بنده هم نظرم همینه و 100 درصد تایید میکنم !
بنده هم نظرم همینه و 100 درصد تایید میکنم !
سلام.
بهتره برای این حرف دلیل محکمی هم بیارید!!!
صرف تجربه دو مدل از یک برند نمیشه بد بودن یا کیفیت پایین رو به کل محصولات(منظورم سری کامپکت هست)
تعمیم داد. شما بهتره با مدلهایی با دیافراگم مناسبتر و f قابل قبولتر هم رو تست کنید تا کمی به کیفیت مطلوبتون
برسین. در ثانی برندهایی که نام بردین، بجز نیکون، هیچکدوم در نور کم حرفی برای گفتم ندارن. وگرنه دوربینهای
VGA هم در نور زیاد خوب عکس میگیرن چه برسه به نسلهای جدیدتر.
هم چنین پیکسلاژ بالا اصلا تاثیر قابل ملاحظه ای در کیفیت و عمق و زنده بودن رنگها نداره. بلکه این اندازه سنسور
و نوع پردازشگر تصویر هست که حرف آخر رو میزنه.
همچنین برندهای کانن و نیکون(کمی هم فوجی!) از لحاظ مدهای عکاسی و تنظیمات دستی در حد یک DSLR
هستند و انتظار نداشته باشین تنها با زدن شاتر عکس باکیفتی داشته باشین. بهتره کمی هم رو مد دستی کار کنید
تا بالاترین کیفیت دوربین رو بتونید تجربه کنید.
حامد جان ببین حرفت رو قبول دارم ولی من حداقل با 8 مدل کامپکت کنون کار کردم و اصلا راضی نبودم !
در مورد کیفیت DSLR های کنون که نمیشه حرفی زد ولی کامپکت هاش در حد انتظار نیست .
محسن عزیز من تا حال نتونستم از برندهای دیگه(بجز نیکون) رقیبی برای کامکتهای کلاس High End کانن پیدا کنم.
که به تازگی نوبهارش هم اومد. منظورم G 1X هست![]()
فقط از نظر کیفیت عکس مدل های زیر رو مقایسه کنید.
G12,Sx40,Hx100,Fz150,Hs20,Sx230
Canon PowerShot G12>FinePix HS20>Sony DSC-HX100V>PowerShot SX40 HS>panasonic lumix fz40
بابا منظور من از کامپکت همون پوین اند شات هایی هست که مورد مصرف عموم هستند در مقایسه با همونا از برند های دیگه مثل سونی با سامسونگ. اگه قرار باشه تنظیمات حرفه ای باشه که اولا همه بلد نیستن و دوما اگه به اون تنظیمات باشه که دوربین ویزنت قدیمی روسی منم که نگاتیو میخوره عکسای خوبی میگیره. از دوربینای پوینت شات انتظار میره در همون حالت فشردن شاتر عکس خوبی بدست بیاد نه یه عکس بی رنگو لعاب. بازم اگر به تنظیمات باشه اس ایکس 210 من داشت دیگه. عکساش خیلی افتضاح. حتی یه عکاس حرفه ای هم ازش وقتی باهاش کار کرده بود راضی نبود.
بعدش اصلا بگیم حرف شما درست. عکس به فرض محال کانن خوب میگیره، صدای تراکتور زوم روی فیلم چی؟ سرعت زوم چی؟
توجه کنید که هنوز در مورد ال سی دی های با رزولوشن مضحک کانن هم چیزی نگفتم...
هرچند الان خودمم ایکسوز 220 خریدم و خیلی هم دوسش دارم اما بخاطر کوچک بودن و ظاهرش و اینکه عکساش از اس ایکس 210 بهتره ولی عکسهاش تو کامپیوتر اونجور که انتظار داشتم نیست و همچین چنگی بدل نمیزنه. بهرحال دلیل نمیشه چون خودم کانن میخرم ضعفاشو بپوشونم و ازش تعریف کنم. حقیقت رو باید اذعان کرد.
Last edited by varians; 08-04-2012 at 21:48.
رفقا نظر هردوتون محترم اما بهتر نیست تاپیک به کل کل برندها تبدیل نشه؟
خواسته های هرکس از دوربین متفاوته و البته سلیقه هم همینطور.
به نظرم اگر بدون تعصب هرکس فقط نظرشو بگه بهتر باشه.
با احترام
لنز G1x قابل تعویضه ؟؟؟؟؟ زومش خیلی کمه ! فوکوس از ۲۰ سانتی متر هم کمی زیاده
خیر ، سریه G مهم ترین مشخصه شون سایز بزرگ سنسوره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)