با تشکر از شما
دوستانی که مشکل دارند ، باید توضیح بدن که بسته نامحدود شبانه را بارها و بارها پشت سر هم روی یک سیمکارت گرفتن ؟ آیا چندبرابر حجم تعریف شده دانلود داشتند ؟
با تشکر از شما
دوستانی که مشکل دارند ، باید توضیح بدن که بسته نامحدود شبانه را بارها و بارها پشت سر هم روی یک سیمکارت گرفتن ؟ آیا چندبرابر حجم تعریف شده دانلود داشتند ؟
بنده یه سیمکارت اعتباری داشتم که دو سه سالی هست باهاش از نت شبانه همراه اول استفاده می کنم که همین بلای سرعت 200 کیلوبایت بعد از تمدید اخری سرم اومد . با خط داعمم نت شبانه فعال کردم که دفعه اولم بود از این سیمکارت واسه نامحدود استفاده می کردم که بعد از چند شب سرعت اون هم محدود شد . قشنگ مشخصه که اعلام نکردن تا سرویس ماهیانه جدید رو فعال کنی
من چند سالی هست دارم و ده ترایی دانلود داشتم. برای همه محدود کردند. کسانی هم که محدود نشدند با خرید بسته جدید محدود میشن. فقط تو چند پست قبل هم گفتم از اپلودبوی وقتی دانلود کنی محدودیت نداره. حالا نمیدونم اپلودبوی داخلی حساب میشه یا نه.با تشکر از شما
Last edited by GHAGHALEELEE; 10-01-2022 at 05:21.
دو شبی هست که سرعت من محدود شده به 2 مگابیت بر ثانیه ، آپلود هم 1 مگابیت. برای همین به این فروم سر زدم که مث اینکه بله خیلیا این مشکلو دارن.
خوب دوستان وقتش رسیده سلب امتیاز کنم و خلاص! چند گیگ روزانه دارم تموم شد سلب امتیاز میکنم و خلاص
برن خوش باشن
چند تا بازی گاهی باهاش رو کنسول دانلود میکردیم که نخواستم
لعنت خدا به همشون
خسته مون کردن
دیگه حوصله شکایت و پیگیری هم نیست
۱۰ تومان هم کوفتشون بشه چرا؟ بعضیا میگن چیزی نیست اما جمع ببندی خیلی پوله
ریالش حرومشون بشه منی که نمیتونم کلی وایسم ۵۰ گیگ داولنود شه با سرعت ۲ مگ به درد مادر گرامیشون میخوره
کلا من جای شما باشم سلب امتیاز میکنم
خلاص
مثل اینکه این محدودیت واسه سایت های خارجی هست و با سایت های ای پی ایران محدودیت نداری. چند تا سایت دانلود ایرانی رو چک کردم سرعت مکس بود. ولی خب این به کاری نمیاد! نمیدونم لیچر داریم لینک داخلی بده یا نه. بیتسو هست ولی سرعت اون یه مگ هم نمیره.
باید باز راهکار جدید پیدا کرد ...
من دارم همین الان با بیتسو دانلود می کنم سرعتش هموم 2 هست . سرورش خارجیه
نه داداش داخلی خارجی نداره کلا در بسته شبانه پهنای باند رو تا نود درصد محدود کردن یا میکنن حالا شما رو نمیدونم اما من اصلا دانلود خارجی ندارم و فقط از دوتا سایت داخلی مشهور گاهی بازی کنسول دانلود میکنم که محدود شده با اسپید تست یا برنامه خود همراه اول هم از سرورداخلی تست سرعت میگیرم رو یک مگ محدوده البته وقتی داخلی یک مگه طبعا خارجی دویست سیصد کیلوبایت میشه.
- سلام
- [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
تو اپ رایتل من وقتی تیک نامحدود رو می زنم فقط سه تا بسته میاره.نیم ساعت 2.5 گیگ، 3 ساعت 15 گیگ، 7 روزه 150 گیگ که قیمتش 55 تومنه.
برای 2 تا 7 صبح هم بیشترین حجمی که تو پنل دارم، 10 گیگ 30 روزه هستش.
شما تو پنل رایتل این سرویس رو که گفتین دارین؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)