مهرداد عزیز البته میتونی 360 رو به مانیتور وصل کنی که در مقایسه با تلویزیون معمولی تصویری به مراتب بهتر خواهی داشت.
مهرداد عزیز البته میتونی 360 رو به مانیتور وصل کنی که در مقایسه با تلویزیون معمولی تصویری به مراتب بهتر خواهی داشت.
تصویرش روی تلویزینو های HD و مانیتورهای به روز بهتره ! (فکر میکنم این جواب بهتری باشه تا بگیم روی تلویزیون های معمولی تصویر خوبی نداره)
سلام ایا بازی haze بلاخره برای x360 میاید چون سایت gamespot کنسل زده ولی ign gametrailers اسم x360 رااوردند
یادم رفت ایا x360 در سبک kart racing بازی دارد
فعلا که نه. سازنده ها فعلا فقط دارن روی نسخه ی Ps3 بازی کار میکنن و خبری از 360 نیست.
تا اونجایی که من میدونم، خیر.
دوستان يک جا تو بازی رايانه ديدم دويل می کراي4 رو برای 360 هم زده. من که جايی نديدم. حقيقت داره؟
مازیار تو مطمئنی همه ی هیلو ادیشنهای توی ایران مادر بورد زفیر دارن؟
فکر کنم خودت تو یه پست گفته بودی اکثرا فالکون دارن....!!!!آره دوست من .تعدادی از دوستان هستن که ميرن دبی و کنسول ميارن. و ميگن بين تمام هيلو هايی که آوردن يکدونه فالکون ديده نشده. خيلی عجيبه.
الان آرکيد ها بيشتر فالکون دارن تا هيلو!
بله دویل می کرای 4 برای 360 هم میاد ولی گفته شده نسخه ps3 بهتره تا 360. اینو خود سازندگان بازی گفتن از خودم در نیاوردمدوستان يک جا تو بازی رايانه ديدم دويل می کراي4 رو برای 360 هم زده. من که جايی نديدم. حقيقت داره؟
سلام دوستان. ميخوام تمام سيو گيم ها و اچايومنت هامو از رو هارد 360 کپی کنم رو Mp3palyerيا Flash memory.
ميشه کامل راهنمايی کنيد که چجوری اینکار رو بکنم؟
از اول قدم به قدم.
لعنت به مایکروسافت با این کنسول ساختنش...
این 360 من دوباره 3 چراغه شد.....
میخوام از همین بالا پرتش کنم پائین..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)