حذف شود!!!
حامد![]()
حذف شود!!!
حامد![]()
مرسی.
روتریرو میشناسید برام معرفی کنید از سری N که بشه برای کاربر ها محدودیت معرفی کرد.مثلابشه محدودیت زمان و وحدودیت مصرف دیتا اینترنت...
قیمت مناسب هم باشه خیلی عالی میشه.
اگه چنین امکانی نیست من برم یک مودم ای دی اس ال وایرلس بگیرم![]()
ببین عرض کردم که از قمست Access Control میشه تعیین کرد که کدوم کامپیوتر به اینترنت دسترسی داشته باشه یا نه.
اما تعیین میزان حجم مصرفی و ... رو باید با نرم افزاری مثل ISA Server و Bandwidth Splitter انجام بدی و امکان پیکربندی روی مودم وجود نداره.اگرم هست من نشنیدم و بلد نیستم.
گفتم ؛ چراغ وایر لس خاموش میشه یا با فرکانس پایین چشمک میزنه ؛ همه کاربرا قطع میشن و جالب اینجاست که لن هم قطع میشه
مرسی دوست عزیز.
اخه تو برخی روتر ها که فروشگاه ها گذاشتن قسمتی هست برا محدودیت زمانو این ور چیزا فکر کردم مال.
پس ای اس پی های که سرویس ای دی اس ال مین از چه برنامه هایی استفاده میکنند؟
نمیدونم ...
خود شما میگی ISP . همونطور که دوستمون گفتند اونا سرور دارن . اگه شما میخوای یه چنین کاری بکنی حتما باید یک کامپیوتر به عنوان ورودی اینترنت در نظر بگیری و همه ی کنترل ها رو روی اون انجام بدی . اگه ISA بلدی که هیچی . اگه بلد هم نباشی میتونی با نرم افزار های کاربردی این محدودیت ها رو اعمال کنی . مثل برنامه CCPrpxy .
دوستان من یک مشکلی دارم چندتا عکس میزارم ببینید مشکلم چیه؟
لطفا جواب بدید،اعصابم دیگه داغون شده!
این بگم که از مخابرات اینترنت گرفتم
![]()
سلام
آقا ما یه 1 میلیون باری پرسیدیم به جایی نرسیدیم اینم روش
مودم من tplink-w8960n هست
به صورت اتوماتیک کانکت نمیشه . به صورت دستی هم کانفیگش کردم وی پی آی و وی سی آی هم 0 و 35 هست
دیگه چی ؟
خواهشمندیم یکی کمککککککککککککککککککککککک کک کنه![]()
سلام
من مودمم wag120 هست.یه pc با دانگل می خوام وصل بشم با یه pc که با lan مستقیم به مودم وصله. ولی هر کاری می کنم با وایرلس نمی شه.یعنی دانگل مودم رو میشناسه اما بعد که می خواد وصل شه می گه unable to associate.در ضمن شبکه wpa2 هست.با qss هم نمی شه همین پیغام رو می ده.با خود ویندوز هم دکمه کانکت رو می زنم وصل نمی شه.
لطفا راهنمایی کنید.
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
فعال کردن access point مودم wag120 چه طوریه؟چون تو ستاپش چیزی به این نام ندیدم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)