آقا منم افتادم 02 . کلا چند نفر از بچه ها اینجا فردا 02 هستن؟ اینم اضافه کنم که احتمالا تا 1 هفته بفرستنمون بریم
آقا منم افتادم 02 . کلا چند نفر از بچه ها اینجا فردا 02 هستن؟ اینم اضافه کنم که احتمالا تا 1 هفته بفرستنمون بریم
خدمت مثل عکس بالا همچینم بد نیستا ! خودتی و خودت
مرسی
بله هم ارتش بودم هم لیسانس داشتم
در حالت عادی اگر مورد تنبیهی نداشته باشید لیسانس ستوانسوم - فوق ستوان دوم - دکترا هم ستوان یکم
سلام.
من شنبه درخواست تمدید دادم ولی تا 5 شنبه که هنوز تاریخ اعزامم تغییری نکرده بود.
امکانش هست فردا اسم من تو لیستشون نباشه و تاریخ اعزامم افتاده باشه 12/1 ؟
چون تو برگه تمدید نوشته بعد از یک هفته جوابش میاد.
توی تمام ارگانهای نیروهای مسلح این وضع حاکمه ولی قضیه اینه که توی ارتش و سپاه و وزارت دفاع مرخصی تشویقی و ... معمولا وجود داره ولی توی ناجا اگه قانون بذارن که مرخصی نداریم ، میخوان شبانه روزی از سرباز کار بکشن .
من قبلا یگان امداد بودم ، الانم راهنمایی رانندگی هستم ، اینجا نه تعطیلی داریم نه جمعه نه مرخصی نه عید نه عزا .
اصلا من نمیفهمم چرا پلیس مملکت نیروهاش رو از سربازها تامین میکنه . کجای دنیا سرباز پلیس میشه ؟
آخه چرا بچه های هر شهر رو تو شهر خودشون نمیندازن ؟ این جوری علنا و عملا 19 ماه از عمرشون به فنا میره !!!
شنیدم این 06 گندترین جا هست و بچه هارو یرخی پخش میکنه .
فکر کنم تنها راهش این باشه .
حالا انتقالی رو راحت تر میدن ، یا اونم بدبختی باید بکشه ؟
با سلام
دوستان آیا راهی هست که اضافه خدمت ناشی از غیبت یگانی هم بخشیده بشه. من شنیدنم فرم رضایت خدمتی باید پر بشه. میشه بیشتر توضیح بدید؟
متشکرم.
البته تقسیم سربازان آموزشی به عهده مراکز آموزشی مثل ۰۱،۰۲ یا ۰۶ نیست اینا اطلاعات رو میفرستین ستاد نیرو و ستاد تقسیمات رو انجام میده.
دوست شما باید پیگر باشه باید درخواست از تهران به یگان مورد نظر ارسال بشه البته اگر پارتی داشته باشه سریعتر انجام میشه.
اضافه خدمتها به طرق مختلف بخشیده میشه !
1- دستور مستقیم رهبر ( مثل چیزی که برای خراسان شمالی چند ماه پیش انجام شد )
2- دستور فرمانده یگان
3- مناسبتها مثل 22 بهمن و عید فطر و ...
4- رضایت دادن کسی که اضاف رد کرده
اما بعضی اضاف خدمتها که بر اثر نهست مخصوصا سر نگهبانی خورده باشن معمولا بخشیده نمیشن و خیلی سخت برخورد میکنن
اگه قرار بود هر کسی تو شهر خودش خدمت کنه که عملا باید نیروی انتظامی و یکسری ارگان ها رو تخته میکردن !آخه چرا بچه های هر شهر رو تو شهر خودشون نمیندازن ؟ این جوری علنا و عملا 19 ماه از عمرشون به فنا میره !!!
شنیدم این 06 گندترین جا هست و بچه هارو یرخی پخش میکنه .
فلسفه در این هست که تو هر یگانی معمولا یه عده بیشتر از بقیه خدمت میکنن ( ساعت کاری ) و اونها از غیر بومی ها انتخاب میشن ، مثلا آجودان فرمانده ها معمولا غیر بومی هستن که زرتی ساعت 2 نرن خونه و مجبور به موندن باشن
هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)