تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 949 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226626 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

خوب سلام ميبينم اعمال تغيير براي اون سه نفر خوب واقع شده
    خوب بقيه هم گفتم نام كاربريتونو بديد بلكه اين تغييرات تو پنل براي شما هم باعث بهبود كيفيت بشه
    نكته بعدي دوستان در مورد edge گفتند نوسانش زياد خوب اون به اينكه چقدر به bts نزديك و دور باشيدم بستگي داره مثلا من يك هفتگيشو تست كردم نوسانش بين 22تا 28 بور برام اما كمتر نميشد قطعيم نداشت جز يكبار در كل نسبت قيمت به كيفيت نسبت خوبيه قبول كنيد بهتر از مخابراته كه داره 128 ميده ماهي10 تون باسرعت 13 تا14 ها درسته ؟
    در مورد تورنت
    بجر اين دوستمون كسي بقيه بچه ها با اورنت قبلا كه اوضاع بهتر بود با چند دانلود داشتند ؟

2. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AmirAra2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

2 ابلاغ مصوبه تخفیف 20 درصدی اینترنت

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مصوبه تخفیف 20 درصدی اینترنت را به شرکت ارتباطات زیرساخت ابلاغ کرد.

محمد طاهر شمس عضو هیات مدیره این شرکت در این باره گفت: بر اساس این مصوبه، شرکت هایی از این تخفیف بهره مند می شوند که با ارایه مستندات ثابت کنند، این تخفیف به کاربران آنان نیز منتقل شده است.

شمس در ادامه افزود: تعرفه جدیدی که با تخفیف بیست درصدی اعلام شده، برای آن دسته از مشتریان اینترنت بین الملل زیرساخت است که این شرط را رعایت کنند.

وی گفت: بر اساس تعرفه جدید، پهنای باند K64 مبلغ 868 هزار ریال، برای K 128 یک میلیون و 736 هزار ریال، برای K 256 رقم دو میلیون و 604 هزار ریال، برایK 512 مبلغ 4 میلیون و 340 هزار ریال، برای K 1034 رقم 7 میلیون و 812 هزار ریال و برای K 2048 رقم 13 میلیون و888 هزار ریال تصویب شد.

عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت افزود: برای 4 مگابیت بر ثانیه23 میلیون و 436 هزار ریال، برای 8 مگا بیت بر ثانیه 39 میلیون و 60 هزار ریال، برای 20 مگابیت بر ثانیه 79 میلیون و988 هزار ریال، برای 34 مگابیت بر ثانیه 111 میلیون و 104 هزار ریال، برای 100 مگابیت بر ثانیه 286 میلیون و 440 هزار ریال و برای STM1 برابر با 155 مگابیت بر ثانیه، 369 میلیون و 768 هزار ریال تصویب شد.
    به نظر شما به ما هم چیزی میماسه ؟! من که میگم عمراً
    من تخفیف نخواستم همون سرعت دانلود 58 کیلوبایت در ثانیه خودم رو دوباره برگردونند دستشون هم میبوسم . حالا تا شنبه صبر میکنم ببینم چی میشه ، با این پرت جدیدشون که خریدن مشکل حل میشه یا نه؟!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظر شما به ما هم چیزی میماسه ؟! من که میگم عمراً
    من تخفیف نخواستم همون سرعت دانلود 58 کیلوبایت در ثانیه خودم رو دوباره برگردونند دستشون هم میبوسم . حالا تا شنبه صبر میکنم ببینم چی میشه ، با این پرت جدیدشون که خریدن مشکل حل میشه یا نه؟!
    فوقش رو سرویس شما 2000 تا 3000 تومن ارزون بشه. سرعت رو ببرن بالا بهتره.

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

فوقش رو سرویس شما 2000 تا 3000 تومن ارزون بشه. سرعت رو ببرن بالا بهتره.
    عذر ميخوام شما وايمكس داري يا از فن اوا سرويس داري يا از edge استفاده ميكنيد ؟
    اگر از فن اوا داريد ميشه نام كاربريتو بدي سرويستو چك كنم از نظر افت سرعت ؟
    نوشته شده توسط sei_pm
    به زودی وقتی پوشش شبکه وایمکس بره بالا می تونید........ با این تفاوت که سرویس شما واقعی هست پینگ شما مطلوبه و سرعت شما نوسان نداره. البته به شرطی که از مبین نت سرویس بگیرید چون ایرانسل تو 7 شهر بیشتر سرویس نداره و ......
    اگر وايمكس داري اينجا چه مكني عزيز چون ديدم در تايپيك همسايه نوشتي سرويس وايمكس واقعيه سرعتش گفتم شايد داريد يا شايد تايپيك مشكلات بچه اي وايمكسي رو نديده باشي
    شايدم البته از مبين نت سرويس داريد
    ها ؟ بالاخره كدومش مهربون ؟
    Last edited by شـیـفــو; 19-08-2010 at 14:37.

6. 3 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگر برای ماه رمضونه من صبر میکنم ببینم چی میشه
    ولی فکر نکنم درست بشه

آقای gtaexcess اگر برای زیر مجموعه هم باشه شما می تونید کار کنید

تهران هستم

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چرا از هر 10 تا پست من، 9 تاش حذف میشه...!

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب سلام ميبينم اعمال تغيير براي اون سه نفر خوب واقع شده
    خوب بقيه هم گفتم نام كاربريتونو بديد بلكه اين تغييرات تو پنل براي شما هم باعث بهبود كيفيت بشه
    دست شما درد نکنه ولی متاسفانه فایده زیادی نداشت
    دیشب افتضاح ترین و بدترین و فاجعه ترین سرعتی رو داشتم که این مدت اومدم فن اوا. سرعت بیشتر روی 15-12 بود و بعضی وقت ها هم میرفت روی 25-20. دیشب 550 مگ بیشتر نتونستم بگیرم :

درحالی که شب های معمولی 930 مگ می گرفتم.
    متاسفانه فن اوا موندن دیگه فایده ای نداره

در تعجبم این ها چه طوری اسم خودشون رو می ذارن مسلمون و روزه هم می گیرن و نماز هم می خونن.
    توی کشور هایی که ما بهشون میگیم بلاد کفر به هیچ وجه از این مال مردم خوری ها نیست. حداقل اون ها دین مردم روی گردنشون نیست.
    معلوم میشه اون دنیا این روزه بگیرهای دزد میرن بهشت یا مسئولین ISP های بلاد کفار

10. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقا چرا پست پاک می کنین؟ کم از دست ش ی لتر چی ها می کشیم؟ شما هم روش

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

فن آوا گستر توس - مشهد مرکز قدس - اشتراک 512/512 - ساعت 11:30 جمعه 29 مرداد 89

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دست شما درد نکنه ولی متاسفانه فایده زیادی نداشت
    دیشب افتضاح ترین و بدترین و فاجعه ترین سرعتی رو داشتم که این مدت اومدم فن اوا. سرعت بیشتر روی 15-12 بود و بعضی وقت ها هم میرفت روی 25-20. دیشب 550 مگ بیشتر نتونستم بگیرم :

درحالی که شب های معمولی 930 مگ می گرفتم.
    متاسفانه فن اوا موندن دیگه فایده ای نداره

در تعجبم این ها چه طوری اسم خودشون رو می ذارن مسلمون و روزه هم می گیرن و نماز هم می خونن.
    توی کشور هایی که ما بهشون میگیم بلاد کفر به هیچ وجه از این مال مردم خوری ها نیست. حداقل اون ها دین مردم روی گردنشون نیست.
    معلوم میشه اون دنیا این روزه بگیرهای دزد میرن بهشت یا مسئولین ISP های بلاد کفار
    کاملا با حرفات موافقم!
    حجم دانلود دیشب منم به 600 مگ نمیرسید ، البته الان مدتیه که اینطوریه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •