تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 312 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

ممنوم مرسدس جان

داره خودمونی میشه m_s20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست من از من میشنوی با اجنه ارتباط نگیر حتی در خواب!
    اکثر کسایی که با اجنه ارتبط میگیرین دچار حالتهای عجیبی میشن و از زندگی شون باز میشن حالتهایی مثل پرش که در بعد زمان سیر میکنن مطمئن باشین اگه این مسله به صلاح انسان بود خدا اجنه را از چشم ما پنهان نمیکرد اولش هیجان انگیزه ولی عاقبت خوبی نداره!!
    شما فکر میکنین اگه حیواناتی مثل فیل یا ببر عقل داشتند چی میشد بخاطر اینکه از انسان قدرت بدنی بیشتری دارند روزگار رو بر انسان سیاه میکردند
    حالا خود دانی!!
    موفق و موید وپیروز باشید

داره خودمونی میشه m_s20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط carol
    سلام خدمت بچه هاي اين تاپيك
    دير رسيدم خيلي دير و نتونستم از بحث ها استفاده كنم فقط يه سوال داشتم
    من فقط موقع خواب ميتونم برونفكني كنم البته خيلي ارادي نيست ولي ميشه گفت 60% اراديه ولي نميتونم از جسمم فاصله بگيرم نميدونم چرا شايد به خاطر اينه كه ميترسم ازش دور بشوم (يه قسمت از ترس من براي اينه كه ميترسم تسخير بشم چون خونمون جن داره )و هر دفعه به خواسته ي خودم داخل بدنم برميگردم ولي آخرين دفعه كه از دفعه هاي قبل زيادتر بيرون موندم و واقعا ميخواستم از بدنم فاصله بگيرم احساس كردم دارم ميچرخم با اينكه سر جام بودم بعد سرگيجه گرفتم و برگشتم ميشه يه نفر راهنمايي بكنه
    خيلي ممنون
    دوست عزیز شما قبل از اینکه برونفکنی انجام بدی باید ارتباط با اجنه رو قطع کنی حتما باید در مکانی باشی که محل عبور و مرور اجنه نباشه این مطلبو از خودم نمیگم توی یه کتاب خوندم چند جا توی اینترنت هم با این مسله برخورد کردم چون روح در بدن قرار نگرفته انرزی مثبت شخص رو میمکند و انرزی های سنگین به بدن تحمیل میکنن
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط carol
    سلام خدمت بچه هاي اين تاپيك
    دير رسيدم خيلي دير و نتونستم از بحث ها استفاده كنم فقط يه سوال داشتم
    من فقط موقع خواب ميتونم برونفكني كنم البته خيلي ارادي نيست ولي ميشه گفت 60% اراديه ولي نميتونم از جسمم فاصله بگيرم نميدونم چرا شايد به خاطر اينه كه ميترسم ازش دور بشوم (يه قسمت از ترس من براي اينه كه ميترسم تسخير بشم چون خونمون جن داره )و هر دفعه به خواسته ي خودم داخل بدنم برميگردم ولي آخرين دفعه كه از دفعه هاي قبل زيادتر بيرون موندم و واقعا ميخواستم از بدنم فاصله بگيرم احساس كردم دارم ميچرخم با اينكه سر جام بودم بعد سرگيجه گرفتم و برگشتم ميشه يه نفر راهنمايي بكنه
    خيلي ممنون
    سلام کارل جان.
    خیلی خیلی مراقب باش که بدون استاد داری این کارها رو انجام میدی خدای نکرده مشکلی پیش نیاد. وارد شدن به دنیای غیر اورگانیک ها بسیار خطر ناکه و اصلا توصیه نمیشه.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط m_s20
    دوست من از من میشنوی با اجنه ارتباط نگیر حتی در خواب!
    اکثر کسایی که با اجنه ارتبط میگیرین دچار حالتهای عجیبی میشن و از زندگی شون باز میشن حالتهایی مثل پرش که در بعد زمان سیر میکنن مطمئن باشین اگه این مسله به صلاح انسان بود خدا اجنه را از چشم ما پنهان نمیکرد اولش هیجان انگیزه ولی عاقبت خوبی نداره!!
    شما فکر میکنین اگه حیواناتی مثل فیل یا ببر عقل داشتند چی میشد بخاطر اینکه از انسان قدرت بدنی بیشتری دارند روزگار رو بر انسان سیاه میکردند
    حالا خود دانی!!
    موفق و موید وپیروز باشید
    تایید میشه. ممنون مهدی جان از توضیحتون.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط zolgharnein
    ممنوم مرسدس جان
    خواهش میکنم دوست عزیز. موفق باشین.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld

هدف بعدیم ملاقات با یک جن توی خوابه!
    =-=-=-
    خدا خیر بده کسایی را که منو وارد این راه کردن!
    علیرضا جان جای تو بودم اصلا فکرش رو هم نمیکردم. بازهم توصیه میکنم هرگز و هرگز بدون راهنما وارد نشین. اثراتی میزاره که خدای ناکرده در آینه مشکلات اون گریبانگیر خود و خانواده تا چند نسل میشه. از ما گفتن بود .

داره خودمونی میشه carol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببخشيد ولي من كاري به كار اون ندارم من فقط ميخوام برونفكني كنم البته چند بار هم بعد از اينكه اين موجود به خونمون اومده برونفكني داشتم ولي چيزي نديدم !الانم كلا تمرينات رو كنار گذاشتم چون ميترسم انرژي بدنم زياد بشه و ناخودآگاه برونفكني داشته باشم البته قبل از خواب.
    ديشب هم موقع خواب احساس ميكردم انرژي زيادي كل بدنم رو دربرگرفته اين انرژي از بيرون بود نه از بدن خودم و داخل بدن خودم هم انرژي جريان پيدا كرده بود از دفعه هاي قبل هم ملموس تر بود يعني احساس ميكردم مخصوصا زير ستون فقراتم و كمرم يه چيزي جريان داره مثل آب .
    بعد هم چون ترسيدم با وجود اون توي خونه دچار برونفكني بشم شب رفتم پيش برادرم خوابيدم(البته برادرم كوچيكه) تا انرژيم با اون مبادله بشه و كم بشه و قشنگ انرژي رو حس ميكردم كه مثل يه جريان خيلي شديد از بدنم خارج ميشد .

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld

هدف بعدیم ملاقات با یک جن توی خوابه!
    =-=-=-
    خدا خیر بده کسایی را که منو وارد این راه کردن!
    چرا توي خواب؟
    ممكنه مغلوب بشي....
    اما در كل , اين نيز بگذرد......
    و تو مي ماني.

هر چند هيچوقت اين اتفاق برات نمي افته.

تا بعد......

داره خودمونی میشه carol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

راستي يه چيزي رو يادم رفت بگم چند بار يه نور قرمزي رو روي ديوار ديدم هر دو بار شب بوده . دفعه ي اول خواهرم هم اين نور رو ديد و دفعه ي دوم وقتي بود كه همه ي چراغ ها خاموش بودند . اين نور جوريه كه انگار يه چيزي هست بعد نورش افتاده رو ديوار مثل نور غروب خورشيد خيلي هم واضحه يعني اگه به ديوار نگات بيفته كاملا ميبيني كم هم نيست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •