من هم با اینا تنظیم کردم با 59 هم تنظیم کردم وصل شد.
من هم با اینا تنظیم کردم با 59 هم تنظیم کردم وصل شد.
8گیگ - Pol 256 داداش![]()
اقا ساعت پارس یک ساعت کشیده عقب امشب 12.30 شروع کنیم یا بذاریم 1.30 دقیقه چون اگه 12.30 شروع کنیم فکر کنم 1.30 دانلود غیر مجانی میره تو پاچمون دیشب چون اروپا 3.5 با ما اختلاف ساعت داره نصف شب ساعت سرور عقب کشیده شده و چیزی ازمون کم نکرده ولی امشب رو نمیدونم
اگه نصف شب ساعت عقب كشيده شده باشه كه فقط ديروزو يه ساعت رايگان بود. الانم هنوز ساعتش عقبه فكر كنم امشبو بايد از 1:30 بذاريم دانلود تا 8اقا ساعت پارس یک ساعت کشیده عقب امشب 12.30 شروع کنیم یا بذاریم 1.30 دقیقه چون اگه 12.30 شروع کنیم فکر کنم 1.30 دانلود غیر مجانی میره تو پاچمون دیشب چون اروپا 3.5 با ما اختلاف ساعت داره نصف شب ساعت سرور عقب کشیده شده و چیزی ازمون کم نکرده ولی امشب رو نمیدونم
منم همین سرویس رو دارم و برا شرکت هم همینو فعال کردم که خیلی با هم فرق داره خونه و شرکت هم فاصله زیادی ندارن که بخوان بگن این دو مرکز با هم فرق دارن . واسه شما خیلی بهتر از منه .......
البته چند وقته خیلی بهتر شده شرایط پینگ . فقط برای شرکتمون هنوز افتضاحه .........
این واسه الانه :
یعنی چی؟
مگه مسخره بازیه ؟
اینهمه مردم الاف پارس سگ افلاین هستند ؟
ساعت باید یکی باشه
مثل بقیه جاها
پس چرا سرعت من کمه همیشه...؟
فقط 1 مگ نداشتم که ببینم سقف سرعتش چنده کسی هم که نمیگه چیزی.....
چیکار کنیم الان ؟
کسی زنگ نزده پشتیبانی ؟
سلام بچه ها
من الان زنگ زدم گفت نفر 7 تو صف هستم از شهرستان زنگ زدم طهران ...دیدم نمیصرفه قطع کردم...یکی از بچه های تهران زنگ بزنه ازشون بپرسه الان ساعت تو پارس آنلاین چنده؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)