چند بار گفته شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند بار گفته شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by tanzad; 31-08-2007 at 18:11.
تو چند صفحه قبل یکی از دوستان عزیز اومد و نشونه یکی از گوشی هایی که شاید قرار باشه چند دهه بعد تولید بشه رو دادن...!
ایشون بعد از گذشت چند صباحی یادی از ایشون کردن احتمالا...!!!
سلام به همگی
می شه یکی من راهنمایی کنه
یکی از دوستام میخواد n95 بگیره اما با توجه به اینکه n95 8gb امده و ظاهرا" از معمولیش بهتره شما کدومو پیشنهاد می کنید؟
اینطور که من فهمیدم 8gb با تریش قویتره و ابتیکال زوم داره به علاوه صفحه ی نمایش بزرگتر و گوشی در سری اول تولیدش که فنلاندی بودن و ا صل بودن اون تائید می کنه فقط مشکل درپوش لنزه که گویا ورداشته شده
اگه لطف کنین و قیمت 8gb و معمولیش بگین ممنون می شم و این که آیا اطلاعات من درسته یا نه؟
آیا 8gb الان وارد ایران شده؟
مرسی
سلام دوست عزیز
اطلاعات شما درسته و تایید میشه
در مورد ان95 8GB باید بگم که هنوز وارد بازار ایران نشده ولی به نظر میاد ورودش نزدیکه...
بنا بر این در مورد قیمتش هم نمی شه نظری داد ولی میشه حدس زد که حدود 700 تومن قیمتش جا بیوفته بعد از مدتی ...
اگه دوستتون صبرش زیاد هست به نفعش هست که منتظر بمونه ...به هر صورت این گوشی نمونه کامل شده ان 95 کنونی هست اگر چه همین ان95 کنونی هم جز ضعف باطری مشکلی نداره و به راحتی میشه بعدا باطری قویتری که روی ان95 8GB هست را روی این هم استفاده کرد...
Last edited by IMANOKIA; 01-09-2007 at 01:01.
راستشو بخوای اگه صبر کنه بهتره (به نظر من)
مطمئنا 8 گیگابایتش بهتر از معمولیشه خصوصا باطریش...
ضمنا با ورودش به بازار باعث افت قیمت بیشتر مدل معمولیش میشه...
منم احتمالا مال خودمو تا چند روز دیگه (تا بیشتر از این ارزون نشده) میفروشم و منتظر 8 گیگابایتیش میمونم...
من همین 1 ساعت پیش قیمت معمولیشو پرسیدم 570 (تهران)
فقط باید صبر کرد و دید که 8 گیگابایتیش کی وارد میشه..
از شما دو دوست عزیز(IMANOKIA و tanzad) ممنونم !
فکر می کنید این گوشی دقیقا" کی وارد بازار ایران بشه؟
طبق شواهد و شنیده ها این گوشی الآن چند روزی میشه که وارد بازار جهانی شده اما از اونجایی که بازار ما اصلا جهانی نیست(!!!) احتمالا تا آخر این ماه باید سر و کله چندتاشون تو بازار پیدا بشه که البته مثل بقیه گوشی ها توصیه میشه که همون اول خریداری نشه...!
تو چند صفحه قبل یکی از دوستان عزیز اومد و نشونه یکی از گوشی هایی که شاید قرار باشه چند دهه بعد تولید بشه رو دادن...!
ایشون بعد از گذشت چند صباحی یادی از ایشون کردن احتمالا...!!!
کی رو میگی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
کی می دونه قیمت 6110 چنده ؟! تو تاپیکای دیگه که جواب ندادن ! لطفا قیمت دقیق رو بگید !
مرسی
فکر می کنید این گوشی در بدو ورودش به ایران چه قیمتی داشته باشه؟
و معمولیش با چه افت قیمتی مواجه بشه؟
یه چیزی که می تونه برای دوستم حائز اهمیت باشه اصل بودن این گوشیاست .. من سعی می کنم متقعادش کنم که صبر کنه ... البته امیدوارم این گوشی قیمت روزای اول n95 معمولی نداشته باشه!
فعلا"...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)