از کجا میدونی من کارمند adsl مخابرات هستم ؟ شاید تو قسمت نگهداری باشم .مثلا پیش سرور ها
راستی من اجازه ی افشای اسرار مخابرات رو ندارم![]()
از کجا میدونی من کارمند adsl مخابرات هستم ؟ شاید تو قسمت نگهداری باشم .مثلا پیش سرور ها
راستی من اجازه ی افشای اسرار مخابرات رو ندارم![]()
همونطور که گفتم هنوز تمام یوزرها وارد سیستم جدید نشدن .دقیقا چه اروری میده ؟
فعلا خیر .صبر کنید تا سامانه رسمی بشه و وضعیت سرعت سرویس ها مشخص بشه.
دوستان نامحدود ها حذف نشده و نخواهد شد فقط تا رسمی شدن سامانه امکان خرید ان وجود ندارد.
نام کاربری یا رمز عبور صحیح نیست
یوزرها هنوز به طور کامل وارد پارتاک نشده اند.
چطور میتونم بفهمم خطم تا چند مگ جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
تو صفحه تنظیمات مودم ها یه بخشی است به نام status. طبق عکس زیر .max rate را چک کنید.
![]()
خوب من سرویس نامحدودم آخر ماه تموم میشه !! تکلیف چیه ؟ مثلا اگر یه سرویس معمولی ( 128 ) فقط برای وبگردی بخرم تا چند روز آینده نامحدود در دسترس میشه که ثبت کنم مجدد ؟؟ در آخر نفرمودید که با قیمت جدید برمیگردن یا خیر ؟
سلام .همون طور که گفتم تا زمان رسمی شدن پرتال هیچ چیزی مشخص نیست و هنوز تصمیم نهایی برای قیمت ها گرفته نشده اما تا جایی که من میدونم قرار نیست ارزون بشه و روی همون قیمت های جدید میمونه ولی باز هم باید منتظر باشید تا رای نهایی صادر بشه(البته هنوز این امکان وجود داره که حذف بشن و 100 درصد نیست) .دقیقا مشخث نیست چند روز طول میکشه و شما بهتره فعلا صبر کنید و تعرفه بلند مدت نخرید .ضمن اینکه قراره سرعت های روزانه حجمی هم مثل نامحدود ها واقعی بشه و دیگه مثل قبل 2 برابر سرعت نمیده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)