دوست گرامی سوالتون رو در تاپیکهای متعدد تکرار نفرمایید: مراجعه کنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی سوالتون رو در تاپیکهای متعدد تکرار نفرمایید: مراجعه کنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها. زیرنویس رو خرچنگ قورباغه نشون میده باید تنظیمات کجا رو تغییر بدم؟ این ویندوز 8 هست تو قبلیها میدونستم تو این پیدا نکردم. اگرم بشه با همون kmplayer درست کرد که چه بهتر. مرسی
توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهش پاسخ داده شده
سلام
خدمت دوستان یه مشکلی که من دارم زیرنویس روکه با vobsub به فیلم می چسبوندم تمام مراحل خوب انجام میشه تو کامپیوتر هم درست پخش میکنه ولی همون فیلمو که
با فلش از طریق دی وی دی پلیر پخش میکنم و زیرنویسو که فعال میکنم یه چند کلمه رو علامت سئوال نشون میده مثل کلمه ((ی )) از دوستان خواهش میکنم کمک کنن.
با تشکر
سلام بچه ها
شرمنده اگه سوالم تکراریه. بهترین نرم افزار برای تبدیل فایلهای srt به sub چیه؟ طوری که تنظیماتش بهم نریزه. من از این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده کردم که به صورت آنلاین کانورت میکنه. اما به صورت تصاعدی! زیرنویس رو عقب و جلو میبره.
پیشاپیش ممنون![]()
برنامه subtitle creator.
سینماهای خانگی که از srt ساپورت میکنند زیرنویس فارسی را خرچنگ.. نشان میدهند با توجه به اینکه زیرنویس فارسی تحت ساپورت پلیر است فکر میکنید مشکل کجا است؟
سلام، روی چه حرفهایی مشکل وجود داره بجز ی ، ک یا گژپچ هم نمایش داده نمیشه؟ ی و ک (ي و ك) در فایل زیرنویس اصلی، عربی هستند یا فارسی؟
انکدینگ زیرنویستون رو تغییر بدید (Notepad/Save As)
سلام …من یه مشکل درمورد زیرنویس دارم که امیدوارم کمکم کنی…..من یه ----- دارم که فقط میشه فایل های ضبطی شو ازخوده ----- دید.ونمیشه اونو تو کامپیوتر دید …..من وقتی یه فیلم ظبط میکنم و زیرنویشو به ----- انتقال میدم….بلاشک به خاطر زمان فیلمی که ظبط کردم زیرنویس مقداری به جلو یا عقب میره ونمیتونم زیرنویسو هماهنگ با فیلم ببینم…اگه میشه کمکم کن وبرنامه ای معرفی کن که ((همه زیرنوسه فیلمو مقداری به جلو یا مقداری به عقب ببرم تا بتونم زیرنویسو با فیلم هماهنگ کنم))اسم برنامه و طریقه استفادشو برام بگو …… منتظرم ممنون
[QUOTE=Arash4484;7822242]سلام، روی چه حرفهایی مشکل وجود داره بجز ی ، ک یا گژپچ هم نمایش داده نمیشه؟ ی و ک (ي و ك) در فایل زیرنویس اصلی، عربی هستند یا فارسی؟
بیشتر (ی ) رو علامت سئوال نشون میده در فایل زیر نویس فارسی هست در ضمن همونو در دستگاه دیجیتال تلویزیون پخش کردم درست جواب داد .یعنی عیب از
دی وی دی پلیر هست
با تشکر از پاسختون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)