيم كدوم بازي رو مي گن تا ترينر و... بازي رو
برايشون بزاريم به قول خودت ميگي وجود خارجي نداره اينجا كه وجود داره ؟چون اينجا خارج نيست.
ممنون
ادامه اش توي تاپيك خود قلعه 2 مي پرسم
پست 101کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرحله 5 پس نيست يه قسمتي ميگه اون ايالت كثيفه وبايد تميز كنيد
خوب! شما که میگی اسمش رو بلدی(خدا رو شکر!) چرا خودت درستشو به اونا نمیگی که از اشتباه درشون بیاری...
راستی شما واقعا 1000 بار شنیدی!! (شوخی کردم)
این قسمت از حرفتو تایید نمیشه کرد.
الان که قراره مثلا GTA IV بیاد دوستان میگن: "کجای کاری! اومده بود!" در صورتی که اونا منظورشون GTA Vice City بود و اگه اون موقع کسی اونا رو از اشتباه در میآورد و میگفت اسم اصلی بازی چیه و یا از خودش اسم اختراع نمیکرد کار به اینجاها نمیکشید!
(دوستانه میگم)
دوست عزیز! خیلی کلکی! 3 تا 3 تا پست میدی!!
Last edited by havas_1980; 09-02-2008 at 20:19.
بازی های فارسی رو کیا کرک می کنن؟؟
اینجا یه نظر بدین ثواب داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چشم دوست عزيزحالا ما يه اشتباهي كرديم جونه خودت بيخيال ما شو.من اينجا قصدم كمك به دوستان هست و تعداد پست اصلا برام مهم نيست.ما اينجا كه براي جمع كردن پست نيومديم.حيف كه سايت دكمه تشكر نداره كه تعداد پست ها هم بيخودي بالا نره.
از اين به بعد هم سعي مي كنم اسمه بازي ها رو درست بگم.شما هم خودت رو ناراحت نكن.اگه اشتباهي كردم از دوستان عذر خواهي مي كنم.
دوستان لطفا به عنوان تاپيك هم دقت كنند : (درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط اينجا ) اينو گفتم كه خودمم به جز پست درخواست به پستي جواب ندم.با تشكر
Last edited by artoor32; 10-02-2008 at 01:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)