تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 126 از 358 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من این تاپیکو دنبال نمی کنم!
    پست اولو خوندم تو تاپیک هم جستجو کردم اما ندیدم کسی در مورد قضیه اون کلیپ بشقاب پرنده ها در اهواز توضیحی چیزی بده
    حتما همه اون ویدئو رو دیدین
    اهواز کجا بوده، اینو اول بار که تو نت پخش کردن گفتن مال هاوایی هست که البته زود Fake بودنش معلوم شد. به موبایل ایرانی‌ها که راه پیدا کرد شد «یوفو در اهواز»!
    احتمالاً چون توش نخل دیده میشه منتسب به اهواز شده! ... نسخه اولیه اش که مال 2 سال پیشه به هاوایی و هائیتی(این یکی از همه مرسوم تر بود) و مناطق گرمسیری دیگه وصل شده بود و البته در واقع هم که مال هیچ جای خاصی نیست و همونطور که دوستمون گفت یه ویدئوی ساختگی (fake) هستش ...

برای تشخیص این قضیه کافیه به درخت ها در این ویدئو نگاه کنید که همگی کاملا مشابه طراحی شده اند و از روی نخل های دیجیتالی موجود در یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3D شبیه سازی شده اند .. (عکس دیگر موجود در ضمیمه رو با این عکس زیر مقایسه کنید)

بهرحال این یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسیار پرمخاطب در YouTube بود و بعداً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویدئو درباره چگونگی ساختن این ویدئو توضیح داد و مصاحبه اش حتی در لس آنجلس تایمز هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد .. مشخص شد که این آقا برای یه کمپانی جلوه های ویژه کار می کرده و این ویدئو بخشی از یه تحقیق اولیه برای ساخت یک فیلم بوده :

یه مقاله بسیار کامل با عکسها و تحلیل های کامل در این زمینه رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید.

2. 12 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

اندام (دو دست و دو پا) را به ازای برآورده شدن آرزوهای خود قطع می کردند/ می شکوندن ...صرفاً خالکوبی شانه و نیمه بالا بدن، بجز دستها و سر رو دیدم (و حتی صورت).. اما هیچوقت خالکوبی دست یا پای این مجسمه ها ذکر نشده...
    دوست عزیز من ,
    احتمالا متوجه سوالم نشدی.
    قسمتی که در پست قبلیم روی تصویر داخل محدوده باخط قرمز مشخص کردم نه دست هست نه پا نه شانه نه نیمه بالای بدن و نه صورت.
    آیا ناحیه اون قسمت در یک شخص بدون لباس قابل توجیه هست؟

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط seamack
    دوست عزیز من ,
    قسمتی که در پست قبلیم روی تصویر داخل محدوده باخط قرمز مشخص کردم نه دست هست نه پا نه شانه نه نیمه بالای بدن و نه صورت.
    با توجه به توضیح زیر:
    اندام (دو دست و دو پا) را به ازای برآورده شدن آرزوهای خود قطع می کردند
    میشه حدس زد برای راحت تر قطع کردن پاها رو متمایز ساختند
    با این کار بعد از قطع دو پای مجسمه از محل مشخص شده بازهم میشه قسمت باقی مانده مجسمه را روی سطح صاف قرار داد، ولی اگر هرکس پاها رو از جایی که دوست داره و به شکل غیرمتقارن جدا کنه نمیشه این کار رو کرد.

5. 2 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

جالبه.... من اول بار این فیلم بشقاب پرنده هارو دیدم میگفتن مال بوشهره
    Last edited by babak_gww; 23-10-2009 at 23:41.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

میشه حدس زد برای راحت تر قطع کردن پاها رو متمایز ساختند.با این کار بعد از قطع دو پای مجسمه از محل مشخص شده بازهم میشه قسمت باقی مانده مجسمه را روی سطح صاف قرار داد، ولی اگر هرکس پاها رو از جایی که دوست داره و به شکل غیرمتقارن جدا کنه نمیشه این کار رو کرد.
    به این میگن یک نظر خوب شخصی.
    اما موقعی قابل قبول خواهد بود که وجود رسمی مثل شکاندن دست و پا و... - اونهم در 5000 قبل از میلاد - رو قطعی بدونیم.
    از این گذشته , نظریه شما در مورد مجسمه های بعدی مصداق نداره.
    Last edited by seamack; 24-10-2009 at 00:06.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برعکس اونچه گفتید، کاملاً متوجه سوال هستم ... در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ام هم کامل گفتم، به احترام شما باز هم تکرار می کنم (و البته در واقع فرصت خوبیه که یادداشت های بیشتری رو مطرح کنم) : ناحیه ای که اشاره کردید نماینده "برجستگی لگن" هستش (تاکید مجدد روی زن بودن این مجسمه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ذکر شد) که طبیعتاً خالکوبی داره.. از اونجا به پایین پا هستش که خالکوبی نداره...

از موزه ملی هنرهای آسیایی ژیمت (واقع در فرانسه) نقل می کنم:
    نیمه بالای بدن و لگن عریض دارای نقش هایی است ... دستها و پاهای کوچک مجسمه (نسبت به کل بدن) با Dogu های دیگر از این نوع که مشخصاً نماینده زن بودن آن هستند همخوانی دارد.
    از کتاب معروف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :4ص- (نوشته پروفسور پال وارلی – که یکی از معتبرترین ژاپن شناسان دنیا به شمار میره)
    بخشی از این مجسمه ها که سینه، و لگن عریض دارند (نماینده زن بودن یا حامله بودن) کاربرد مذهبی داشتند ... دست ها و پاهای Dogu ها عمداً شکانده میشد .. این کار اغلب توسط شفادهنده و به نیت بهبودی یکی از اعضای بدن بیمار صورت می گرفت

این، فرم هنری غالب در مجسمه های dogu در اون دوره بوده و باستان شناسان در موردش اتفاق نظر دارن و هیچ چیزی غریبی درباره اش وجود نداره... از صفحه مربوط به Dogu ها متعلق به گروه باستان شناسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقل می کنم:
    (عکس ضمیمه رو چک کنید)

نمونه شماره A4234، در ناحیه ایتاکورا کشف شده و معادل مجسمه های کامه گائوکا (همین dogu های معروف که داریم روشون بحث می کنیم) می باشد. (با وجود تفاوت جغرافیایی شان: اولی متعلق به مرکز و دومی متعلق به شمال شرق ژاپن) ... اجزای کلی مجسمه ها و نقش هایی که روی آنها کشیده شده کاملا مشابه آنچه در مجسمه های کامه گائوکا مرسوم است می باشد.

9. 7 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط seamack
    اما موقعی قابل قبول خواهد بود که وجود رسمی مثل شکاندن دست و پا و... - اونهم در 5000 قبل از میلاد - رو قطعی بدونیم.
    گفته شد که:

نقل قول نوشته شده توسط seymour
    واسه همین بوده که بسیاری از اینا رو در مکانهایی که خاکروبه باستانی بودند پیدا کردند و اغلب هم با یک یا چند اندام قطع شده: چون در مراسم مذهبی یکی یک اندام رو جدا می کردند...
    شاید باور این مراسم برای شما مشکل باشه ولی عجیب تر از این رسمی هست در شرق که پاهای زنان رو از نقاطی خاص (حدود زانو) شکسته و قطع میکنند تا قد زنان کوتاه تر شود و البته برای این کار دلایل خاصی هم دارند!
    من این رسم رو مدت ها پیش در یک مستند دیدم و الان جزییات کامل رو به خاطر ندارم

11. 3 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

شاید باور این مراسم برای شما مشکل باشه ولی عجیب تر از این رسمی هست در شرق که پاهای زنان رو از نقاطی خاص (حدود زانو) شکسته و قطع میکنند تا قد زنان کوتاه تر شود...من این رسم رو مدت ها پیش در یک مستند دیدم و الان جزییات کامل رو به خاطر ندارم.
    لطف میکنید اگر مشخصات بیشتری از اون فیلم و نام مکان و ...در این باره برایمان معرفی کنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

لطف میکنید اگر مشخصات بیشتری از اون فیلم و نام مکان و ...در این باره برایمان معرفی کنید.
    چون این مستند رو مدت ها پیش در یکی از شبکه های تلویزیون ایران (شبکه چهار یا شبکه آموزش) دیدم، در مورد جزییات خیلی مطمئن نیستم ولی چیزی که یادم هست اینه:
    - قسمتی از هر دو پا رو قطع می کردند (البته قطع کردن رو نشون نداد! بلکه کسانی رو که پاشون قطع شده بود نشون داد)
    - این رسم مخصوص زنان بود
    - فکر کنم دلیلش اونطور که گفته شد زیبایی (به خاطر قد کوتاه تر زن در برابر شوهرش) یا شاید هم خوش اقبالی بود
    - مربوط به یکی از مناطق شرق آسیا بود (با توجه به چهره مردم)

اگر اطلاعات بیشتر لازم هست بگید در گوگل سرچ کنم شاید منبعی هم پیدا بشه

14. 2 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

باز اونجا به پایین پا هستش که خالکوبی نداره...
    نظر به اینکه شاهد هستیم خالکوبی در نقاطی مانند بازو و پشت دست و حتی پشت گردن و... امکان پذیر هست ; کارشناس ها جواب بدهند چرا این خالکوبی ها(در صورت وجود) در پاها و در بازو دیده نشده؟مگر نه اینکه این ها نماینده آستین :

و این:

نشان دهنده یقه در لباس هستند؟
    آیا در 5000 سال قبل از میلاد خالکوبی برجسته(!) آنهم درست در مکان های گردن و مچ های دست وجود داشته؟
    خدا داند چه کسانی خیال پردازند.[شما منظورم نیستید.]
    ... نماینده زن بودن یا حامله بودن...
    سازنده اثر تا اون حد نبوده که ندونه زنی که باردار میشه شکمش از جلو باد میکنه , نه از طرفین:

...پروفسور پال وارلی – که یکی از معتبرترین ژاپن شناسان دنیا به شمار میره...
    کما فی السابق بنده مدرک دانشگاهی رو نشانه درستی هیچ مطلبی بطور یقین نمیدونم.
    این، فرم هنری غالب در مجسمه های dogu در اون دوره بوده و باستان شناسان در موردش اتفاق نظر دارن...
    هنر به این صورتی که ما الان در این زمان اون رو تعریف میکنیم اون موقع اصلا وجود نداشته.
    Last edited by seamack; 27-07-2010 at 22:07.

16. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •