احتمالا سرویست همارا وصل شده (شبا هم که سرعت همارا میاد پایین)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
احتمالا سرویست همارا وصل شده (شبا هم که سرعت همارا میاد پایین)
حسین این 32ـهه رو کی گرفتی؟!
دقیقا" بگو با خطت چی کار کردی موشک شده لامصب!![]()
همون ساعتی که پست رو دادم
حدودا 6 بعد از ظهر گرفته بودم
به جان خودم کاری نکردم 2 ماهه که نتم اینجوری شده عین موشک هر سایتی رو میزنی به ثانیه نکیشده جلوم زانو میزنه
اکثر پینگام با هر جای دنیا زیر 200 هستن (برای اروپا که نهایت پینگم 140 هست ولی برای امریکا زیر 200)
من فکر میکردم که مال همه اینطوری شده اخه حدود هفته قبل برای دوستم از همین مرکز شهریار کلاسیک پلاس گرفتم دقیقا پینگاش مثل منه حتی 10-20 تا از مال منم کمتر)
این چند روزه پینگ جیمیلمم خیلی عالی شده خیلی فوری برام لود میشه جیمیلم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 16-06-2013 at 20:59.
آهان حسین جان جریانو فهمیدم !
دو تا سوال کدوم مرکز مخابراتی هستی؟!
فاصلت تا مرکز!؟
نه تو speedtest چک کردن دیئم ماله مخابرات
![]()
Last edited by blackroz; 16-06-2013 at 21:34.
مرکز شهریار (البته 2-3 سال پیش این مرکز خیلی خلوت بود و تعداد کسانی که adsl داشتن خیلی کم بود ولی الان خیلیا از این مرکز اینرنت دارن ولی بازم نسبه به مرکز های دیگه کمتره)
فاصله با مرکز رو نگو که دلم خونه فکر کنم 3.5 کیلومتر بیشتر باشه خودت حساب کن دیگه مرکز شهریار چهار راه عباسیه من اخر عباسی نزدیک مجتمع آذرساتراپ تو مودم اتنیشن قبلا با مودم فرسودم نزدیک 60 بود ولی الان با این مودم یکم کمتره که باز خیلی زیاده
خط تلفنمم که خیلی مزخرفه قبلا خط 1 مگ رو به زور ساپورت میکرد تا اینکه یه روز انقدر اینور اونور زنگ زدم که اومدن درستش کردن بعدش منم گفتم خطمو از 1 مگ اوردن رو 4 مگ واین شد که هست(بعد اون نامحدود پینگهام روز به روز بهتر شدن احتمالا عوض روز های بدبختیم رو دارن بهم میدندر ضمن خط تلفنم اختصاصی برای adsl گرفتم 2 سال پیش
)
الان سرعتت چنده ؟ شبا چقدر میشه؟
لینک دانلودت درست و حسابیه؟
برای اطمینان از لینک درست از آسان دانلود یا میهن دانلود تست کن
بالا یه تست گزاشتم
آهان خب مرکز شهریار خطاش و پهنای باندش عوض شده انگار!
مال ما ام بزوردی!
فاصلتم که خیلی کمه بش غم ندری دیگه!
متوسط فاصله از مرکز اگه 2.5 مایل باشه ADSL خوب جواب میده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)