تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 197 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در خانه دوست

پيش فرض

چقدر بده آدم از قدرتش سود استفاده کنه ...
    یادمه تو تایپیک عکس از بازیگران سینما 30 تا عکس از بازیگران مختلف اپلود کرده بود و در یک پست داده بودم
    فردای اون روز امدم دیدم 30 تاش شده 15 تا بعد گفتم حتما اون تعدادی که پاک شده مورد داشته
    گذشت . چند وقت بعد رفتم تو اون تایپیک دیدم مدیر عکس هایی در همون حد عکس های من یا بدتر از
    خانم الیشا گذاشته , دیگه در انجمن فیلم فعالیت نکردم .
    از این موارد زیاد هست ولی در اشکال مختلف

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در خانه دوست

پيش فرض

پست اشتباه..
    Last edited by kingweb; 15-11-2007 at 21:17.

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بعد 3-4 روز تازه آنلاین شدم
    به کارهای انجمن برسم میام سراغ تاپیک

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    من هم کلا خوشم نمی اد جواب هر کسی را بدم

پست من را نقل قول نگیرند..به پست من اشاره نکنند
    من دخالت نمی کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امين جان بازم سلام
    خسته نباشي
    فقط ميخواستم بگم كه همين استيلي كه داري خيلي خوبه ، نه افراط داره نه تفريط . منظور من بيشتر اين بود كه نكنه اخلاق خودت هم كلا" داغون شده باشه ! عوض شده باشي ، ولي همونطور كه فكر ميكردم متوجه شدم هنوز همون امين خودموني .
    اين رو هم بگم كه بدخواه مدخواه داشتي به خودم بگو تا برم حالشو سينما كنم
    راستي نمي توني يه كاري كني داوود برگرده ؟ دلم براش خيلي يه ذره گشته !

به اميد ديدار
    سلام
    داوود کلا کم آنلاین میشه
    من که نمی بینمش اصلا

سلام امین جان
    مرسی همانطور که خواسته بودید در انجمن درخواست فیلم
    مطرح کردم
    قربون شکلت

مخلص آقا
    بازهم ممنونم
    سلام
    همونجا رسیدگی شد
    سلام به آقا امين
    ايشون كه واقعا مدير خوبي هستن و اميدوارم هميشه اين طوري بموننهمين طور ايشون فوق العاده منطقي هستن البته يكم رسمي و مقرراتي هستن به خاطر همين مديريت بهشون مياد! (همش ياد اون تاپيك سيمز مي افتم! كه يه مدت قفلش كرده بودن )
    در قسمت فيلمها كه فعاليتشون چشمگيره و باز هم ممنون.
    توي قسمت بازي ها هم كه خيلي سريع جواب ميدن من اولين بار فايل اويل 3 (همين كه توي امضامه! ) رو بهشون دادم تا برام پيوست كنن و ايشون خيلي سريع اين كارو انجام دادن
    و ديگه هميشه موفق باشيد
    سلام
    خواهش میکنم
    شاد باشین
    بله امین جان.علاوه بر بازگشت شاه,2برج و یاران حلقه رو هم دانلود کردم و لذتی بس فطیر بردم.الانم که آخرین پارت نامه هایی از ایووجیما مونده.کلا متشکریم.
    سلام
    فدات
    سلام
    منم اومدم این جا یه چیز گفته باشم ....
    اما یه چیزی شما که تنیس بازی می کنی ازت بعیده که سیگار بکشی....
    در ضمن خیلی به من گیر می دی...
    سلام
    آواتارم سیگار میکشه
    من خودم ضد سیگارم
    ------------------------------
    دوستت دارم
    نحوه فعالیتت رو البته
    واسه همین موردی دیدم حتما بهت میگم که کارت بی عیب باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به ببین کیه رو نقد
    من که خیلی از آقا امین راضیم(مخصوصا در مورد تاپیک سیمز )
    خیلی هم ازشون ممنونم که این قدر زحمت میکشن
    سلام
    خواهش میکنم
    شاد باشین
    سلام
    با اینکه تازه واردم و نباید بیام اینورا اما خوب دلم نیومد مدیر انجمن بازی که بیشتر پستامو اونجا میدم رو نقد نکنم.
    خوب من طبق عادتی که دارم اول از همه که عضو میشم میرم سر ارسالای قبلیه تاپیکا.قدیما رو که میدیدم فعالیت آقا امین خیلی تو اونورا بیشتر بوده.به شخصه تو این 2 3 ماه فقط 4 5 ارسال از ایشون تو اون قسمت دیدم.بالاخره مدیری که فقط پست پاک کردن و ادیت کردن نیست.یکم اونجا هم فعالیت کنین لطفا دوباره
    اینم بگم بد نیست.امین جان چرا فکر میکنی اگه خشک نباشی موفق نمیشی تو کارت؟این یک قانون نانوشته پیسی ورد هست؟خیلی عجیبه حتی کسایی که تو انجمنای دیگه کلی ازشون شوخی دیدم و اینجا مدیر و همکارن شدیدا خشک رفتار میکنن اینجا!!شایدم جز شرایط مدیریته.من تو فورومای زیادی رفت و آمد دارم اما فقط مدیرای اینجا رو اینجوری دیدم.مثل مدیر مدرسه رفتار میکنن همه.ولی بقیه جاها شوخترین افراد همون مدیرای سایتن.آمار بن شده های اینجا هم نشون میده یجای کار میلنگه!!حتی سم فیشر بعد از اینکه همکار شده از این رو به انرو شده...
    البته این نقد دوم برا کل مدیرا بود اما خوب شما هم جزشون بودی.
    ببخشید تعریفا رو همه کردن گفتن نقد کنم...
    موفق باشی و نارنجی
    سلام
    عزیز هر دو مورد رو قبلا تو تاپیک توضیح دادم
    مرسی که اووومدی
    شاد باشی و سبز
    سلام
    راستش من خیلی کم میام نت اما امین یکی از کسایی بود که من دوست داشتم بیاد در این بوته زار .
    از اولین کسایی بود که من وقتی عضو سایت شدم باهاش اشنا شدم .
    خیلی ادم سخت کوش دقیقیه و خوب همیشه سعی کرده تا اون جایی که میشه مشکلات بچه ها رو رفع کنه .
    و برعکس باقی مدیرا تند تند اخطار نمیده .
    در کل بگم من که فکر کنم یکی از بهترینهای سایته ضمن اینکه مراتب تشکر و سپاس خودمو برای کمک های ایشون در زمینه های مختلف عرض میکنم.

موفق و کامروا باشید
    ببخشید با عجله نوشتم
    اوه راستی یادم رفت بگم (البته امین خودش زبان دفاع داره) ولی امین هم صبوره هم منطقیه هم خوش برخورده
    و من تا به حال ازش ندیدم که با کسی بد رفتار کنه .
    بعضی وقتا هم بهتره که ادم یکم جدی باشه تا اونقدر ابکی
    البته منظورم این نیست که باقی مدیرا ابکی هستن
    جدا از شوخی من مدیریت ایشونو (منظورم همون امینه) قبول دارم
    ببخشید دوباره که پشت سر هم پست دادم
    سلام
    ممنون عزیز
    لطف داری

موفق و پیروز باشی
    Amin

يك اسم و 4 حرف

و چقدر انعطاف

amin امين

nima نيما

mina مينا

iman ايمان

mani ماني

nami نامي

imna يه چيزي تو مايه‌هاي خبرگزاري فيلم و موسيقي ايران

inma قسمتي از يه تيمه فكر كنم

mian ميان ، بين

mian ميان. ميان ديگه . ميان . منفيش ميشه نميان. افتاد الان ؟

‌main يعني اصلي

و ... .

اينجاست كه بايد گفت :

چه جالب

و بعدش :

چه جلب

سلام
    آره خب
    اما فقط به اسمم مربوط میشه نه خودم

inma قسمتي از يه تيمه فكر كنم
    این ما و اینم شما !

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Amin البته تا حالا باهاش برخورد نکردم.؟!
    ولی از آویتار انتخاب کردنش و روش امضا گذاشتن پیداست باحاله.؟!

سلام
    TanX!
    هیییییی .
    گفتین امین یاد قدیم ندیما افتادم . اون موقع که اینجا سر جمع 15 هزارتا عضو داشت . اواتورش یه چیز تو همین مایه ها بود :

خوراکمون هم کل کل با فیفایی ها سر PES و FIFA بود که البته همیشه پیروز بودیم ولی مگه حرف تو سر فیفایی ها میرفت

یه تاپیک هم داشتیم که گلهای قشنگمون رو اپ میکردیم و توش میزاشتیم .
    البته امید (مدیر سابق انجمن بازی) و ساب زیرو (داود) هم باهامون بودن که یه جورایی شده بودیم دار و دسته نیویورکی !

اخر سر هم گنده های فیفایی رو عشق PES کردیم تا خیالمون راحت شد .
    سلام
    چطوری حسین جون
    آره دیگه همه فیفایی ها رو به راه راست هدایت کردیم دیگه سوژه نداشتیم تو انجمن بازی
    راستی من بیل قصابه بودم
    واقعا من هم که همیشه از انجمن فیلم استفاده می کنم از روش ایشون و رسیدگیشون به کارهای انجمن خیلی راضی هستم خسته نباشید amin
    سلام
    MerC عزیز
    لطف داری
    چرا از وقتی امین اومد تو بوته زار اینقدر کم پیدا شد؟ واقعا کم سابقه بوده هان!!! الان بیشتر از 5 روزه که اثری ازش نیست. نه؟!؟! کسی میدونه چرا؟ مردیم از دوریت بابا!!!
    سلام
    گفتم بودم که چند روز تو هفته نمیتونم بیام
    و ناگهان چه زود دير ميشود

سلام به همه ي دوستان و دوستان.

به به ببين كي روي اين بوته ي داغ نشسته ! AMIN

اينجا بايد كاربرها رو نقد كرد ؟؟؟خوب تاحالا كه نقد نشدي ها ؟؟؟ حالا من ميخوام نقدت كنم البته اگر قوانين فروم اجازه ي نقد يك مدير رو بده .
    اميدوارم نقد هاي منو فقط خودت جواب بدي نه دوستان و رفقا و خانوم هاي محترم همكار و مديران ارشد و ............

1-اول اينكه يك مدير بايد جنبه ي نقد شدن رو داشته باشه و كنترلش دست خودش باشه . كه خوب متاسفانه ما كه تو فاز اولش چيزي نديديم. چون پدارم خان مصرند كه نقود مستند باشه خوب ماهم زحمت گردآوريش روكشيديم ديگه.
    حاج مهدي وشيردل توي همين تاپيك اومدند وعده ي نقد شما رو دادند. مثل خيلي هاي ديگه كه اگر شبهه اي بود براتون اسم ميبرم.
    خلاصه اينكه تا اين پست اومد عكس العمل ازهمكار انجمن و رفيق شفيق شما عسل بانو اومد دقيقا پشت بند پست شيردل اين پست رو داد و خوب خيلي واضح روشن منظورش با شيردل و حاج مهدي بود واينو خوب همه ميدونند چه خود امين چه خود عسل بانو و چه هر كس ديگه اي كه بايد بدونه ميدونه

نقل قول:نوشته شده توسط Asalbanoo
    سلام

شاید اینو بشه گفت ایراد..نقد..نمی دونم
    به نظرم امین برخی اوقات در برار برخی افراد زیاد تسامح و تساهل به خرج می ده...
    افرادی که تنها علاجشون برخورد خیلی جدی هست.
    اما امین واقعا با سعه صدر باهاشون رفتار می کنه.....

فكر ميكنيد مير محترم در جواب عسل بانو و خطاب به اين دو كاربر و امثال اينها چه جواب دادند ؟؟؟

نقل قول:نوشته شده توسط Amin
    سلام

یه حکایت

سگی پای صحرانشینی گزید ؛ به خشمی که زهرش ز دندان چکید. شب از درد بیچاره خوابش نبرد. به خیل اندرش دختری بود خرد. پدر را جفا کرد و تندی نمود. که آخر تو را نیز دندان نبود ؛ پس از گریه مرد پراگنده روز , بخندید کای مامک دل فروز مرا گرچه هم سلطنت بود و بیش. دریغ آمدم کام و دندان خویش. محال است اگر تیغ بر سر خورم که دندان به پای سگ اندر برم. توان کرد با ناکسان بد رگی و لیکن نباید ز مردم سگی.
    .....

خود دوستان قضاوت كنند كه درسته يك مدير كاربران رو سگ خطاب كنه ؟؟؟ خواهشا اين مطلب بيان نشه امين جان كه منظورم اينها نبودند يا چيز ديگه. چون عسل بانو از افرادي صحبت كرده منظور هم مطمئنا انسان هست ديگه نه ؟؟؟ خوب مطمئنا نقد مال دنياي نت بوده ديگه نه و منظور هم پي سي ورد بوده.پس در نتيجه منظور عسل بانو مستقيما بعضي از كاربرهاي پي سي ورد بوده كه خوب حتي بدترين كاربران و بن شده ها هم نبايد اين صفت رو به دوش بگيرند. واقعا به اين ميگن افتضاح حالا ميخواد منظور با شيردل و حاج مهدي باشه يا هر كاربر ديگه .

تمام اين اتفاقات در صفحه ي 117 اين تاپيك رويت ميشود.

2-هر كس خودش احترام خودش رو نگه ميداره پس بعد از تاييديه ي نقد 1
    سوتي اين جمله گرفته شد سگی[/color] پای صحرانشینی گزید و رفت توي سوتي بازار كار نداريم كه سوتي بود يا نبود اما بدون اينكه اسم برده بشه بچه ها خودشون اومدند و قضاوت كردند و پاسخ دادند و بماند كه چقدر خنديدند و ....... .عكس العمل چي بود ؟؟؟ پست جناب مافيا و بعدش پست امين كه شعر سعدي رو گذاشته و تاپيك رو قفل كرده. فكر ميكنيد دوستان اگر اين جمله رو كسي جز امين گفته بود وسوتي بازار راه افتاده بود اين تاپيك قفل ميشد ؟؟؟ به اين ميگن خودكامگي

كد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3-توي همين تاپيك بالا مافيا از باند بازي گفته و يكي از علل اخراج حاج مهدي وشيردل رو باند بازي اعلام كرده . اما خوب جز باند شيردل و حاج مهدي و كل متفرقه ظاهرا يكباند مخوف تر و خفيفي تري هم هست كه كسي جرات نميكنه صداشو دربياره. باند مافيا البته منظورم اون مافيايي نيست كه هدفن توي گوشش هست و تيريپ مرام رفقا دشمن كشي ميكنه و صداي هيچكسو نميشنوه نه منظورم اون نيست ولي يكيشون فكر كنم همون باشه كه بخاطر امين دونفر رو به سادگي نه اخطار و نه بن موقت بلكه بن دائم كرد.جوخه هاي بن اسم با مسمايي ميتونه باشه .اين نقد مافيا نبود نقد امين بد كه باعث بن شدن اين دو كاربر و احتمالا كاربرهاي بعد توسط دوستش مافيا شد. كه بقول مافيا 10 نفر که هیچی 50 نفر رو من محو می کنم.
    كاش شما هم توي اون تاپيك احزاب شركت ميكرديد قول ميدادم كه هم بيشترين عضو رو جذب ميكردين و هم ديفنستون ميرفت بالا و هم اينطوري احتياجي نبود ساير كاربرهايي كم از مديريت شما نداشتن حذف بشوند.

4-رفيق بازي شما فقط به قضيه ي بن شدن اين دوتا نيست خيلي موارد ديگر كه من فقط نامي و نشاني ميدم و ميگذريم.
    يك تاپيكي بود بنام شماهم نماينده ي مجلس شويد كه بيش از 5000 بازديد و بيش از 600بازديد داشت . حالا اين قسمت رو بهخاطر بسپاريد تا برم جاي ديگه؛
    در راستاي همين تاپيك يكتاپيك ايجاد شد به نام احزاب مجلس، كه در آن چندتا حزب تشكيل ميشد و هم فكر ها توي يك حزب و براي مباحثه در مجلس مجازي.به دلايلي تاپيك خز شد و بين بچه ها درگيري پيش اومد. درگيري چند تا از كاربرها با يك كاربر ديگه به انجمن بازيها كشيده شد و .............
    اون بنده خدايي كه توي انجمن بازيها پست هاشوتاپيك هاش به سخره گرفته شد از قضا دوست آقا امين ما بوده . آقا امين هم كه دست به جبران و جواب هاي هوي دادنش خوبه سريع احساسات پاكش رو منتقل ميكنه به تاپيك مجلس . به عبارتي مجلس رو به توپ ميبنده .تاپيك قفل ميشه تا بابك بياد تصميم بگيره .ما و دوستان كه هرچه ديديم و چشمهاي ضعيفمونكار كرد پست نامربوط يا بقول امين جدي گرفتن تاپيك نديديم.شايد عينكمون لاغر شده .اما نه يه چيزهايي رويت شد ظاهرا اون چند نفري كه دوست آقا امين رو توي انجمن بازيهاي تخريب كرده بودند اينجا هم پست ميدادند.
    چه چيزهايي آدم ميبينه . حتما جواب امين هم اينهكه ما داريم اشتباه ميكنيم و همچين چيزهايي نبوده و ما با كسي كدورت نداريم و با همه دوستيم و...............

اي واي چرخ فلك چقدر سريع ميچرخه .فكر كنم دوهفته نميشه كه تاپيك ترين ها و دوست داشتني ترين كاربرها اسم همين چند نفر بن شده صدر جدول بود . ...........فكر ميكنم اون تاپيك الان اسمش شده كاربران اخراج شده از سايت .چون اسم همون دوستان صفحات آخرش رو مزين كرده.فكر ميكنم امين خان و جناب مافيا ميتونستند راههاي بهتري براي تشخيص هويتشون ارائه بدهند تا اينكه ................

اگه هدفتون اين بود كه كم كم در كتفرقه رو تخته كنيد خوب كاري كرديد و خوب كسايي رو برگذيديد و خوب به هدفتون رسيديد .چون ديگه صدايي از تو متفرقه در نمياد

شايد نقد من يك كم خشك و زنند باشه اما توش غرضي نيست و با احترام به امين تقديم ميشه و اميدوارم كه مثمر ثمر باشه . هرچند اينجا فقط اسمش تاپيك نقده و كسي مثل من دل و جيگر نقديدن نداره يا شايد هم اصلا نقدي بهت وارد نيست كه اميدوارم اينطور باشه.
    خلاصه نميدونم براي يك نقد مستند و عادلانه چه جزايي در انتظارمه . ويرايش پست ؟ اخطار ؟بن ؟ ...تا كي ؟؟

گردی از راهی نمی خیزد سواران را چه شد.مرده اند از بیم یاران نامداران را چه شد.
    جز صدای جغد ها چیزی نمی آید به گوش قمریان آخر کجا رفتند ساران راچه شد.
    از هجوم کرکسان شوم قلب من گرفت.بلبلان قرقاولان کبکان هزاران را چه شد.
    دور تا دور من از دشمن سیاهی می زند. دوستان ما کجا رفتند یاران را چه شد.
    قمریان آخر کجا رفتند سرارن را چه شد.
    هرکجا سوز زمستان است و تاراجی خزان. روح تابستان و اسب نوبهاران را چه شد.
    زیر سم لشکر ضحاک پشت من شکست. کاوه ی لشکر شکن کو شهسواران را چه شد.
    لشکر توران به قلب سرزمین ما رسید. رستم و گودرز کو اسپندیاران چه شد.
    خشکسالی در زمین بیداد و غوغا میکند.بخشش هفت آسمان کو باد و باران را چه شد.
    قمریان آخر کجا رفتند ساران را چه شد.
    سلام به همه
    من هم امیدوارم نقد شما حاصل کار گروهی نباشه
    به هر حال
    چیز جدیدی توش ندیدم

1- توضیح دادم چند صفحه پیش
    سلام
    خوبیه سخن سعدی اینه که هر کس به اندازه عقل و فهم و درک و شعورش میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه
    و حتما لازم نیست درک ادبی بالایی داشته باشیم
    --------------------------------------------------------
    خوب شد در مورد حکایت پرسیدی
    جند نفر بهم پی ام زدن یا تو یاهو پرسیدن که منظور از سگ!!! تو اووون حکایت کی بوده
    اول باید بگم که وقتی یه حکایت تعریف میشه ...قصد اینه که ازش نتیجه گیری کنیم ... و نتیجه رو به خودمون و اطرافیانمون برگردونیم
    نه اینکه عینا شخصیتهاش با شخصیتهای بیرونی قیاس بشه
    اگه نیگاه کنید اووون حکایت در جواب همکار انجمن فیلم نوشته شده
    پس مربوط میشه به مشکلات ما در انجمن فیلم که هر ماه چند نفر عضو میشن فقط به قصد تخریب و توهین به بچه های انجمن فیلم و تضعیف روحیه مدیران و همکاران و کاربران اووون قسمت (یا توی انجمن یا توی پیغام خصوصی)

حالا اگه خیلی ها اصرار دارن که با اووون سگه هم ذات پنداری کنند (حتما واسش دلیل دارن ... مثل یافتن وجوه مشترک) به خودشون مربوط میشه نه من

کسی که خودشو به خواب میزنه هیچوقت نمیشه از خواب بیدار کرد

حالا یا شما تا حالا مثل و حکایت نشنیدین
    یا اینکه موضوع چیزه دیگه ای هستش

2- تاپیک یه هفته ای هستش که بازه عزیزم

كار نداريم كه سوتي بود يا نبود

چرا کار نداری عزیز؟
    اتفاقا مهمه
    اگه سوتی بود که همه میخندیدن
    حتما سوتی نبوده که به زور میخندیدن !! و باقی کاربرا بهت زده بودن این وسط !

شما مطمئن باش هر یوزر دیگه ای بود برخورد میشد

راستی دلایل بن شدن افراد مورد نظر شما ربطی به اووون تاپیک نداره
    به تاپیک "کاربران اخراج شده" مراجعه کنید می بینید که برخورد با اسپمرها و کسانی که تاپیک ها رو منحرف میکنند آغاز شده بود

3- احتمالا خیلیها فکر میکنند عکس و العمل ها و برخوردهای افراد در قبال خیلی چیزها نمیتونه بر اساس عقل و منطق باشه
    حتما باید به دنبال این باشیم که : این با من خوبه ... این قبلا گفته از من خوشش میاد ... این قبلا ازم تشکر کرده ... این یکی قبلا ساندویچشو بهم تعارف کرده !!! و ...
    حتما باید باند بازی
    رفیق بازی
    مرام گذاشتن تو کار باشه
    البته
    کافر همه را به کیش خود پندارد

اما خیر
    همچین مسئله ای در کار نیست

4- مرسی
    واقعا مرسی به خاطر یادآوری این موضوع

اولا یوزر مورد نظر شما *PiNk PaNTHeR* هیچگونه نسبتی با من ندارن !
    فکر کنم کلا 2-3 بار با ایشون تو پی ام حرف زدم ... اووونم در مورد انجمن بازی

اما در مورد همون تاپیک مجلس
    که توش تیم کشی و یارکشی و من من ... تو تو ... انجام شده بود
    از قرار معلوم با یوزری تو همون تاپیک مشکل پیدا میکنند
    و خیلی قشنگ به فکر تصفیه حساب میفتن (کشوندن بحث های متفرقه به تاپیکها و انجمن های دیگه)

یه سری پستها رو با هم مرور کنیم
    از تاپیک دموی بازیها
    این پستها الان پاک شده
    نقل قول نوشته شده توسط Braveheart
    مرد حسابي تو 355 مگ لينک خراب ميدي ؟

آقاي مدير يک بررسي اينجا رو بکن ...
    نقل قول نوشته شده توسط fery joon
    درسته آقای مدیر منم اعتراض دارم لطفا بررسی کنید
    نقل قول نوشته شده توسط Enter_The_Love
    اینجا چیه گذاشتی آخه خیلی بد دانلود میشه
    نقل قول نوشته شده توسط Braveheart
    عزيز دل بيخودي دان نکن تا مديران بيان تکليف اين فايل را روشن کنند ...
    نقل قول نوشته شده توسط IcY
    این چیه گذاشتی؟چرا بچه های مردمو سرکار میذاری؟
    نقل قول نوشته شده توسط mehdi nba
    بابا اینکه دانلود نمیشه.....

تا 100 مگ رفت ولی بعد ارور داد..........

لطفا مدیران رسیدگی کنن...........
    نقل قول نوشته شده توسط ramyar.v
    میدونی 3 ساعت معطلی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:1 9:
    بابا درباره ی لینک هایی که میزاری یکم تحقیق کن
    حالا من شانس اوردم مک کافیم هر روز داره اپ دیت میشه اونایی که انتی ویروس قوی ندارن چه گناهی دارن
    اصلا تا خواستم اجراش کن پیغام داد که ویروس داره
    لطفا بیشتر دقت کن
    اقایو اینو داونلود نکنین
    فایلش ویروسیه
    حتما بقیه هم همینطورن دیگه
    نقل قول نوشته شده توسط گوسفند
    اخه مگه مردم آزاری کاره خوبیه؟ بیچاره شدم. حالا بقیه به کنار، تو با یه گوسفند بی آزار چیکار داری؟
    کل ویندوزم به هم ریخت. مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم.
    لطفا رسیدگی نمایید.
    نقل قول نوشته شده توسط navid_mansour
    آقا من اين فيلو دانلود کردم به چه زحمتي رفتم کافي نت.....فيل ويروسيه چه وضعشه؟ يکي به کاربر اعتماد ميکنه همينه؟؟ کافي نتي شاکي بود کليم پول گرفت
    الآن ويروسي به جون کامپيوترم افتاده که فيلهاي دريو E من غير قابل استفتده شده تقريبا متاسفم همين!
    جالبه ... نه ؟
    در صورتیکه فایل سالم بود
    میدونین اگه کسی نمیدونست این فایل نسبتا حجیم واقعا ویروسی نیست باید کاربر مورد نظر بن میشد ؟
    بعضی از دوستان اولین پستشون رو به این واسطه تو انجمن بازی ارسال کردن !!!
    و بعضی از دوستان اصلا نمیدونستن چی رو دانلود کردن (یا قرار بوده دانلود بکنند) !!!
    بازی !
    فیلم !
    دمو!
    ...
    اما به هر حال ویروسی بوده !!!

البته بگم این موضوع تموم شده
    و چند تا از دوستان پی ام دادن و معذرت خواهی کردن

اما
    شما فکر میکردین تاپیک مجلس به توپ بسته شده
    دلایلش کاملا واضح بوده
    این موارد زیاد پیش اووومده توسط این به اصطلاح احزاب
    شدتشون فرق داشته

فکر کنم کافی باشه

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببخشید من یه سوال دارم :

شما مدیر کل هستید یا مدیر بخش فیلم؟
    اگه مدیر کل هستید که هیچی ... ولی اگه مدیر بخش فیلم هستید لطفا به بخش خودتون رسیدگی کنید...نه اينکه بيايد متفرقه تاپيک قفل کنيد ، توهين کنيد ، و يا حتي به قول خودتون به انجمن بازي ها سر بکشيد...اینا مسئولیت بابکه
    راستی بنظر ما که اون تيکه سوتي که ازت گرفته شده بود خيلي هم خنده دار بود ...
    این بود نقد من

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی که با انجمن فیلم آشنا شدم،طبیعتا حضور و مدیریت امین یکی از اولین چیزهایی بود که دیدم

در مورد خصوصیات اخلاقی و مدیریتی ، توی این دو هفته خیلی صحبت شد پس من در این مورد چیزی نمی گم

فقط یه نکته ای که برای خودم پیش اومده رو میگم

همونطورکه همه میدونن امین جان توی تمیز نگه داشتن انجمن خیلی دقت دارن و روی پستها هم حساسن اما خب این حساسیت مثله اینکه یه کم پایین و بالا داره

بارها شده پستهایی که من توی این انجمن دادم و شاید فقط 1 درصد با مبحث تاپیک مربوط نبوده رو پاک کردن(نه اینکه مربوط نبوده مثلا مطلب مهمی نبوده یا اینکه مسائل ساده ای در مورد اون مبحث بوده،منظورم اسپم نیست ها) اما بارها دیدم که کاربرانی یا حتی تازه واردانی که چند پست بیشتر هم ندادن میان توی این انجمن پستهای نا مربوط و کم مربوط می دهند و هیچ اتفاقی نمی افتد

نمی دونم چرا اینطوریه،یک دفعه توی پ خ به خودش هم گفتم که آیا اسم من توی لیست سیاهتون هست،و امین هم گفت اصلا لیست سیاهی وجود نداره

در هر صورت نمی دونم چرا روی بعضی پستها اینقدر حساس و روی بعضی پستها بیخیال هستن،من که مدتی هست جرات پست دادن توی انجمن فیلم رو ندارم و فعالیتم خیلی محدود به چندتا مسابقه و خبر شده
    خیلی ها پستهایی مثله تبریک، تشکر و مطالب حاشیه ای در مورد پستهایی دیگران می دهند و هیچ اتفاقی نمی افتد اما مطمئنا اگر من از این کارها بکنم بلافاصله پستم پاک می شود

حالا حکمت این پشت بامی که دو هوا دارد چیست را نمی دانم

اما با همه این مسائل و اینکه فکر نکنم امین پستهای هیچ کسی را مثله من پاک کرده باشد ; همچنان امین را از صمیم قلب دوست دارم و با هیچکی هم عوضش نمی کنم

نمی دونم چرا،با اینکه همه قبول دارن که گاهی اوقات کمی خشک برخورد می کند اما اینقدر محبوب هست

البته این نکته رو هم بگم که مدتی هست حضورش روز به روز کمرنگ تر میشه،امیدوارم این مسئله هرچه زودتر حل بشه و حضور فعال و جدی قبلی را از او دوباره ببینیم

موفق باشید
    سلام
    100% بین شما و کاربر جدید فرق قائل میشم
    شما و مهدی و امیر و سعید و مسعود و ... از بچه های انجمن فیلم
    من رو شما عزیزان حساس ترم ... مطمئنا هیچکس نمیتونه زحماتتون رو با یه سری پست زیر سوال ببره
    منظورم پست تشکر و تبریک که شما از دادنش اجتناب میکنی نیستا !

البته این مورد کاملا خصوصی بود
    نباید تو انجمن مطرح میشد
    و نباید پیغام خصوصی ما هم گفته میشد

اما برای اینکه خیالت بشه
    تا اووونجا که یادمه 90% پستهایی که از شما پاک شده
    از این قرار بوده که
    پستی خلاف قوانین داده شده
    شما پست مورد نظر رو نقل قول گرفتین و مطلبی رو گفتین
    وقتی من پست اصلی رو پاک میکنم
    نمیتونم بزارم پست شما بمونه که
    اووونوقت شما از کدوم پست نقل قول گرفتین ؟ پست پاک شده ؟
    تااونجايي كه من ميدونم توهين به كاربرا خلاف مقرراته درسته ، پس چرا پست امين ويرايش يا پاك نشد ؟

شايد مهمتر از مديربودن توي يه انجمن اخلاق ورفتار خوب داشتنه اينو هممون ميدونيم اطلاعات داشتن دركنار رفتار مناسب داشتن ارزش داره

امين مديريت خوبي داره ولي مديرخوبي نيست
    مديريت برمگيرده به توانايي هاي يه شخص واسه رسيدگي به كاراي بخشش
    امامدير خوب بايد بيش از اونكه بتونه كاراشو خوب انجام بده اطرافيانشو راضي نگه داره

موفق باشين
    سلام
    توهین ؟
    دیگه بس کنیم
    خودمون رو به اووون راه نزنیم

امامدير خوب بايد بيش از اونكه بتونه كاراشو خوب انجام بده اطرافيانشو راضي نگه داره

اووون مدیر 100% نمیتونه عدالت و نظم رو رعایت کنه
    چقدر بده آدم از قدرتش سود استفاده کنه ...
    یادمه تو تایپیک عکس از بازیگران سینما 30 تا عکس از بازیگران مختلف اپلود کرده بود و در یک پست داده بودم
    فردای اون روز امدم دیدم 30 تاش شده 15 تا بعد گفتم حتما اون تعدادی که پاک شده مورد داشته
    گذشت . چند وقت بعد رفتم تو اون تایپیک دیدم مدیر عکس هایی در همون حد عکس های من یا بدتر از
    خانم الیشا گذاشته , دیگه در انجمن فیلم فعالیت نکردم .
    سلام
    چقدر بده آدم از رفاقتش سو استفاده بکنه
    مگه نه ؟
    عکسهایی که شما گذاشتین با بیکینی بودن
    واسه همین حذف شدند که برای سایت مشکلی به وجود نیاد

ببخشید من یه سوال دارم :

شما مدیر کل هستید یا مدیر بخش فیلم؟
    اگه مدیر کل هستید که هیچی ... ولی اگه مدیر بخش فیلم هستید لطفا به بخش خودتون رسیدگی کنید...نه اينکه بيايد متفرقه تاپيک قفل کنيد ، توهين کنيد ، و يا حتي به قول خودتون به انجمن بازي ها سر بکشيد...اینا مسئولیت بابکه
    راستی بنظر ما که اون تيکه سوتي که ازت گرفته شده بود خيلي هم خنده دار بود ...
    این بود نقد من
    یدونه سوال ؟
    شما میتونی 2 تا سوال بپرسی !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرح وظایف و سلسله مراتب به ادمین ها و مدیران مربوط میشه
    ممنون

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

خوب با اجازه ما هم بنقديم:

نقد بنده به دو بخش تقسيم ميشه:1- خصوصيات مثبت فعاليت‌ها 2-چيزايي كه به نظر من بهترشم وجود داره

اول دو رو ميگم:
    -قبول دارم كه كارت خيلي سخته و با افراد زيادي در ارتباط هستي اما من به هركس ديگه اين همه پ خ و.... داده بودم الان اينقدر با هم رفيق شده بوديم كه داشتيم توي كافي شاپي چيزي فوتبال بازي ميكرديم يعني در اين حد رفاقت بالا گرفته بودا.
    -يه پ خ بهت حدود 6 ماه پيش دادم البته از خيرش گذشتم اما هنوز هم جوابي جز اين دريافت نكردم: هر وقت وقت كردم يه نگاهي بهش مياندازم (قبول دارم كه وقت نداري ولي خوب قول نده مردم رو الكي دلخوش نكن)
    -اين نقد بيشتر برميگرده به اطرافيانت...البته اصلش به خودت برميگرده فرعشم به خودتا....ولي دوستاي زيادي كه داري بهش دامن زدن اونم اينكه يه جمله عجيب گفته بودي توي يه تاپيكي كه من هرچي فكر كردم نتونستم هضمش كنم كه با چه استدلالي گفته شده؟عجيب‌تر اينكه جز يكي يا نهايتا دو نفر كه مخالف شما بودن بقيه فرت و فرت جمله شما رو نقل قول كرده بودن و عبارتايي مثل: 100% ، تاييد ميشه ، كاملا ، موافقم و....رو زيرش چسبونده بودن البته دليل اينكه من با شما در اون تاپيك مخالفت نكردم و اينا رو اونجا نگفتم اين بود كه وقتي رسيدم تاپيك قفل شده بود جمله هم اين بود:
    "عزيز نماز خوندن و روزه گرفتن ربطي به مذهبي بودن نداره"

-درسته كه كارات زياده اما چرا توي انجمن فيلم فعاليت علمي و تئوري چنداني نداري؟مثلا بياي مبحثي رو در سينما آموزش بدي و...البته بعد نرم‌‌افزاري فعاليتت استثناي خيلي خوبيه.
    -يه نقد ديگه كه بعيد ميدونم قبول كنه...(از امضاش معلومه)اينه كه ميتونه توي عكسايي كه توي پست‌ها يا امضاهاش قرار ميده ... يه تجديدنظي انجام بده (البته بدون اينكه ديگران رو متهم كنه كه :بچه‌اند و...(يه چنين عبارتي يا چيزي شبيه اينو ازت ديدم اگه اينطور نيست ببخشيد)
    -چرا اينقدر در پي سي فعالي؟همه نگران كمرنگ شدن فعاليتتن اما من خوشحالم باور كن!!!درسته پي سي يكي از اركان خودشو از دست ميده اينو تعارف نميكنم اما پسر جون(چون ازم كوچيكتري اينطور گفتما)فكر زندگي خودت باش فكر آينده ...(البته تناقضي با نقداي قبلي ممكنه احساس كني كه من همينجا شفاف سازي مي‌كنم : نقد اصلي همين بنده حالا اگه اينو گوش نميدي و مي‌خواي به فعاليتت ادامه بدي خوب نقداي بالا رو هم مد نظر داشته باش و به قول شاعر همچنان كه هستي در فعاليتت:"مردانه باش")
    -

حالا اولي رو ميگم:
    -يك اعتراف كه تا حالا نگفتم و اونم اينكه اصلا دليل فعاليت من بخش فيلم بود و اون زمان كه اينترنت پر سرعت داشتيم بهره‌ي خوبي ازش بردم و واقعا انجمن رو خيلي خوب و مفيد داري اداره ميكني ممنون از اين بابت.
    -هيچ پ خ‌ايي رو بي جواب نميزاره واقعا اخلاق خوبيه و معمولا كوتاه و مختصر جواب ميده
    -انجمنش نظم خيلي خوبي داره
    -اعتماد به نفس فوق‌العده ايي داره توي مسابقات عموما اينطور شركت ميكنه: "جواب:..."
    -رفتار ايشون نشون ميده خيلي ها از مديراي با جذبه خوششون مياد چون فوق العاده طرفداراي زيادي داره ...ما كه بخيل نيستيم اينو ميذاريم توي بخش اول نقدمون
    -درسته كه مديره و خيلي سرش شلوغه اما به خيلي از تاپيكا و انجمنا سر ميزنه و شركت ميكنه و توي اونا پست ميده...مثلا عكس بچگي‌هاي اعضا پي سي كه من عكس گوگوري مگوري و خوشگل دوران بچگيش رو سيو كردم پس در بخش اول خوشتيپي رو هم اضافه ميكنيم.
    -احساس مي‌كنم اصلا خودشو به عنوان مدير نميگيره
    -خيلي چيزاهاي ديگه كه بقيه دوستان گفتن

البته چون در مورد مسئوليت هاي ايشون توي انجمن‌هاي ديگه ميخواستم صحبت كنم اما در پست قبلي دهن مارو بستن ديگه صحبتي نمي‌كنم و فقط لقب:"مامورمخفي پي‌سي" رو بهش ميدم.

اميدوارم چيزي رو جا ننداخته باشم
    اين از نقد ما اميدوارم مفيد بوده باشه و باعث رنجش خاطر نشده باشه كه:

نكته‌ها چون تيغ پولاد است تيز
    گر نداري تو سپر ، واپس گريز
    پيش اين الماس بي اسپر ميا
    كز دريدن تيغ را نبود حيا
    مولانا

با توجه به اينكه نقدهاي امين يكم متفاوت بود اگه نقدها با توهين همراه بوده به شخصه به عنوان مسئول تاپيك ازت عذرخواهي ميكنم البته باور كنيد پست هيچ كدوم از دوستان منظورم نيست چون من خيلي از نقدها رو نخوندم خصوصا اونا كه طولاني بود فقط چون جناب آكوا خبر بي سابقه‌ايي در طول فعاليت اين تاپيك داد و اونم قفل شدن اون براي چند ساعت بود احساس كردم ممكنه مشكلي بوجود اومده باشه

خوب حالا منتظر افشاگري من باشيد.!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •