عجب انديشه ايه اين.با اين همه ادعا
مدرك ارشد كامپوتر بگيرم ميرم استخدام ميشم اونجا
با غير قابل نفوذ كردن سيستماشون!
پيان خصوصي نديد بهم لطفا
با احترام
تیم مدیریت انجمن
عجب انديشه ايه اين.با اين همه ادعا
مدرك ارشد كامپوتر بگيرم ميرم استخدام ميشم اونجا
با غير قابل نفوذ كردن سيستماشون!
پيان خصوصي نديد بهم لطفا
بله بهتره همون 1 به بعد استفاده کنم.فوقشم کم آوردم حجم میخرم.شما که گفتی 21 نفر معرفی کردین و سرویستون مجانیه تا چه قیمتی اگه سرویس بگیرین بهتون مجانی میدن؟و اینکه اگه افرادی که معرفی میکنیم اگه هر ماه شارژ نکنن بازم برای ما تخفیف میخوره؟
دیروز رفتم اندیشه جمع آوری کردم فردا میرم شاتل.
همون سرویسی که داری رایگان میشه من اگه سرویسم و تغییر بدم خارج میشم از اون حالت. بعدش اینکه کاربرایی که معرفی شدن از طرف تو با پین کد های تو شناسایی میشن اگه تمدید نکنن به شکل خودکار اونا میفهمن و از تخفیفت کم میشه ولی اگه همینجوری بمونن تو شاتل تو ام همینجوری تخفیف میگیری. یعنی تا زمانی که 21 کاربرت باشن تو شاتل تو ام رایگانی اما همون سرویسی که داشتی! ( کلک رشتی نمیتونی بزنی مثلا 128 بگیری بعد مجانی که شدی نا محدود بگیری)
Last edited by soosmar_asl; 11-05-2012 at 15:50.
خسته شدیم بس اومدمیم اینجا و گله کردیم کی وضعیت ایران از نظر اینترنت میخواد خوب بشه خدا میدونه
دقیقا روز از نو روزی از نو
اندیشه داره میره رو اعصاب
یه سایت الان باز میکنه 5 دقیقه بعد نه
چه وضعشه !
زنگ زدم اندیشه میگه کلا مشکل از استان هست گفتم کی درست میشه گفت هفته دوم یا سوم خرداد درست میشه
اول میگفت مودمم مشکل داره بایبد عوض کنید بعد همون حرف بالا زد یقرون سواد هم ندارن که![]()
دلمون خوش بود شاتل حداقل روزش خوبه , اینم از روزش !
یعنی بازی نکن! نه روز نه شب!
![]()
Last edited by minime; 12-05-2012 at 13:42.
دوستان مدیا فایر واسه شما درست و حسابی باز میشه یا نه فقط واسه من ناقص باز میشه؟
مال من سالمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)