بازی دیگری به غیر Uplink در ژانر Hacking Simulation (شبیه سازی هک) پیدا نمیشه... شرمنده!
بازی دیگری به غیر Uplink در ژانر Hacking Simulation (شبیه سازی هک) پیدا نمیشه... شرمنده!
فربود جان بازیش خیلی خیلی قشنگه من خودم به شخصه 4 بار هم تو لورد وهم تو انمی ها تا اخرش رفتم وبا سیستم شما راحت اجرا میشه![]()
سلام دوستان اون قدیما که سیستم داس بود من 1 بازی دیدم تحت داس که دوتا تانک بود که هر کدام پشت 1 ساختمان بود بعد ابن دو تانک باید هم دیگر رو با گلوله میزدن شما باید زاویه و سرعت گلوله رو انتخای میرکدی تا به هدف بخوره
این بازی یا مدل این بازی رو میخوان ولی ایمش رو نمیدونم برای موبایل 1 همچین بازی پیدا کردم ولی برای کامپیوتر نه
ایم بازی 1 شبیه هش رو میخوام
ممنون
من در playstation 1, 2 بازی هواپیمایی بازی می کنم به اسم ace combat آیا در کامپیوتر در اون سبک ace combat وجود داره البته گرافیکش خوب باشه
متاسفانه دو بازی آخر که معرفی کرده بودم در ژانر Jet Flight Simulation (شبیه سازی پرواز جت) قرار میگیره...
بازیهای ژانر Jet Flight Simulation (شبیه سازی پرواز جت) که میشه معرفی کرد ...شامل:
Falcon 4.0: Allied Force - 2005
Lock On: Modern Air Combat Gold - 2005
با سلام:
دوستان من دنبال یه بازی میگردم که در مورد شهرسازی و مدیریت شهری (استراتزیک شهرسازی و مدیریت شهری)و کلا" توی این مایه ها ( مثل age of empires) باشه میخواستم بپرسم آیا همچین بازی ای وجود داره؟؟؟؟
دوست عزیز! سری Age of Empires در ژانر Real-Time Strategy (استراتژی همزمان) قرار میگیره نه در ژانر City-Building (شهر سازی)...
بنابراین بازیهایی که میشه معرفی کرد... شامل:
Age of Empires III - 2005
Age of Empires III: The Asian Dynasties - 2007 - نسخه تکمیلی اول
Age of Empires III: The WarChiefs - 2006 - نسخه تکمیلی دوم
Empires: Dawn of the Modern World - 2003
Praetorians - 2003
Nemesis of the Roman Empire - 2004
Rise of Nations - 2003
Rise of Nations: Thrones and Patriots - 2004 - نسخه تکمیلی
لطفاً يه بازي تو مايه هاي قلعه معرفي كنين![]()
قلعه 2
قلعه 3 legends
جنگهای صلیبی 1و2
age of empire 1,2,3
the lord of the rings
fate of hellas
war craft
و.........![]()
Last edited by prince72; 26-07-2008 at 14:25.
بازیهایی که میشه معرفی کرد ...شامل:
Age of Empires III - 2005
Age of Empires III: The Asian Dynasties - 2007 - نسخه تکمیلی اول
Age of Empires III: The WarChiefs - 2006 - نسخه تکمیلی دوم
The Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth - 2004
The Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth II - 2006
The Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth II, The Rise of the Witch-King - 2006 - نسه تکمیلی
Celtic Kings: Rage of War - 2002
Praetorians - 2003
Nemesis of the Roman Empire - 2004
بازیهای سری Stronghold به ترتیب انتشار: (لطفا دوستان عزیز نام بازیها رو کامل و دقیق عنوان کنند... ممنون)
Stronghold - 2001
Stronghold: Crusader - 2002 - نسخه تکمیلی مستقل
Stronghold 2 - 2005
Stronghold: Legends - 2006
Stronghold: Crusader - Extreme - 2008 - نسخه به روز شده Stronghold: Crusade
هر دو بازی آخر این سری جز ضعیفترین ها محسوب میشند و توصیه شده نیستند.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)