دروغ میگی!!!
اگه راس میگی یک اسکرین شات از speedtest.net بزار ببینیم هم روز هم شب
دروغ میگی!!!
اگه راس میگی یک اسکرین شات از speedtest.net بزار ببینیم هم روز هم شب
دوستان با اینکه بریم در سایت چیزی بگیم درست نمیشه بیاین لااقل 50 نفری قرار بزاریم بریم جلوی درب مخابرات اینترنت درگز هم همه چیز دست مشهده اگر گروه درست بشه من میام تا بریم حرفمون را خودمون بگیم اینجوری اصلا جواب نمیدن والا الان که به من جوابی ندادن!!!!!! اگر واقعا میخواین اینترنت مخابرات درست بشه!!!
این یک نظره هر کسی موافق هست در همینجا بگه و قرار خودمون را بگذاریم برای اعتراض![]()
امید کجایی یه برنامه اغتشاش بریزی بریم دهنه این ملکو ..... کنیم
بچه ها متاسفانه تنها راه رهایی از این وضعیت فعلا خرید اکانت هایی مثل فایل گیر و... است تنها با این ترفند میتونید از حداکثر سرعت دانلودتون استفاده کنید
البته نکته مثبتش اینه که من دارم با سرعت بیش از پهنای باندم دانلود میکنم حدود 150-160 با پاییزه نقره ای(البته دانولد چندفایل همزمان)![]()
Last edited by saeed871; 13-07-2014 at 03:34.
این مخابرات میخواد یک ماه زمان و یک گیگ حجم به همه بده جونش میخواد بیاد بالا چقدر خسیسه
تو خودت سردسته روغگوها هستی بچه جان اینجا همه میدونن.باورنکن به .....معلومه داری بدجور میسوزی من که سرعتم خوبه و روی 10مگ هست از وقتی خریدم.
بابا یکم جنبه شوخی داشته باشی بد نیستا!!! حالا اسکرین شات بزار ببینیم
منم هفته اولی که گرفتم ، با یه لینکم سرعتم 250 کبلوبایت بودو دقیقا تا صبح 5 گیگ دانلود میشد. الانم میشه با چندتا تا 4 گیگ دانلود کرد،ولی مساله اینه که حجم اینترنتم زیاد نیست، واسه همین تا صبح چند دفه مودم ری استارت میشه ، بیشتر وقتا که مخابرات ری استارت میکنه دیگه اینترنت وصل نمیشه خود به خود و مجبورم مودمو خاموش روشن کنم تا درست شه. نمیدونم مشکل از مودمه یا سیستم جدید مخابراته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)