به من جواب بدید:
ecare فارسی لاگ میزنه ولی چند روزه که حجم باقی مونده کم نمیشه و باید خودتون محاسبه کنید.توی ecare قدیمی برای من شبانه هم حساب کرده.این وسط معلوم نیست باید چکار کنیم...
به من جواب بدید:
ecare فارسی لاگ میزنه ولی چند روزه که حجم باقی مونده کم نمیشه و باید خودتون محاسبه کنید.توی ecare قدیمی برای من شبانه هم حساب کرده.این وسط معلوم نیست باید چکار کنیم...
هیچ کاری دادا...به قول خودت سه تریلیون تومن و بنالید و بمیرید!!!!
طرح CB1102 هستدوست عزیز شما کدوم طرح با کدوم سرعت داری روزانه چقدر دانلود میکنی .منم موافق دانلود روزانه ام تا شبانه با کلی اعصاب خردی و قطعی سرویس
اسم طرح اشتراکی اینهRP_CB1102_1024_UNL_1_month
والا روی 125-120 تقریبا ثابته.از 8:40 دقیقه صبح تا الان حدود 4.4گیگ دانلود کرده.فکر میکنم با این اوصاف روزانه کمی بیشتر از 5 گیگ دانلود میکنه.
دادا 125 ؟؟؟؟ 512 میگرفتی هم فک کنم همین میشد .... من قبلا شبا با 512 سرعتم این بود
ما که در حسرت سرعت 2 مگ موندیم با طرح مصرف متوسط.نامردا طرحاشون افتضاحه
الان چک کردم همانطور که یکی از دوستان گفت میزان مصرف شده و ترافیک باقیمانده ، در E-care جدید وقدیم کاملا با هم متفاوت است
من زنگ زدم گفت برای 1 گیگ با مالیاتش 6300 باید بریزی الان من ریختم :
الان میزان اعتبار موجود در حساب : 63000 ریال شد ولی میزان حجم باقی مانده همون 270 مگابایت هنوز کی به اون 1 گیگ اضافه می شه ؟
اضافه نمیشه همون قد که ریختیه 1 گیگ حساب میشه :(((
اینم یه جور کلاه برداریه دیگه... مبین = کلاه بردارالان چک کردم همانطور که یکی از دوستان گفتمیزان مصرف شده و ترافیک باقیمانده ، در E-care جدید وقدیم کاملا با هم متفاوت است
همه میدونن.... یادتونه وقتی دان جمعه رو نگفته قط کرد؟؟؟؟؟ یه عذر خواهی چیزی !!!!
این ecare قدیم رو از کجا بیاریم ؟!
بارها ذکر شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قبلاً فیض بوک حتی با https هم مسدود بود، اما الان نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)