من الان 512 دارم سرعتم 64 هست.یعنی محدود هم همینقدره؟
من الان 512 دارم سرعتم 64 هست.یعنی محدود هم همینقدره؟
بله هیچ فرقی نداره![]()
دوستان کسی 10 مگ مخابرات تهران داره ؟ چطوریه ؟ سرعت دانلوذ از سایت های خارج و داخل یکیه ؟ یه تست سرعت بزارین لطفاً ...
سرویس های محدود مخابرات فقط تعرفههاش بیشتره وگرنه فرقی نداره. پیشنهادم اینه که اگه دانلودهای حجیم زیاد دارید 1 یا 2 مگ نامحدود خیلی بهتر از محدود ها هست، حتی 10 مگ. ولی اگر بیشتر توی صفحات چرخ میزنید و ماهی حدوداً 9-8 دانلود میکنید، محدود 10 مگ بهتره که بازم از نامحدود 1 مگ ارزون تر میشه، تازه بستههای افزایشی هم قیمت مناسب دارند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( البته این قسمت نوشته مال شرکت ها ولی فکر کنم منظورشون اینه که اگر خواستید باید کارت دانشجوییای، معرفی نامهای و ... بیارید)
البته در آخر باید بگم که من تا حد امکان دیگه سراغ محدود نمیرم، چون به خودم اعتماد ندارمو در اولین فرصت نامحدودش مینم
الآن 16 گیگ با "وایمکس ایرانسل 512، ماهی 2 گیگ" دانلود میکنم، اگه سرعتم بیشتر بشه ....
مرکز حکمت شعار الان سرویس میدن؟
دو هفته پیش زنگ زدم هیچ شرکتی سرویس نمیداد میگفتن مشکل پورت داره حتی خود مخابرات هم گفت فعلا سرویس جدید نمیده.
این اینترنت آشنای اول یک ساله هست که.سرعتش چطوریاس؟ همون 1 به 8 هست؟البته خط ما فیبرنوری هست باید از همین مخابرات اینترنت بگیریم.
بله 1 به 8 است ، همون سرعت اسمیآسیاتک و صبانت هم روی فیبرنوری سرویس می دن ها
![]()
آسیا تک رو زنگ زدم گفتن نمیدیم.صبانت میده؟شما کسی رو میشناسی تا گرفته باشه؟
پ.ن:زنگ زدم صبانت گفتن نمیدیم.
Last edited by REZAHOSEYNGANI; 01-08-2014 at 17:48.
کسی طرح تابستان تو تهران گرفته سرعت 2 مگ با 5 گیگ دانلود ؟
شبانه رایگان داشته ؟
کسی نداره ؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)