امروز ترم شیمی داشتیم فکرشو نمی کردم معلم این قدر آسون بگیره
امروز ترم شیمی داشتیم فکرشو نمی کردم معلم این قدر آسون بگیره
میگم کسی تا حالا نمونه سوال هایی که گسسته 16/دی رو قبلا دیده بوده من که فقط برای پاس شدن رفتم سرجلسه نشستم اکثر سوال ها رو هم که روش تستی داشت جواب دادم
سلام
خدایش امتحان نسبتا ساده ای بود هرچند من هم خوب ندادم ( چون فصل 4 رو نخونده بودم )
ولی اگر تمرین های کتاب رو میخوندی 20 رو شاخش بود![]()
از اتفاق ما هم داشتیم ولی برعکس سخت بود ولی2تا سوال آخرش سخت و قشنگ بود اگر خواستین براتون میزارم
یعنی دقت میخواست تا بتونی جواب بدی
سلا آقا سهیل شرمنده اگه وقت کردبن سوال های منو هم جواب بدین ( همون قبلی ها که جواب ندادین )
1-1-من ترم اول درس های دیفرانسیل و فیزیک و گسسته رو درست نخوندم میخواستم منو راهنمایی کنین که چجوری اونا رو بخونم و خودم رو برسونم؟ 2- میخواستم بپرسم که چجوری و با چه برنامه ای میتونم ریاضیم رو خیلی قوی کنم( البته ریاضی من بد نیست خیلی هم بهش علاقه دارم ولی نمیدونم چی کارکنم بهتر شه )؟
3-شما روزی چند ساعت درس میخونین ؟
ممنون از شما
Last edited by soheiltaker; 08-01-2008 at 22:14.
ميدونم كه از من نپرسيدي ولي همين قدر كه ميتونم كمكت ميكنم........... توي فاصله ي بين دو ترم و در مدت امتحانات ميتوني خودت رو با برنامه ي كانون يا خودت هماهنگ كني... اول با دقت كتاب رو بخون و بعد موقع تست زدن اول از تست 1 شروع كن ومثلاً 5 تا 5 تا بزن(يعني1-6-11-.... البته به تعداد تست مبحث هم بستگي داره....) بعداً اگه وقت اضافه آوردي برگرد و از شماره 2 پنج تا پنج تا بزن... اينجوري هم اعتماد به نفست بالا ميره هم چون تكرار ميشه بهتر ياد ميگيري. البته براي دور دوم ديگه مطالب كتاب و آموزشي رو نخون...![]()
من كه شبا بهتر ميتونم بخونم ولي ميخوام عوضش كنم(اگه بتونم) البته من اگه 4 روز مدرسه نرم و جو گير نشم نميتونم زياد بخونم... راستش از بعد از عيد خودم مي ترسم....
سلام
اگه منظورتون من هستم من اصفهان هستم ( ولی تهرانی ام )
خواهش ميكنم...به قول معلممون رقيباي شما كل دانش آموزان كشورند نه فقط يه عده ي خاصي( بنا بر اين من با هيچ كدوم از بچه هاي اينجا دشمني ندارم.اگرم داشتم باز كمك ميكردم...
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)