ممنوم مرسدس جان
دوست من از من میشنوی با اجنه ارتباط نگیر حتی در خواب!
اکثر کسایی که با اجنه ارتبط میگیرین دچار حالتهای عجیبی میشن و از زندگی شون باز میشن حالتهایی مثل پرش که در بعد زمان سیر میکنن مطمئن باشین اگه این مسله به صلاح انسان بود خدا اجنه را از چشم ما پنهان نمیکرد اولش هیجان انگیزه ولی عاقبت خوبی نداره!!
شما فکر میکنین اگه حیواناتی مثل فیل یا ببر عقل داشتند چی میشد بخاطر اینکه از انسان قدرت بدنی بیشتری دارند روزگار رو بر انسان سیاه میکردند
حالا خود دانی!!
موفق و موید وپیروز باشید
دوست عزیز شما قبل از اینکه برونفکنی انجام بدی باید ارتباط با اجنه رو قطع کنی حتما باید در مکانی باشی که محل عبور و مرور اجنه نباشه این مطلبو از خودم نمیگم توی یه کتاب خوندم چند جا توی اینترنت هم با این مسله برخورد کردم چون روح در بدن قرار نگرفته انرزی مثبت شخص رو میمکند و انرزی های سنگین به بدن تحمیل میکنننوشته شده توسط carol
موفق باشی
سلام کارل جان.نوشته شده توسط carol
خیلی خیلی مراقب باش که بدون استاد داری این کارها رو انجام میدی خدای نکرده مشکلی پیش نیاد. وارد شدن به دنیای غیر اورگانیک ها بسیار خطر ناکه و اصلا توصیه نمیشه.
تایید میشه. ممنون مهدی جان از توضیحتون.نوشته شده توسط m_s20
خواهش میکنم دوست عزیز. موفق باشین.نوشته شده توسط zolgharnein
علیرضا جان جای تو بودم اصلا فکرش رو هم نمیکردم. بازهم توصیه میکنم هرگز و هرگز بدون راهنما وارد نشین. اثراتی میزاره که خدای ناکرده در آینه مشکلات اون گریبانگیر خود و خانواده تا چند نسل میشه. از ما گفتن بود .نوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld
ببخشيد ولي من كاري به كار اون ندارم من فقط ميخوام برونفكني كنم البته چند بار هم بعد از اينكه اين موجود به خونمون اومده برونفكني داشتم ولي چيزي نديدم !الانم كلا تمرينات رو كنار گذاشتم چون ميترسم انرژي بدنم زياد بشه و ناخودآگاه برونفكني داشته باشم البته قبل از خواب.
ديشب هم موقع خواب احساس ميكردم انرژي زيادي كل بدنم رو دربرگرفته اين انرژي از بيرون بود نه از بدن خودم و داخل بدن خودم هم انرژي جريان پيدا كرده بود از دفعه هاي قبل هم ملموس تر بود يعني احساس ميكردم مخصوصا زير ستون فقراتم و كمرم يه چيزي جريان داره مثل آب .
بعد هم چون ترسيدم با وجود اون توي خونه دچار برونفكني بشم شب رفتم پيش برادرم خوابيدم(البته برادرم كوچيكه) تا انرژيم با اون مبادله بشه و كم بشه و قشنگ انرژي رو حس ميكردم كه مثل يه جريان خيلي شديد از بدنم خارج ميشد .
چرا توي خواب؟نوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld
هدف بعدیم ملاقات با یک جن توی خوابه!
=-=-=-
خدا خیر بده کسایی را که منو وارد این راه کردن!
ممكنه مغلوب بشي....
اما در كل , اين نيز بگذرد......
و تو مي ماني.
هر چند هيچوقت اين اتفاق برات نمي افته.
تا بعد......
راستي يه چيزي رو يادم رفت بگم چند بار يه نور قرمزي رو روي ديوار ديدم هر دو بار شب بوده . دفعه ي اول خواهرم هم اين نور رو ديد و دفعه ي دوم وقتي بود كه همه ي چراغ ها خاموش بودند . اين نور جوريه كه انگار يه چيزي هست بعد نورش افتاده رو ديوار مثل نور غروب خورشيد خيلي هم واضحه يعني اگه به ديوار نگات بيفته كاملا ميبيني كم هم نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)