تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 126 از 1635 اولاول ... 26761161221231241251261271281291301361762266261126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض S9000

جناب کاویان این دوربین فوجی 9600 دوربین بسیار عالیه هرجا درموردش خوندم از اش تعریف کردن اما چه کنم که لرزشگیر نداره و من ناشی هم یقینا نمی تونم اون طور که حقش ازاش استفاده کنم این می شه تلف کردن وقت و هزینه برای من
    ولی انصافا برای اساتید و کسانی که در عکاسی دستی دارند دوربین ماهی است
    ضمن اینکه هرچی گشتم تو سایتها هیچ کدومشون این دوربین و نداشتن
    سلام بر جناب فتح الهي عزيز سرور ارجمند ...
    اما در مورد فوجي s9000 و s9600 بايد نكاتي را به عرض برسانم:
    اول اينكه متن مقاله را برايتان ارسال خواهم كرد
    دوم اينكه باور كنيد لرزشگير چيز مهمي نيست و تاثير آنچناني هم ندارد!
    شما با بالا بردن سرعت شاتر مي توانيد مشكل لرزشگير را تا حدي حل كنيد ... اما يك نكته: به نظر شما چرا شركت فوجي روي اين دوربين لرزشگير قرار نداده است؟؟ علت اين است كه اين دوربين كلاسيك را معمولا كساني خريداري مي كنند كه همراه آن سه پايه استفاده مي كنند و با استفاده از سه پايه مشكل لرزشگير براي هميشه حل مي شود .... اما اگر هم بخواهيد روي دست بگيريد، اگر طبق اصول عكاسي كه در واقع بصورت نشسته و آرنج روي ران پا قرار مي گيرد با كمترين تكان مي توانيد صحنه خوبي ثبت نمائيد ....
    سوم كيفيت فوق العاده عكس ها و قدرت ثبت عكس هاي در iso بالا و .....
    يكبار دست بگيريد، مطمئنا ساير دوربين ها را بي ارزش خواهيد پنداشت ...
    با احترام
    كاويان

مشکل اینجاست که مرکز سونی مثلا h50 را با قیمت 430 تومان می فروشد ولی در سایر مراکز 350 .فکر نکنم دلیل آن غیر اصلی بودن آن باشد چون من را از نمایندگی شرکت بازرگانی ایران 350 قیمت گرفتم.و همچنین میتوانید برای اینکه خیالتان راحت شود h50 در مرکز سونی را با مشخصات و محتویات باکس سایر فروشگاها مقایسه کرد.در نهایت همه این اقلام سرویس تگ دارند و با مراجعه به سایت آن میتوان به اصل بودن آن پی برد.
    سلام بر سرور ارجمند
    اما در مورد بازرگاني هاي بزرگ نكاتي را بايد عرض كنم:
    تعداد زياد پرسنل موجود (براي اعتبار بخشي به بازرگاني مذكور) خود دليل قاطعي است براي بالا بودن قيمت! به هر حال اين تعداد پرسنل بايد تامين مالي شوند و طبيعي است كه قيمت اين بازرگاني ها و مراكز بزرگ بالا مي باشد.
    اگر در خريد دوربين دقت كنيم و جنس ريمارك نخريم، به نظر بنده خريد از مكان هايي مانند پاساژ بزرگمهر (هرچند كه همه شان آدم هاي درستي نيستند) و نمايندگي بازرگاني ايران كه دوستمون فرمودند بهترين گزينه است ...
    با احترام
    كاويان

2. 3 کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

با سلام من بین انتخاب canon sx110 و sony w170 موندم مگاپیکسل کنون 9 و سونیه 10 هست .فیلم برداریش واسم مهم نیست فقط کیفیت بهتر عکسو می خوام کدومو پیشنهاد میکنید؟

دوست من كه نامتان را نفرموديد، SX100 آپشن هاي زيادي دارد و W170 در ثبت عكس هاي Outdoor كيفيت بسيار خوبي به شما مي دهد، اما همانطور كه بارها در پست هاي قبلي نيز متذكر شديم اين نوع دوربين ها در حالت Indoor و محيط منزل در شب هنگام، ضعيف عمل مي كنند و عكس ها نويز دارند ...
    بنابراين با توجه به اينكه SX100 آپشن هاي تنظيم دستي قوي تري دارد، بنده شخصا SX110 يا SX100 را پيشنهاد مي كنم (كه هر دو تقريبا در يك رنج هستند با اين تفاوت كه SX110 كمي بزرگتر و آپشن هاي بيشتري دارد)
    نكته بسيار مهم اين است كه مگاپيسكل تاثير آنچناني بر كيفيت عكس ندارد آنهم با اختلاف كم و خصوصا در سنسورهاي كوچك دوربين هاي كامپكت ... اگر مي توانيد SLR-LIKE بخريد ... من با توجه به هزينه شما P80 را با حدود 320 هزار تومان پيشنهاد مي دهم ... نمونه عكس هاي اين دوربين را دوستمون در چند پست قبلي ارسال نموده اند مي توانيد استفاده كنيد ..
    با احترام
    كاويان

4. 2 کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه safarimr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

1 h50 or sx10

من مطالب چندین روز اخیر را مطالعه کردم و از همه دوستان تشکر می کنم
    بین sony h50 و canon sx10 هنوز به نتیجه کامل نرسیده ام چند مطلب مورد نظر من است
    1- به قول دوستم ایا من می خواهم با دوربینم به سادگی (با فشردن یک دکمه) عکس بگیرم یا نه (با تنظیم دوربین و بصورت حالا حرفه ای ) عکاسی کنم
    2- دوربین عکاسی به خاطر حجم کمتر و حمل و نقل در اکثر مواقع برای فیلم برداری (کوتاه مدت به صورت کلیپ ) نیز مناسب است
    3- دوام و گارانتی نیز یک اصل است
    با توجه به این مطالب من (برای اینکه عکاسی کنم و فیلمبرداری مناسب داشته باشم) کدام را انتخاب کنم

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض G10

[quote=gholam14;3475779]
    باسلام
    من خيلي وقت است ميخواهم يك دوربين بخرم ولي آنقدرتنوع دوربينهازياداست كه آدم راسردرگم ميكند ولي بالآخره تصميم گرفتم ازبين اين سه دوربين باراهنمايي دوستان يكي راانتخاب كنم ممنون ميشوم دراين انتخاب كمكم كنيد.
    باسپاس فراوان
    canon power shot -G10
    sony - dslr-a200k
    sony - dslr-a200w

باسلام مجدد
    كسي ازدوستان نميخواهد به بنده كمك كند ويك مشاوره بدهدالبته ميدانم سرتان شلوغ است ولي اگرفرصت كرديد بنده راهم راهنمايي كنيد.
    باتشكرفراوان

با سلام
    من البته يكبار پاسخ شما را داده بودم كه متاسفانه بدليل مشكلات برنامه سايت، تايپ بنده ارسال نگرديد و از بين رفت ...
    در مورد G10 چند صفحه به عقب برگرديد و توضيحات كامل راجع به اين دوربين را مطالعه بفرمائيد ... با توجه به قيمت بسيار بالاي G10 و اين مساله مهم كه 14 مگاپيكسل با اين سنسور كوچك نويز زيادي را به همراه خواهد داشت، كلا خريد اين دوربين منتفي است .... با اين قيمت و حتي كمتر از آن مي توانيد دوربين هاي بسيار خوبي را خريداري كنيد كه دوستمون زحمت كشيده اند و ريپلاي زده اند ....
    اما در مورد 2 گزينه پاييني بايد عرض كنم كه انتخاب بسيار عالي هستند مشروط بر اينكه پس از چند ماه كاركردن با لنز كيت، آنرا عوض كنيد و با هزينه اي حدود 500 هزار تومان لنزهاي خوبي برايش بخريد در اينصورت خريد دو مورد پاييني شديدا توصيه مي شود و همانطور كه دوستمون فرمودند بايد اين نكته را اضافه كرد اينها SLR هستند و مشكلات خاص خود مانند: وزن زياد و اينكه همه جا نمي توانيد آنرا استفاده كنيد! اما در هر صورت خريد SLR بر ساير ارجحيت دارد مساله مهم در دوربين هاي SLR اين است كه اندازه سنسور بزرگ است و شما در Indoor و يا نورهاي كم و يا نورهاي مصنوعي تا ISO 1600 را بدون مشكل و با كمترين نويز مي توانيد استفاده كنيد ... حتما نمونه عكس هاي SLR ها را بصورت Original با Full EXIF مشاهده بفرمائيد ...
    در SLR ها من شخصا فوجي (كلا) و 1000D كنون و D60 نيكون و سري آلفا سوني را پيشنهاد مي دهم البته با اين رنج قيمت ...
    با احترام
    كاويان

7. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    یک review از این دوربین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یکی دیگه:
    کد:
    سلام دوست عزیز ممنون از کمکتون
    قبلا این ریوها رو دیده بودم اما باز ممنون از اینکه لطف کردید
    با سپاس
    فتح الهی

9. این کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام بر جناب فتح الهي عزيز سرور ارجمند ...
    اما در مورد فوجي s9000 و s9600 بايد نكاتي را به عرض برسانم:
    اول اينكه متن مقاله را برايتان ارسال خواهم كرد
    دوم اينكه باور كنيد لرزشگير چيز مهمي نيست و تاثير آنچناني هم ندارد!
    شما با بالا بردن سرعت شاتر مي توانيد مشكل لرزشگير را تا حدي حل كنيد ... اما يك نكته: به نظر شما چرا شركت فوجي روي اين دوربين لرزشگير قرار نداده است؟؟ علت اين است كه اين دوربين كلاسيك را معمولا كساني خريداري مي كنند كه همراه آن سه پايه استفاده مي كنند و با استفاده از سه پايه مشكل لرزشگير براي هميشه حل مي شود .... اما اگر هم بخواهيد روي دست بگيريد، اگر طبق اصول عكاسي كه در واقع بصورت نشسته و آرنج روي ران پا قرار مي گيرد با كمترين تكان مي توانيد صحنه خوبي ثبت نمائيد ....
    سوم كيفيت فوق العاده عكس ها و قدرت ثبت عكس هاي در iso بالا و .....
    يكبار دست بگيريد، مطمئنا ساير دوربين ها را بي ارزش خواهيد پنداشت ...
    با احترام
    كاويان

سلام بر سرور ارجمند
    اما در مورد بازرگاني هاي بزرگ نكاتي را بايد عرض كنم:
    تعداد زياد پرسنل موجود (براي اعتبار بخشي به بازرگاني مذكور) خود دليل قاطعي است براي بالا بودن قيمت! به هر حال اين تعداد پرسنل بايد تامين مالي شوند و طبيعي است كه قيمت اين بازرگاني ها و مراكز بزرگ بالا مي باشد.
    اگر در خريد دوربين دقت كنيم و جنس ريمارك نخريم، به نظر بنده خريد از مكان هايي مانند پاساژ بزرگمهر (هرچند كه همه شان آدم هاي درستي نيستند) و نمايندگي بازرگاني ايران كه دوستمون فرمودند بهترين گزينه است ...
    با احترام
    كاويان
    مشکل من با این دوربین جناب کاویان فقط نداشتن لرزشگیر خیلی از اون خوشم اومده ولی تبحر خاصی که چه عرض کنم حتی آشنای خاصی هم با دوربین ندارم به همین دلیل بود که اون از گزینه های خودم حذف کردم
    راستی هنوز تو بازار موجود هست اگه هم باشه به چه قیمتی ؟
    کلا تو تهران بهتره کجا دوربین بگیرم
    با احترام فتح الهی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

مشکل من با این دوربین جناب کاویان فقط نداشتن لرزشگیر خیلی از اون خوشم اومده ولی تبحر خاصی که چه عرض کنم حتی آشنای خاصی هم با دوربین ندارم به همین دلیل بود که اون از گزینه های خودم حذف کردم
    با احترام فتح الهی
    آقاي فتح الهي راستش S9600 گزينه ي منم بود كه بد جور عاشق سنسور 1/1.6 شده بودم ولي به چند ليل(شايد دلايل جالبي نباشه)حذفش كردم.1.توليد2006(دوست داشتم دوربين جديدي داشته باشم)2.ال سي دي كوچك 2 اينچي3.وزن 750 گرمي بدون باطري.4.فيلمبرداري پايين نسبت به s2000 .ناياب بودن در بازار.5.فكر كنم قيمتشم بالاست.اينم مشخصاتش:
    کد:

12. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه safarimr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض کجا بخرم

به آهو نگار زنگ زدم canon sx10 موجود نداشت نمی دانید از کجا که معتبر باشه بخرم
    در ضمن sony h50 را 350 قیمت داد با گارانتی آهونگار

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با احترام فتح الهی
    من یک نمونه از این دوربین را در پاساژ بزرگمهر کنار پاساژ علاءالدین 490 تومان قیمت گرفتم.
    تهران , همین پاساژ یزرگمهر یا روبری پاساژ علاء الدین(اسمش خاطرم نیست) پاساژی هست که بورس دوربین عکاسی می باشد.کلا سعی کن در راستای خیابان جمهوری به دنبال خرید دوربین باشی و سعی کن وسواس به خرج بدی و به فروشگاه های مختلف سر بزنی و در اخر دوربین را با گارانتی معتبر خریداری کنی.

15. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به آهو نگار زنگ زدم canon sx10 موجود نداشت نمی دانید از کجا که معتبر باشه بخرم
    در ضمن sony h50 را 350 قیمت داد با گارانتی آهونگار
    سلام دوست عزیز شما اگر قصد خرید دوربین sx10 را دارید در راستای خیابان جمهوری و پاساژ بزرگمهر می توانید این دوربین را با همان گارانتی و همان قیمت شرکت خریداری کنید.

17. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •