چرا شما با پنل اصلی سایت خود صبانت شارژ نمیکنید؟
چرا شما با پنل اصلی سایت خود صبانت شارژ نمیکنید؟
هه هه شرکت پارس داره با صبانت رقابت می کنه
الکی سره هیچ و پوچ داره پهنای باند رو میبره تا 16 !
ساعت 2 ظهر هست و هم چنان برای روز دوم ارور 772 مشاهده شده و امکان اتصال به اینترنت در اهواز نیست و پشتیبانی از صبح تا الان بالای 30 بار تماس گرفتم جواب گو نیستند و در سایت صبانت شکایت ثبت کردم و با صبانت تهران تماس گرفتم یک بار 8 نفر و یک بار 11 نفر جلوی من بودند منتظر ماندم و نوبتم شد و کسی پاسخگوو نبود بالای 20 دقیقه توی انتظار بودم لعنت به صبانت و ایرانسل
تو مگه ایرانسل نبودی ؟؟؟
برو به این سایت شکایت کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب خودشونم میدونن که همچین کار بزرگی هم نیست چون تعداد کاربرای که خطشون جوابگوی این سرویس باشه فوق العاده کم هستش و کلا فقط همسایه های مخابرات میتونند از این سرویس استفاده کنند.برای همین همچین پهنای باند زیادی هم لازم نیست تهیه کنند.مطمئن باش یک شرکت دیگه هم میاد 24 مگابیت میاره بعد تو دلش میگه هر کی تونست بیا بگیره(هر وقت تونستند کاری کنن که طرف با 5 کیلومتر فاصله از مرکز مخابرات بتونه سرویس 16 مگ یا 24 مگ بگیره اونوقت باید به خودشون افتخار کنند)
Last edited by david-ebi; 21-08-2014 at 13:47.
بابا این خاک تو سر ها پهنای باند کم اودن بعد اومدن گذاشتن روی 16 مگ
فقط نزدیک بودن به مخابرات شرط نیست که ازون مهم تر اینه که خط میکشه یا نه !
من الان با مخابرات 200 متر فاصله دارم ولی نمی تونم 16 مگ رو داشته باشم و خیلی نویز میوفته ولی ناچارن میزارم رو همین 16 مگ !
اونکه 100 درصد.اینا پهنای باند که کم دارند اما از اونجایی که تعداد نفراتی که خطشون اجازه میده چنین پهنای باندی رو داشته باشند خیلی کم هست زیاد لازم نیست به خودشون فشار بیارن و پهنای باند زیادی رو تهیه کنند و بخرند. اما اگر شما با 200 متر فاصله از مخابرات بازم نویزت زیاده باید پیگیر باشی چون اصلا نباید اینطوری باشه.شما از سر خطت هم چک کردی؟شما نباید مشکل نویز داشته باشی البته تو این زمینه خاص شما جناب bilmazlar بهتر میتونند نظر بدن.که چطور یک نفر با چنین فاصله کمی میتونه اینقدر نویزش بالا باشه که نتونه سرویس 16 مگ بگیره.
اخه سیم کشی برای 50 سال پیشه !![]()
سلام دوست عزیز به نظر شما دو و نیم کیلومتر تا مرکز مخابراتی و خط کشی هم تقریبا ماله سه سال پیش باشه حداکثر تو بهترین شرایط بدون نویز و قطعی اینترنت تا چند مگابایت میتونه بکشه???
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
شما همین مودمی که سفارش دادی خیالت راحت باشه همه شرکتارو ساپورت میکنه..
برای من خداروشکر حجم خوری نداشته یا حداقل به اندازه ای نیست بخوام متوجه بشم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)