نه مال من تو پرتک وارد میشه ولی فقط تا 1مگ هست اصلا 2مگ به بالا نداره تازه نوشته در حال جمع آوری چقدر سریع دارن تخلیه میکنن همش تعطیل بوده که پس چطور!!!!!!!!!!!
من نمیخوام تخلیه کنم من 10مگ میخوام![]()
نه مال من تو پرتک وارد میشه ولی فقط تا 1مگ هست اصلا 2مگ به بالا نداره تازه نوشته در حال جمع آوری چقدر سریع دارن تخلیه میکنن همش تعطیل بوده که پس چطور!!!!!!!!!!!
من نمیخوام تخلیه کنم من 10مگ میخوام![]()
Last edited by farshad0123; 19-07-2014 at 01:56.
خوب نه ایمیل دادی احتمالا تو سیستم ثبت شده اطلاعاتت رو که وارد دیتابیس کردنه درخواستت هم گذاشتنه ولی فکر نکنم تا یکشنبه تخلیه کنن یه کاری کن باز ایمیل بده بگو میخوام انصراف بدم که وقتی اومدن سر کار ایمیل رو ببینن دست نگه دارن
اصلا ببین خطط میکشه 10 مگ رو یا نه تازه تو سیستم جدیده 10 مگ رو ورداشته برو تو تعرفه ها ببین
Last edited by boy alone; 19-07-2014 at 02:03.
آره در حال حاضر خط من تا 17مگ رو جواب میده ولی مثل اینکه واقعا 2مگ به بالا رو حذف کردن علی از همه این چیزا خبر داره نمیاد یکم توضیح بده بفهمیم چه خبره بالاخره کارمند adslمخابرات باید از این چیزا خبر داشته باشه تا الان
Last edited by farshad0123; 19-07-2014 at 02:15.
خوش به حال عجب خطی داریمال شماها هم هی لینک میپره و وصل میشه ؟ من وقتی 2مگ داشتم خطم رو 4مگ بسته بودن تو این چندسال مشکل نداشتم از وقتی که 256 نامحدود گرفتم برام 2مگ بستن ولی همش هی قطع و وصل میشه
![]()
نه مال من عالیه توپ تکونش نمیده ماشالله تازه یه مدت هم دان استریم اتوماتیک داشتم یعنی تا جایی که خط جون داشت دان استریم باهاش میکشید بالا یه بار تا 21مگ هم رفت دان استریمم خیلی خوبه دان استریم اتوماتیک فقط ماناماد اتوماتیک میبنده البته اوائل که اومد اینجور بود الان دیگه نه
من الان میخواستم تمدید کنم دیدم دوباره نامحدودارو برداشتن
256 5مگابایت شبانه داره؟
واسه من کیش اسیس چند سال پیش یه مدت گذاشته بود رو اتوماتیک ولی بعضی وقتا لینک میپرید اون موقع سامانه سیگما داشتیم یادش بخیر
من سیترا که راحت وارد میشم اما سامانه جدید خبر
میشه جواب منو بدین منتظر شما موندم که تمدید کنم یا نه
اولا که پارتاک هست نه پرتک .ثانیا قرار بوده سرویس ها برای مشترکین خانگی و تجاری جدا باشه یعنی کسی که به عنوان یوزر خانگی ثبت نام کرده نتونه 5 و 10 برداره اما به طور کامل مشخص نیست هنوز تصمیمی گرفته نشده هنوز سامانه رسمی نشده . فعلا باید صبر کنی تا به طور کامل اماده بشه و رسمی بشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)