تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 413 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان بارسایی خواهشن نذارند تاپیک بارسا پائین بیاد...

پیشرفت پسر مستعد نوکمپ؛ دل بوسکه: «بویان کلیدی خواهد بود.»

به نقل از ساکرنیوز، بویان کرکیچ، ستاره جوان و آینده دار بارسا، شدیدا مورد نظر دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا قرار گرفته است، به طوری که وی در آخرین مصاحبه اش گفت، که بویان را یکی از مهم ترین اعضای تیم ملی می شمارد.
    دل بوسکه توضیح داد: «بویان؟ او یکی از کلیدی ترین ها خواهد بود. من وی را برای تیمم نیاز دارم. او یک بازیکن جوان است که از استعداد عجیبی برخوردار است.»

بویان برای بازی های مقدماتی جام جهانی 2010 به تیم دل بوسکه دعوت شده است و امیدوار است، که در این مسابقه درخشش قابل توجهی داشته باشد.

همان طور که واضح است، فرناندو تورس، در تمرینات لیورپول آسیب دیدگی پیدا کرده است و کرکیچ می تواند، جانشین ارزشمند وی برای ماتادور ها باشد.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مدافع برزیلی بعد از انتقالش از تیم سویا به بارسلونا، از حضورش در نوکمپ احساس رضایت می کند. با وجود اینکه رئال مادرید 2 سال پیاپی قهرمانی لالیگا را از آن خود کرده است اما وی معتقد است کاتالان ها جام قهرمانی را پس خواهند گرفت: «من اطمینان دارم که امسال قهرمان لالیگا خواهیم شد اگر چه خیلی از تیم ها خود را بخوبی تقویت کرده اند. این خواسته تمام هم تیمی های من هست و همه برای رسیدن به هدف تلاش بسیاری از خود نشان می دهند.»
    با وجود اینکه دانیل آلوس 2 ماه را در بارسا سپری کرده است، وی همچنان تلاش می کند تا خود را هر چه بیشتر با بازیکنان و نوع بازی بارسا تطبیق دهد: «بازیکن های جدید همیشه مجبورند خود را با نوع بازی تیم و همچنین هم تیمی های جدیدشان تطبیق دهند. ما تیمی هستیم هجومی با تعداد پاس های بالا در صورتی که در سویا بیشتر بازی مستقیم را اجرا می کردیم و این برای من غیر ممکن است که به یک سبک بازی کنم.»

شکست مقابل نومانسیا سوالات بسیاری را درباره تیم مطرح کرد اما دانیل فکر می کند بازیکنان دستورات مربی را در زمین اجرا نکردند و مسئول شکست هستند: «در طول بازی ما بسیار مضطرب بودیم تا بازی را ببریم و این موضوع ما را ناامید کرده بود. تیم نمی توانست چگونه بازی را اداره کند و آن چیزی را که مربی خواسته بود در زمین پیاده کند. مربی از ما خواست تا بازی را باز کنیم. با این وجود بهتر است این اشتباهات را جبران کنیم. من اطمینان دارم این اشتباهات دوباره رخ نخواهد داد.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

یه گزارش بارسابست، به نقل از ساکرنیوز، آندرس اینیستا، بلافاصله بعد از شنیدن دعوت نامه مالک ثروت مند باشگاه منچستر سیتی گفت: «حضور من در تیمی غیر از بارسا!؟ خنده دار است!»
    دیروز ال فهیم در گفتگویی با خبرنگاران فاش ساخت، که از بارسا علاوه بر مسی و آنری، اینیستا نیز در اهدافش قرار گرفته است و امیدوار است که وی را در انتهای فصل آینده به دست آورد.
    آندرس این را عجیب خواند و گفت: «همیشه تایید کرده ام، که می خواهم مرد یک باشگاه شوم. من فقط 24 سال دارم، اما تا 2014 دارای قرارداد هستم و نمی خواهم همانند برخی از بازیکنان بی تعصب، به دلیل مسائل مالی تیم را ترک گویم. من می خواهم سمبل بارسلونا شوم و این پیشنهادات برای جدایی من از بارسا خنده دار است!»
    وی در پایان گفت: «اکنون خوشحالم، که نصف دوران زندگی ام را در بارسا سپری کرده ام. من بازیکن کاتالونیا هستم و به این تیم عشق می ورزم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از سایت گل، بعد از روبرو شدن با مشکلات بسیار در اولین سال حضورش در بارسا، تیری آنری این بار با باید با چالش جدیدی روبرو شود: بی توجهی هواداران.

زمانی که تیری آنری سال قبل با 24 میلیون به بارسا آمد، بیشتر هواداران معتقد بودند که او بخش آخری بود که می توانست خط حمله ی رویایی بارسا را کامل کند. تشکیل یک خط حمله که شامل مسی، رونالدینیو، اتوئو و آنری باشد، بر روی کاغذ مهار نشدنی است، اما اینگونه نبود.

تیتی در اولین فصلش با وجود اعتراض به اینکه در پست خودش بازی نمی کند و هنگام مصدومیت مجبور به بازی کردن می شد، نتوانست برای بارسا موثر واقع شود. اگرچه سران باشگاه مشتاق هستند تا به او فرصت بیشتری بدهند، به نظر می رسد هواداران از او خسته شده باشند.

بر اساس نظر سنجی اخیر روزنامه ی الموندو دپورتیو، هواداران بارسا در انتخاب اول خود آندرس اینیستا را برای سمت چپ خط حمله انتخاب کرده اند. آنها همچنین بویان کرکیچ را برای بازی به جاس ساموئل اتوئو در نوک حمله بر تیری آنری ترجیح داده اند. با توجه به اینکه مسی را در سمت راست قبول دارند، دیگر جایی برای مرد فرانسوی بارسا نمی ماند.

هواداران شک و بدبینی خود را نسبت به تیم بعد از اینکه باشگاه موفق نشد تا آرشاوین یا کاپل و یا سیلوا را به خدمت بگیرد، نشان دادند. نگرانی آنها بدتر شد زمانی که آبی و اناری ها مرتکب دو شکست متوالی 1 بر 0 مقابل ویسلا و نومانسیا شدند. تصاویر هر دو بازی خط حمله ی بارسا را قدرتمند نشان می دهد، اما بر ناتوانی آنها در به ثمر رساندن گل تاکید می کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

خبر تکمیلی تر از فوت خوان ...

خوان سگارا، چهارشنبه بعد از ظهر، در سن 81 سالگی، دار فانی را وداع گفت. یکی از ممتازترین بازیکنان در تاریخ اف سی بارسلونا، که به عنوان کاپیتان بزرگ معروف بود، او در لیست بیشترین حضور در لباس باشگاه، در تمام تاریخ، دارای رتبه پنجم است.

خانواده آبی و اناری، با خبر فوت سگارا، سیاه پوش شده است و این مدافع افسانه ای، همیشه در خاطره ها خواهد ماند. او متولد 1927 در بارسلونا بود و پس از یک بیماری طولانی، در شهر تارادل، اوسونا، دیده از جهان فرو بست.

سگارا، یک جنتلمن واقعی در زمین، نجابت و احترام کامل را نسبت به رقبا نشان می داد و تشویق و تحسین بسیاری را به خاطر نمایش هایش، در طول دوران بازیگری خود، بدست آورد. به عنوان یک بازیکن با توانایی های متعدد، بهترین نقطه برای سگارا، در جناحین بود، او همچنین، صاحب شوتی قدرتمند و سانترهایی بسیار دقیق بود. او به خاطر دلاوری اش مشهور است. او رهبر آبی و اناری ها بود، چرا که هرگز تشویق اطرافیانش را به ارائه بهترین بازی رها نمی کرد. فیزیک فوق العاده و تکنیک عالی روی توپ، تضمین می کرد که او یک بازیکن ثابت در تیم است و زمانی که او به عنوان یک مدافع به میدان می آمد، همیشه در جلو آمدن ها، نگاهی به گلزنی داشت.

پس از بازنشستگی از بازی، کاپیتان بزرگ به کار با اف سی بارسلونا ادامه داد، با مربیگری تیم جوانان باشگاه، و در خلال سالهای 1979/80، او در تیم اصلی دستیار مربی هلنیو هررا بود.

خاکسپاری، روز جمعه

خاکسپاری خوان سگارا، میانه روز جمعه در کلیسای تارادل برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از روزنامه ی اسپورت، مسئولان باشگاه بارسلونا قصد دارن قرارداد دو بازیکن جدید بارسا را که از تیم ب به تیم اول آمده اند، تمدید کنند. به گفته ی سران باشگاه به زودی قرارداد جدیدی با مهاجم بارسا، پدرو و مدافع چپ بارسا، ویکتور سانچز به امضا خواهد رسید.
    اگرچه این دو چیزی را درخواست نکرده اند، با این وجودتیکس بگریستیان قصد دارد تا آخر این ماه با مدیر برنامه های این دو بازیکن برای تمدید قرارداد به صحبت بپردازد.
    پدرو و ویکتور سانچز تابستان امسال وارد تیم اول شده اند اما قرارداد آنها به گونه ای است که در صورتی که تعداد بازی های آنان به اندازه ی کافی نباشد، می توانند برای بازی به تیم جوانان دعوت شوند.
    ویکتور سانچز در حال حاضر تا سال ۲۰۱۱ قرارداد دارد، در حالیکه قرارداد پدرو تابستان ۲۰۱۰ تمام می شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

Barcelona USA پروژه جديد سران بارسا

باشگاه بارسلونا قصد دارد باشگاهي با عنوان Barcelona USA در كشور ايالات متحده آمريكا احداث كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خوان لاپورتا رييس بارسا براي گفت‌وگو با سران ليگ آمريكا موسوم به MLS به ميامي رفته است تا درمورد پروژه آينده خود با اين مقامات صحبت كند.

باشگاه بارسلونا با انجام اين كار قصد دارد همچون باشگاه مكزيكي چيواس كه در سال 2004 باشگاه Chivas USA را در ليگ آمريكا پايه‌گذاري كرد، محبوبيت خود بيش از پيش جهاني كند.

بارسلونا براي انجام بازي‌هاي پيش فصل امسال خود نيز به كشور آمريكا سفر كرده بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اتوئو به 150 بازی برای بارسا دست یافت.

ساموئل اتوئو اکنون 150 بازی در پیراهن بارسا انجام داده است، رقمی که او در روز یکشنبه در لوس پاجاریتوس به آن دست یافت. 96 گلی که او در این 150 بازی زده است، نام او را مترادف گلزنی های بزرگ کرده است.

اولین کامرونی تاریخ بارسا یک مبارز سریع است، یک گلزن درجه یک. او ساموئل اتوئو است. و در روز یکشنبه برابر نومانسیا، این مهاجم نوک بارسا 150 مین بازی اش با پیراهن بارسلونا را انجام داده است.

اولین بازی رسمی

29 آگوست 2004 بود که ساموئل اتوئو اولین بازی رسمی اش برای بارسا را زیر نظر فرانک رایکارد برابر ریسینگ سانتاندر انجام داد. اوضاع نمی توانست برای یک آغاز بهتر از این برای این بازیکن آفریقایی پیش برود، چرا که او از روی نقطه پنالتی گلزنی کرد و یارانش را برای پیروزی 2-0 یاری نمود.

150 بازی در پنج رقابت

او اکنون 150 بار در تورنمنت های متفاوت بازی کرده است، بیشتر آنها به طور عادی بازی های لیگی بودند، مجموع 109. او در 30 بازی اروپایی بازی کرده است، به علاوه شش بازی در کوپا دل ری و یک بازی در سوپر کاپ اروپا و چهار بازی در سوپر کاپ اسپانیا. 150 بازی که این مهاجم 96 بار روی خط گلزنی بوده است، رکوردی بیش از یک گل در دو بازی.

گلزنی در چهار جبهه

150 بازی در طول چهار سال شاهد گلزنی این بازیکن کامرونی در چهار از آن پنج رقابت بوده است. سوپر کاپ اروپا تنها رقابتی است که از او دوری کرده است. ساموئل اتوئو مجموع 78 گل در لیگ، 14 گل در اروپا، 2 گل در کوپا دل ری و 2 گل در سوپر کاپ اسپانیا به ثمر رسانده است.

میانگین 27 بازی لیگی در هر فصل

در دو فصل اولش در بارسلونا، ساموئل اتوئو در واقع همه بازی های لیگ را انجام داد. اما در دو فصل آخر، 07/2006 و 08/2007، دو مصدومیت جدی او را به ترتیب به 19 و 18 بازی محدود کرد. در فصل 07/2006، متحمل پارگی هلال پای راستش برابر وردربرمن در سپتامبر شد و این به معنی گوشه نشینی اتوئو برای پنج ماه بود. سپس در جام خوان گمپر سال پیش، این کامرونی سه ماه را با مصدومیت پای دیگر از دست داد.

گل های به یاد ماندنی

در 150 بازی اش برای بارسا، اتوئو همه جور گلی زده است که چند تای آن ها در تاریخ باشگاه نوشته شده اند. این گل ها شامل گل های تعیین کننده مانند گل در لوانته در فصل 05/2004 که قهرمانی لیگ را از نظر ریاضی به ارمغان آورد. گل دیگر در سنت دنیس در لیگ قهرمانان بود که بازی برابر آرسنال را به تساوی کشاند و راه را برای پیروزی پایانی هموار کرد. همچنین گل هایی هستند که به طوری بی نظیری در بارسلونا تعصب را گواهی می دهند، گل هایی که برابر حریف قدیمی رئال مادرید زده شدند. گل هایی که به بارسا کمک کرده اند سه قهرمانی را بدست بیاورد و در میان سرآمدان جهان فوتبال باقی بماند. اکنون، آنطوری که وارد پنجمین فصلش به عنوان بخشی از تیمی با ظاهر جدید زیر نظر مربی جدید می شود، ساموئل اتوئو نگاه به ترقی نه فقط موفقیت های انفرادی اش، بلکه ترقی موفقیت های تیمی نیز خواهد داشت.

منبع:fcbarcelona.ir

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تيم‌هاي گران قيمت فوتبال معرفي شدند
    بارسلونا گران‌بهاترين تيم دنيا

پايگاه اينترنتي Transfer markt.de اعلام كرد، بارسلونا با داشتن بازيكناني به ارزش ‌٤٠٠ ميليون يورو، ارزشمندترين تيم دنياست.

" كادر لوكس " كاتالاني‌ها به نوشته اين پايگاه اينترنتي ‌٢/٣٩٢ ميليون يورو مي‌ارزد و اين به خاطر بازيكني چون ليونل مسي، ژاوي هرناندس،‌ آندرياس اينيستا و يا تيري آنري است.

چلسي هم با ارزش ‌٩/٣٨٩ ميليون يورو در مكان دوم جاي دارد.

‌١٠ تيم برتر از نگاه Transfermarkt.de

‌١- بارسلونا (اسپانيا) ‌٢/٣٩٢ ميليون يورو

‌٢- چلسي (انگليس) ‌٩/٣٨٩ ميليون يورو

‌٣- منچستريونايتد (انگليس) ‌٣٧٥ ميليون يورو

‌٤- رئال مادريد (اسپانيا) ‌٣٦٥ ميليون يورو

‌٥- اينتر (ايتاليا) ‌٢/٣٤١ ميليون يورو

‌٦- ميلان (ايتاليا) ‌٥/٣١٢ ميليون يورو

‌٧- ليورپول (انگليس) ‌٣٠١ ميليون يورو

‌٨- يوونتوس (ايتاليا) ‌٢٦٠ ميليون يورو

‌٩- بايرن مونيخ (آلمان) ‌٩/٢٥٣ ميليون يورو

‌١٠- آرسنال (انگليس) ‌٢٤٧ ميليون يورو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

این لیست بالا چرا اینجوریه رقم چلسی بیشتر از بارسا اما از بارسا پایین تر هست یا بایرن که تو رده 9 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •