خب پس اگه پيغامي نمياد حتما اون فايل در سيستمت موجود هست
هنگام بسته شدن اگه سوالي مي پرسه مبني بر ذخيره سازي شما تاييد كنيد
مشكلي پيش نمياد
خب پس اگه پيغامي نمياد حتما اون فايل در سيستمت موجود هست
هنگام بسته شدن اگه سوالي مي پرسه مبني بر ذخيره سازي شما تاييد كنيد
مشكلي پيش نمياد
چه جوری میشه تو فرمول if مثلا بگیم که اگر خونهa1بزرگتر از یک عددی بود بیاد خونه a2را برابر با یک عددی قرار بده در غیر اینصورت محتویات خونهc2 رو به یک عددی تغییر بده؟
کلا چه جوری میشه محتویات یه خونه ای رو به صورت اتوماتیک وار تغییر داد تو فرمول
در مورد حل معادلات درجه دوم مطلبی دارید؟
با یک فرمول نمیتونی این کار را انجام بدی مگر از طریق کد نویسی VBA
ولی اگه واسه خونه a2و خونه c2 جداگانه فرمول بنویسی میتونی مسئله را حل کنی
موفق باشی
اگه زحمتی نیست لطف کنید بگید دقیقا چه تنظیمی در page setup باید انجام بدم
مشه بگید دقیقا چه جوری؟
در مورد معادله در جه دو چیزی دارید بگید
Last edited by ila; 12-02-2009 at 22:12.
فکرنمی کنم بشه کاری کرد! تنها قسمت پرکاربرد برای ریاضیاتش فکر کنم solver که اون هم نمیتونه معادله حل کنه (بیشتر به درد حل مسائل برنامه ریزی خط میخوره ؛ من یه بار یه مسئله تحقیق در عملیاتو باهاش مدل کردمدر مورد حل معادلات درجه دوم مطلبی دارید؟![]()
چجوری میشه روی روی یه فایل اکسل پسورد گذاشت ؟ البته تو 2007 از تب Review میشه ولی باید یه حرکتایی بزنی تا مایکروسافت اجازه بده که ....
راه مطمئن تری هست ؟
دوستان سلام
خسته نباشيد . اگه ممكنه منرو در مورد سوال زير راهنمايي كنيد
در ستون b رشته اعدادي به عنوان مثال 1001و1003 و 5001 5003 و 7001 و 7003 وجود داردكه نمايانگر سرفصل ترازنامه و در ستون c اعداد خاصي مثلا21تعداد 6بار جلوي اعداد ستون b و عدد 89 تعداد 6 بار جلوي اعداد تكرار شده و ستون b نمايانگر كد هرشعبه شركت ميباشد و درنهايت در ستون d مانده ترازنامه هر يك از كدهاي فوق . حالا به چه صورت ميتوان فرمول نوشت كه اعداد 1001 و 1003 شعبه 21 شركت رادر مجموعه كل شعب پيدا كرده و نهايتا مجموع مانده موجود متناظر اعداد 1001 و 1003 هر شعبه را كه در ستون dميباشد را در يك سلول ديگر نمايش دهد ؟ ممنون
شما برا اين كار كافيه گزينه Landscape رو از كادر ذكر شده بزني تا بصورت افقي روي كاغذ پرينت گرفته بشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)