تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 190 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 1899

نام تاپيک: بحث در مورد فلش مموري ها

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام قیمت silicon power micro SDHC class4 8gb الان چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_zaman06's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

با سلام
    یه سئوال داشتم
    من 2-3 روز قبل از عید یه فلش 8 کینگ مکس با گارانتی آواژنگ گرفتم
    دیروز بردم زدم توی یو اس بی کامپیوتر ... کامپیوتر زد نمیشناسه و یه پیغامی داد ... درش که آوردم دیدم داغ شده ... بعدش دیگه هر بار که زدم اصلا فلش را نمی شناسه ...

می خواستم بدونم این الان شامل گارانتی میشه ؟ برام تعویضش میکنند ؟ یا 20 تومن رفت توی پاچم ؟

با تشکر

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

با سلام
    یه سئوال داشتم
    من 2-3 روز قبل از عید یه فلش 8 کینگ مکس با گارانتی آواژنگ گرفتم
    دیروز بردم زدم توی یو اس بی کامپیوتر ... کامپیوتر زد نمیشناسه و یه پیغامی داد ... درش که آوردم دیدم داغ شده ... بعدش دیگه هر بار که زدم اصلا فلش را نمی شناسه ...

می خواستم بدونم این الان شامل گارانتی میشه ؟ برام تعویضش میکنند ؟ یا 20 تومن رفت توی پاچم ؟

با تشکر
    باید تعویض کنند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من یک فلش کینگستون 8گیگ دارم اطلاعات داخل فلش بعد ازمدتی یا صفر میشه یا تبدیل به چیز دیگری که توش خالی است میشه ممکنه عیب از ویروس باشه .وبا چه ویروس کشی حسابش برسم ...باتشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها خسته نباشید من یه فلش خریدم 32 گیگ مارک transcend بعد که فرمتش کردم و برای اولین بارم ازش استفاده کردم وقتی هر فایلی (عکس ، فیلم، آهنگ،آفیس و....) توش می ریزم بعد یک بار فلش از کامپیوتر جدا می کنم بعد د.باره به کامپیوتر یا هر وسیله ی دیگه ای می زنم فایل خراب می شه......یعنی همون فایل وجود داره ولی دیگه باز نمی شه؟ می شه بگید باید چی کار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    فلش مموری 4 adat دارم که رایت پروتکت شده چطوری می تونم از رایت پروتکت در بیارمش ؟

7. این کاربر از daneshtabriz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال seied-taher's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Vainglory

5

بچه ها خسته نباشید من یه فلش خریدم 32 گیگ مارک transcend بعد که فرمتش کردم و برای اولین بارم ازش استفاده کردم وقتی هر فایلی (عکس ، فیلم، آهنگ،آفیس و....) توش می ریزم بعد یک بار فلش از کامپیوتر جدا می کنم بعد د.باره به کامپیوتر یا هر وسیله ی دیگه ای می زنم فایل خراب می شه......یعنی همون فایل وجود داره ولی دیگه باز نمی شه؟ می شه بگید باید چی کار کنم؟
    سلام منم همین مشکل و دارم...
    اما من 50 تا فلش 500 گیگ از بانه گرفتم آوردم بفروشم هر کدومو باز میکنم همینطوریه...
    از فرمت exfat پشتیبانی میکنه که ویندوز اکس پی این فرمتو نداره و باید از ماکروسافت دانودش کنی و من این کارو کردم و تو ویندوز اکس پی هم میتونم فایلا رو مشاهده کنم اما وقتی یه فایل میریزم توش فایلا آسیب میبینن و اجرا نمیشن....
    کسی میتونه یه راهنمایی کنه که من 500 هزار تومن ضرر نکنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_zaman06's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

سلام منم همین مشکل و دارم...
    اما من 50 تا فلش 500 گیگ از بانه گرفتم آوردم بفروشم هر کدومو باز میکنم همینطوریه...
    از فرمت exfat پشتیبانی میکنه که ویندوز اکس پی این فرمتو نداره و باید از ماکروسافت دانودش کنی و من این کارو کردم و تو ویندوز اکس پی هم میتونم فایلا رو مشاهده کنم اما وقتی یه فایل میریزم توش فایلا آسیب میبینن و اجرا نمیشن....
    کسی میتونه یه راهنمایی کنه که من 500 هزار تومن ضرر نکنم؟
    آخه اصلا فلش 500 گیگ داریم .. که تو رفتی 50 تاشو خریدی ؟

بعید میدونم بالاتی 64 یا ماکزیمم 128 گیگ دیگه فلشی با ظرفیت بیشتر ساخته شده باشه
    آخه اگه اینطور بود که دیگه ملت مرض نداشتن برن هارد بخرند ... می رفتن فلش مموری میخریدند می زاشتن جای هارد هم سرعتش بیشتره هم طول عمرش هم بی صداست و هزارتا مورد دیگه

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

رفتم دادم یکی از این نمایندگی هاش گفت سوختگی قابل مشاهده داره خارج از گارانتیه
    20 تومن رفت تو پاچم ... البته یه فکری کردم ... ببینم اگه اینطوری بشه که فلشم زنده میشه

ای خدا یعنی میشه !

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

آخه اصلا فلش 500 گیگ داریم .. که تو رفتی 50 تاشو خریدی ؟

بعید میدونم بالاتی 64 یا ماکزیمم 128 گیگ دیگه فلشی با ظرفیت بیشتر ساخته شده باشه
    آخه اگه اینطور بود که دیگه ملت مرض نداشتن برن هارد بخرند ... می رفتن فلش مموری میخریدند می زاشتن جای هارد هم سرعتش بیشتره هم طول عمرش هم بی صداست و هزارتا مورد دیگه

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

رفتم دادم یکی از این نمایندگی هاش گفت سوختگی قابل مشاهده داره خارج از گارانتیه
    20 تومن رفت تو پاچم ... البته یه فکری کردم ... ببینم اگه اینطوری بشه که فلشم زنده میشه

ای خدا یعنی میشه !
    دوست عزیز فلش 64 گیگی تو بازار ایران هم یافت میشود. و رکورد بالاترین ظرفیت هم اکنون در دست شرکت کینگستون است با فلش مموری 256 گیگابایتی که چند وقت پیش معرفی کرد

پروفشنال seied-taher's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Vainglory

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست خوبم بگذارید متخصصین نظراتشون رو اعلام کنند...
    اگر به این لینک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مراجعه کنید در مورد فلشهای ترانس مدل v30 بیشتر اطلاعات کسب مبکنید....

ممنون.....

لطفا دوستان یه یه تسلای خاطری بدن 500 تومان ما به فنا رفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •